Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: Bo ok :?: :wink:

:nono: ..... aja, pardon ...... :clap:
Uporabniški avatar
 50cent
Nič pardon, dolžen si zelenega nazaj počesanega oz. tisto "malo črno" :wink: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Jonas, super fotka - v akciji. Se mi zdi, da ko tečemo ne zgleda tako kritično, dobro pri 180bpm je nekam logično, da okolico sprejemaš drugače :lol:

Kako to pa da rezultatov še ni gor? Predvidevam, da je Žarko že vse poračunal, pobarval, naredil suma sumarum... le PDF je še treba gor zapopat... :wink:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Samo:-) napisal/-a:Kako to pa da rezultatov še ni gor? Predvidevam, da je Žarko že vse poračunal, pobarval, naredil suma sumarum... le PDF je še treba gor zapopat... :wink:

Te zanima, če si bil izžreban za pico? ;)
Uporabniški avatar
 Sebi
@Tatjana: Mene tudi to zanima :wink: (pa če sem končno tebe v končnem seštevku prehitela :oops:)
Uporabniški avatar
 Tatjana
Sebi napisal/-a:@Tatjana: Mene tudi to zanima :wink: (pa če sem končno tebe v končnem seštevku prehitela :oops:)

Če ne bi dvakrat manjkala, bi bila itak daleč pred mano ;)
Uporabniški avatar
 grom
jonas napisal/-a:ali nas čakajo to nedeljo podobni pogoji :lol: :lol:

Slika
3.Teden - sezona 2007/2008

ja ja tako nekako 8)
Uporabniški avatar
 Samo:-)
:lol: ...se mi zdi, da nisem edini, ki vsak teden razburjeno klika po SRI CHINMOY strani in oprezuje, kdo je pa ta teden izžreban za pizzo :lol:

Kaj, če nas ta teden zanalašč malo pustijo čakat, da jim nabijemo obiskanost strani :twisted:
Uporabniški avatar
 Borec
V nedeljo bo spet prava atmosfera pod Pohorjem. Upajmo na lepo vreme in velik obisk.
Uporabniški avatar
 jonas
Borec napisal/-a:V nedeljo bo spet prava atmosfera pod Pohorjem. Upajmo na lepo vreme in velik obisk.

atmosfera je tako vedno taprava :wink:

gremo sedaj nardit gaz na progi za zimski pokal :lol: kakšne pa so razmere pa poročam ko se vrnemo :idea:
lahko nam ne bo :mrgreen:

7.Teden, 18.1.2009 ob 9.30h
Uporabniški avatar
 Ganesh
Razlog kasnejših objav rezultatov je sprememba v sistemu točkovanja.

Menimo, da je obstoječi sistem prekomerno nagrajeval doseganje osebnega rekorda kar bi lahko vodilo ob koncu pokala v nepravičen vrstni red.
Zato je padla odločitev, da se spremeni pravilo seštevanja točk za izboljšan osebni rekord. Filozofija ostaja enaka; vsak, ki izboljša osebni rekord bo nagrajen, vendar samo z 1 točko(kot v 1. Zimskem pokalu).

Da bi zmanjšali možnost preračunavanja in špekuliranja, kar pa zagotovo ni namen pokala, smo se odločili, da ukinemo tudi sistem dvojnega točkovanja, ki je veljal za vsak tretji vzpon.

Primer:
- udeleženec X pride prvi skozi cilj na vseh vzponih. Na začetku pokala postavi odličen čas, ki ga kasneje več ne uspe izboljšati. Zato ne dobi dodatnih točk na račun izboljšave osebnega rekorda.
- udeleženec Y prihaja na vzponih skozi cilj vedno drugi ali tretji, vendar na koncu na račun osebnih rekordov zbere 78 točk, kar mu na koncu prinese skupno 1. mesto.

Naj čas pove kdo je najhitrejši, zmaga pa itak vsak!

Komplet objava na Srichinmoyraces strani bo do jutra.
Uporabniški avatar
 jonas
gaz je narejena :lol: pogoji so bili res težki in srčno upam da bo do nedelje vsaj malo shojeno :wink:

srečal nekaj znanih obrazov,.. Sebi, Grom,.. ja je treba trenirati :lol: nedelja se hitro bliža

glede pravil pa jih bo kar nekaj zelo veselih, ki so po nesreči izpustili prve dvojne točke :idea:
Nazadnje spremenil jonas, dne 15 Jan 2009, 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Veggie
jonas napisal/-a:glede pravil pa jih bo kar nekaj profitiralo, ki so po nesreči izpustili prve dvojne točke :idea:

Mislim, da noben ni nič profitiral... So pa nekateri izgubili na lahki oz. čudni način pridobljene točke
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA