Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
Robokop, govori v svojem imenu. Moji rekordi še pridejo, če ne v tem, pa v prihodnjem desetletju. Zdaj se moram najprej "streznit" od veselega decembra. Sem Katrca in sem alkoholik" everobodyyyy: "Hi, Katrca". :D
No, saj ni bilo tako hudo, samo nebroj takšnih in drugačnih prireditev in zabav. Ampak včeraj sem vzela stvar v svoje noge in šla že navsezgodaj na Celjsko, potem teč ( madoniš, se spet vse trese ), potem pa sem bila samo še na toplem, ker me je res prezeblo. Sicer pa pridno smučam, tečem parkrat na teden, če boste ta teden tudi kateri počasni v sredo, pa se vidimo. Lenči, okrevaj že brž.
Uporabniški avatar
 lenči
ROBOCOP napisal/-a:Lenči živio! Glede na to, da že kr nekaj let tekam naokoli ti toplo priporočam, da počivaš! Saj veš kaj se je meni zgodilo, trma pa trma, potem pa skoraj tri mesece prisilnega počitka! Poslušaj svoje telo, sicer pa mi rekreativci tekamo zaradi užitka, za rekorde smo nekaj desetletij prepozni.

Priznam, si se tudi ti prikradel v moje misli :? ob današnji bolečini. Ja res ne bom tekla cel teden :cry: , da vidim, kako je situacija, če pa ne bo šlo drugače pa še cel prihodnji teden. Saj sem najprej itak mislila pauzirati ta dva tedna :wink: . Imam prelepe načrte za letos, si jih ne želim pokvariti.
Pa saj bo Gospod 5.00 odtekel za oba, je čisto not padu :wink: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:ma ne nooooo :cry:

Saj pridem vseeno, ne se bat, se me ne boste znebile :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
IRA napisal/-a:Ah Mojca pa bi rekla, da hočeš, da te sam mal pohvalmo :twisted: :twisted: :twisted:

Ne pa tale drama ... gospoda 5:0 je že skor na rit vrglo od skrbi :oops: :lol: :D ... ti bi pa sam mal pohvale ... ah ah :twisted: Lp

Jp, pohvala ti da motivacijo! Boš rekla IRA, da ti ne paše da te kdo drug še pohvali oz. opazi, da pridno vadiš :?: Meni to vedno paše.

Gospod 5:00 pa ve, da je to en velik štos. Kajne da? :lol:

Ksenija napisal/-a:nekateri pač znajo ;) Mojca, jst sem pa vedela, da le malce izzivaš... samo pohvala pa tud paše anje. jst jo tud sem pa tja pgorešam.

Seveda Ksenija, malo provociram. :lol: A tut paše, če te ženska pohvali :?:

natasa napisal/-a:Zakaj pa imate "dedce "doma !!! :twisted: :lol:
A nič ne pohvalijo vaša nebeška telesca:?: :twisted:

Tudi doma čujem pohvale, brez skrbi. :lol: Sam nebeškega telesca pa še nimam. :oops: :lol:

spiridon napisal/-a:MojcaZ,sem za tek jutri.kdaj pa?

Jaz imam službo do 14h, potem pa lahko od 15h dalje :driver: v Celje? Je še kdo za :?: Gospod 5:00 :?:
V Celje bom vseeno prišla, ker sem zmenjena. Aja, pa še razprodaje so se začele. Jupiiiii Šoping do onemoglosti :lol:

Se vidimo jutri al pa v sredo.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a: Zdaj se moram najprej "streznit" od veselega decembra. Sem Katrca in sem alkoholik" everobodyyyy: "Hi, Katrca". :D

Hi, Katrca!!!!
A zato te že tako dolgo ni bilo z nami!!!??? :lol: :lol:

Sem pred pol ure prišla s teka (16km), kot sneženi mož vsa v ivju. Pa sem mislila, da je bilo včeraj zjutraj mrzlo. :?
:nono: se ne dam mrazu!Upam, da bo le malo popustil, ker lahko ta teden tečem le zvečer krepko po osmi uri in, ker se dela osnova za sezono ( a ne ZdravkoC) je treba potrpeti.

Uživajte!!!

:wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz sem tudi morala vzet par dni pavze, ker sem po našem prvojanuarskem teku naredila eno veliko neumnost. Taboljše je to, da sem vedela, da ne smem, pa sem vseeno - naslednji dan sem si naredila vročo kopel ( :bum: ) in se veselo valjala v njej. Jupi, kak se mi je vse razbolelo! Zadnjih par tekov sem malo čutila desno nogo (stara poškodba iz Španije, ko sem imela orenk vneto Ahilovo tetivo, občasno pokaže roge; potem pa malo drugače obremenjujem in me boli cela noga). No, pol mi je pa tista migrena čez vikend itak še dala vetra, zdaj pa že dva dni tičim za kompjutrom in besno pišem seminar, tako da se mi je noga fajn pozdravila. Resnično pomaga edino počitek.

Da pa ne bi bilo dolgčas, sem se z levo nogo s celim šusom počila v zložene gips plate in imam tako krasno krvavo modrico. Na srečo boli samo na dotik.
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Jančika, baje si imela vneto Ahilovo? In kaj si naredila, da te je prenehala boleti? Imaš kakšno posebno terapijo, saj mene občasno tudi še vedno boli oz. me nekako pika. Kolikor sem prebral v reviji Vrhunski dosežki, je to poškodba, ki se je ne rešiš za celo življenje, kar pa me najmanj veseli.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Robokop, govori v svojem imenu. Moji rekordi še pridejo, če ne v tem, pa v prihodnjem desetletju. Zdaj se moram najprej "streznit" od veselega decembra. Sem Katrca in sem alkoholik" everobodyyyy: "Hi, Katrca". :D
No, saj ni bilo tako hudo, samo nebroj takšnih in drugačnih prireditev in zabav. Ampak včeraj sem vzela stvar v svoje noge in šla že navsezgodaj na Celjsko, potem teč ( madoniš, se spet vse trese ), potem pa sem bila samo še na toplem, ker me je res prezeblo. Sicer pa pridno smučam, tečem parkrat na teden, če boste ta teden tudi kateri počasni v sredo, pa se vidimo. Lenči, okrevaj že brž.

Hi, Katrca, tebe pa že malo pogrešam :D . Pismo, škoda da ne morem tečt, bi skupaj "tresle" praznične pridobitve :lol: :wink: . Če boš tako pridna, se jih boš ti prej znebila, potem te pa spet ne bom dohajala :-- .
Uporabniški avatar
 Jančika
ROBOCOP napisal/-a:Jančika, baje si imela vneto Ahilovo? In kaj si naredila, da te je prenehala boleti? Imaš kakšno posebno terapijo, saj mene občasno tudi še vedno boli oz. me nekako pika. Kolikor sem prebral v reviji Vrhunski dosežki, je to poškodba, ki se je ne rešiš za celo življenje, kar pa me najmanj veseli.

Se bojim, da te tudi odgovor ne bo najbolj razveselil :( .

To sem staknila, ko sem prehodila Camino de Santiago; vnelo se mi je že takoj na začetku 860km dolge pešpoti, počivala nisem nič, ker je bilo pač treba priti do konca. Vneti sem imela tetivi na obeh nogah, je bilo pa na desni veliko hujše kot na levi. No, po prihodu domov se je zadeva hitro umirila; leva se je čisto pozdravila, desna pa ne - desno sem še vedno čutila vsak dan pri hoji ali teku. To je trajalo pol leta, nakar sem zanosila in celo nosečnost nisem tekla, pa še štiri mesece po porodu ne - v tem času se je pa tetiva čisto pozdravila. Skratka celo leto pavze sem imela! To sem mislila, ko sem napisala, da ti odgovor ne bo všeč. Prej sem namreč že naredila nekajtedensko pavzo, ki pa ni kaj ekstra zalegla. Če ne bi takrat zanosila, sigurno ne bi načrtno delala take dolge pavze.

