prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pajo
Bobr si ne predstavljan tebe brez Rožnika in superg. Res je če ne gre nima smisla. Samo midva se ne moreva primerjati - čisto drugi svet. Boš prišel ni panike.
Uporabniški avatar
 garni
NE OBUPUJ TAKO HITRO!

Moja boljša polovica (ki jo zelo dobro poznaš :) ) je imela zelo hude bolečine že po hoji, kaj šele teku. Lani pa je naročila vložke za v superge in so dobesedno čudežni. Ne samo, da so izginile bolečine pri hoji, tudi pri teku, odbojki ali katerikoli aktivnosti jih ni več.
Ko pogledaš vložek, se dobesedno nasmejiš misli, da bo to kakorkoli pomagalo, a učinek je, ker te prisili, da pravilno obremenjuješ nogo. Saj bo.... :D
Uporabniški avatar
 mazi
spela* napisal/-a:
bobr napisal/-a:Ja zaradi stopala ker ni nič bolje. Vložke za tek dobim naslednji teden.

Želim ti, da bodo pomagali in da boš kmalu spet tekel po Rožniku in na tekmah!

Bobr jest ti pa želim, da boš slej ko prej lahko tekel pa magar ''samo'' za svojo dušo...
Uporabniški avatar
 bobr
mazi napisal/-a:Bobr jest ti pa želim, da boš slej ko prej lahko tekel pa magar ''samo'' za svojo dušo...

Hvala vsem za dobre želje.
Mazi: tak je plan :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Evo mene iz ultrazvoka: samo navaden nateg mišice in tetive. Začeti počasi delati vaje za moč ini superge na nogo. :D
Uporabniški avatar
 mazi
pajo napisal/-a:Evo mene iz ultrazvoka: samo navaden nateg mišice in tetive. Začeti počasi delati vaje za moč ini superge na nogo. :D

Dobra novica... :clap:
Uporabniški avatar
 5rca
pajo napisal/-a:Evo mene iz ultrazvoka: samo navaden nateg mišice in tetive. Začeti počasi delati vaje za moč ini superge na nogo. :D

prima :clap:
Uporabniški avatar
 lenči

Čudovita novica, lepo nadaljuj in se vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 miciM
Danes prehodila krožnik, (no malo v skrajšani verziji, ) se pripravljam na stera leta, ko bom samo še........ :lol: :lol: :lol: .

:wink:
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:Nikakor :cry:

Vsaj še 2 meseca! Na žalost.
Uporabniški avatar
 bobr
Stanje na progi mora biti odlično a kaj ko nekateri ne tečemo več sploh :(.
Avi lepo se imej.
Uporabniški avatar
 stena
Js gruntam že ceu dan dab šu mau na zrk sam pomoje bi rabu za dons gojzerje bl k teniske :( mrbit se mi bo pa zluštal pa se vm mimgrede prdružm (trenutn se mi nč ne lup :oops: ). Kje se pa dobite, tempo, kdaj?
Uporabniški avatar
 miciM
no, jaz bi pa šla nekaj krajšega, da začnem, pa da vidim, če sploh lahko, kolk mi stanje dopuščalo :?: :?: :?:

:wink:
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA