- 12 Jan 2009, 18:22
Včeraj sem imel toliko dela z analiziranjem, da sem vam sedaj še dolžan analizo 5. tedna in plan za naprej.
Analiza 5. tedna projekta 5k:
- Število treningov sem zmanjšal iz 5 na 4
- Prav tako skupno kilometražo = bila 54 km
- 2 treninga sem izvedel bolje (več) od plana
Plan 6. tedna projeka 5k:
Ko sem izvedel svoj prvi lastni solo test na 5 km razdalji, sem rekel, da bom naslednjega izvedel čez cca 2 tedna, kar bi moralo biti ta teden. Glede na včerajšnje testiranje na tekmi to sedaj ne pride v poštev.
- Skupna kilometraža ni pomembna
- Pogostost: ponovno 4x
- Posamezni treningi:
* Po daljšem času dodajanje klancev v trening (10 km, kjer je cca 4 km gor, 4km dol, ostalo pa ravnina)
* 16x200m hitro na štadionu kljub snegu (ker mi je bilo zadnjič zelo všeč), ostalih 200m počasen tek (vse brez ure in štopanja, po občutku)
* Ponovno 40 minut tempo tek (10 počasi, 20 hitro, 10 počasi)
* Počasen dolgi tek vsaj 15 km (za marsikoga 15 km ne pomeni dolgi tek, vseeno mislim, da za ciljno razdaljo 5k, le ta je)
Analiza 5. tedna projekta 5k:
- Število treningov sem zmanjšal iz 5 na 4
- Prav tako skupno kilometražo = bila 54 km
- 2 treninga sem izvedel bolje (več) od plana
Plan 6. tedna projeka 5k:
Ko sem izvedel svoj prvi lastni solo test na 5 km razdalji, sem rekel, da bom naslednjega izvedel čez cca 2 tedna, kar bi moralo biti ta teden. Glede na včerajšnje testiranje na tekmi to sedaj ne pride v poštev.
- Skupna kilometraža ni pomembna
- Pogostost: ponovno 4x
- Posamezni treningi:
* Po daljšem času dodajanje klancev v trening (10 km, kjer je cca 4 km gor, 4km dol, ostalo pa ravnina)
* 16x200m hitro na štadionu kljub snegu (ker mi je bilo zadnjič zelo všeč), ostalih 200m počasen tek (vse brez ure in štopanja, po občutku)
* Ponovno 40 minut tempo tek (10 počasi, 20 hitro, 10 počasi)
* Počasen dolgi tek vsaj 15 km (za marsikoga 15 km ne pomeni dolgi tek, vseeno mislim, da za ciljno razdaljo 5k, le ta je)