Od takrat naprej imam več ali manj mir, je pa zgleda res tako, kot si napisal - tega se ne rešiš za boga ne. Vsake toliko me spet začne boleti, ampak zdaj že vem, kaj se pripravlja, in takrat malo priredim trening, naredim kako pavzo več (razen seveda prejšnji teden, ko sem ga šla sračkat s tisto vročo kopeljo in še poslabšala zadevo). No, ampak v glavnem je pa mir, ni mi treba biti posebej pozorna na to, sploh pri moji kilometraži, ki redko preseže 40km na teden. Hecno pa je, da se mi bolečina ponavadi začne pri daljši hoji, ne pri teku. In to pri čevljih z ravnim podplatom.
Uporabniški avatar
 Ksenija
MojcaZ, vidim da sva na isti frekvenci ;)
a je kakšna razlika med moško in žensko pohvalo 8)
tisto iskreno pohvalo ;)
Uporabniški avatar
 Ksenija
Jančika napisal/-a:
ROBOCOP napisal/-a:Jančika, baje si imela vneto Ahilovo? In kaj si naredila, da te je prenehala boleti? Imaš kakšno posebno terapijo, saj mene občasno tudi še vedno boli oz. me nekako pika. Kolikor sem prebral v reviji Vrhunski dosežki, je to poškodba, ki se je ne rešiš za celo življenje, kar pa me najmanj veseli.

Se bojim, da te tudi odgovor ne bo najbolj razveselil :( .

To sem staknila, ko sem prehodila Camino de Santiago; vnelo se mi je že takoj na začetku 860km dolge pešpoti, počivala nisem nič, ker je bilo pač treba priti do konca. Vneti sem imela tetivi na obeh nogah, je bilo pa na desni veliko hujše kot na levi. No, po prihodu domov se je zadeva hitro umirila; leva se je čisto pozdravila, desna pa ne - desno sem še vedno čutila vsak dan pri hoji ali teku. To je trajalo pol leta, nakar sem zanosila in celo nosečnost nisem tekla, pa še štiri mesece po porodu ne - v tem času se je pa tetiva čisto pozdravila. Skratka celo leto pavze sem imela! To sem mislila, ko sem napisala, da ti odgovor ne bo všeč. Prej sem namreč že naredila nekajtedensko pavzo, ki pa ni kaj ekstra zalegla. Če ne bi takrat zanosila, sigurno ne bi načrtno delala take dolge pavze.

Od takrat naprej imam več ali manj mir, je pa zgleda res tako, kot si napisal - tega se ne rešiš za boga ne. Vsake toliko me spet začne boleti, ampak zdaj že vem, kaj se pripravlja, in takrat malo priredim trening, naredim kako pavzo več (razen seveda prejšnji teden, ko sem ga šla sračkat s tisto vročo kopeljo in še poslabšala zadevo). No, ampak v glavnem je pa mir, ni mi treba biti posebej pozorna na to, sploh pri moji kilometraži, ki redko preseže 40km na teden. Hecno pa je, da se mi bolečina ponavadi začne pri daljši hoji, ne pri teku. In to pri čevljih z ravnim podplatom.

ta pot je pa že nekaj let nekje v mojih možgančih kot skrita tiha želja zapisana... čeprav imam občutek da bi se lahko nekaj podobnega lotila tudi tu, bližje...
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:MojcaZ, vidim da sva na isti frekvenci ;)
a je kakšna razlika med moško in žensko pohvalo 8)
tisto iskreno pohvalo ;)

O ja je ... ponavadi smo ženske veliko bolj kritične ... in dobit ISKRENO pohvalo od ženske je skor tko kot zadet sedmico na lotu :twisted:

Moški majo pa svoje oči pa svojga malarja tut .... če pa gledajo s "spodnjo" glavo pa itak ne vidjo ne celulita, ne špega... včasih vid še do obraza ne nese :lol: :lol: :lol:

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
si spregledala besedico iskrena - ta velja za oba spola ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Nisem spregledala ...
... pomojem je vseen razlika :twisted:
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA