Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Borec
Kakšno je stanje spodaj na cesti? bi bilo dobro vzet gumijaste škornje?
Uporabniški avatar
 grom
Borec napisal/-a:Kakšno je stanje spodaj na cesti? bi bilo dobro vzet gumijaste škornje?

ja, ribiške, do pasu... 8)

uživajte, se mogoče vidimo kje gori :!:
Uporabniški avatar
 Borec
Grem malo po 14:00, morda pa se res kje srečamo :)
Uporabniški avatar
 jonas
pravkar z proge,.... pogoji zelo zanimivi in spremenljivi :lol:

štartal ob 10h, med prvimi, od spodaj je šel po cesti radtrak, tako da si lahko mislite kako je za hoditi po rebrih :lol:
za skakalnicami na tisti kratki ravnini leži porušeno drevo, se pa da lepo pod njim smukniti :wink: potem se pa začne globok sneg,
ki je segal krepko preko kolen, od bane dalje pa so lepo zratrakirali, vendar
ni nikjer potke, tako da je preostalo le težko gazenje do vrha :idea:

če bodo do nedelje samo pol takšni pogoji bo zelo zanimivo in dobrodošla popestritev zimskega pokala :clap:

mislim da bo še kdo opisal svoje doživetje oz. avanture z proge :arrow:
Uporabniški avatar
 flyweight
Update... Podrto drevo so že odstranili, tak da ne bo ovir v nedeljo 8)
Uporabniški avatar
 Borec
Update from 14:41...

Spodaj dokaj prehodno, na cesti se melje žlafa, sem raje zavil v celi sneg, kjer si je nekdo pred mano utiral pot...

Od skakalnice naprej pa je bilo bolj ali manj vredu utrjeno, le nežno sem moral stopati na sneg... tu pa tam se rado vdere...

Proga težka vendar lepa!
Uporabniški avatar
 PeterM
jonas napisal/-a:če bodo do nedelje samo pol takšni pogoji bo zelo zanimivo in dobrodošla popestritev zimskega pokala :clap:

Kaže, da bom prva februarska preizkušnja v globokem snegu.
Malo drugače, a zanimivo.
Bi kar prišel pomagat cesto delat, pa je iz Ljubljane malo daleč. :)
Uporabniški avatar
 ona1
Borec napisal/-a:Update from 14:41...

Od skakalnice naprej pa je bilo bolj ali manj vredu utrjeno, le nežno sem moral stopati na sneg... tu pa tam se rado vdere...

Proga težka vendar lepa!

Če bi manj pojedel potem....:wink:....se ti še toliko ne bi udiralo.

Ampak menda se bo drugi teden, ko pride nova porcija snega, Sebi bolj udiralo.
Uporabniški avatar
 Borec
ona1 napisal/-a:
Borec napisal/-a:Update from 14:41...

Proga težka vendar lepa!

Če bi manj pojedel potem....:wink:....se ti še toliko ne bi udiralo.

Ampak menda se bo drugi teden, ko pride nova porcija snega, Sebi bolj udiralo.

:) preveč je bilo v nahrbtniku... porcijo testenin sem si privoščil šele potem, ko je bila pot za mano :arrow:
 _Basso
Na Jonatanki in stari fiski DANES popoldan veliko smučarjev in borderjev, tu in tam kakšna "stara" stopinja, vse ostalo gladko in steptano!

Res je treba pazit na smučarje, ob robu pa se vgreza za vsaj 30 cm...

Dereze, bodo brez stopnic, nuja?!
Uporabniški avatar
 Sebi
@Ona1: Sebi se nekaj časa na Pohorju ne bo nič vdiralo. Mogoče doma na postelji... Pohorje prepovedano naslednja 2 tedna zaradi bronhitisa :cry:
Uporabniški avatar
 Ganesh
Sebi napisal/-a:@Ona1: Sebi se nekaj časa na Pohorju ne bo nič vdiralo. Mogoče doma na postelji... Pohorje prepovedano naslednja 2 tedna zaradi bronhitisa :cry:

Sebi, Pech gehabt! Ampak ne skrbi, piza bo počakala.

Peter; a ne veš, da je vpoklic legend le v izrednih oz. urgentnih primerih? Do takrat pa mladina veselo na delo!
S tem, da prihajaš ob nedeljah iz Ljubljane dovolj pove.

Proga je baje od gozda naprej utrjena za smučanje, torej ne bo veliko vdiranja. Potrebna bo le previdnost glede morebitnih smučarjev.
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Do osmega vzpona se je te sezone pokala udeležilo natanko 200 udeleženk oziroma udeležencev. Le kdo bo dvesto prvi?
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Bravo vsem, ki ste danes osvojili Pohorsko strmino! :clap:

Hvala vsem, ki ste sodelovali pri iskanju moje ure. Zgoraj sva se z najditeljem rokovalam, pa sem te pozabil vprašat kako ti je ime in če ti lahko častim eno totto pizzo. Javi se :-).

Danes sem bil popolnoma fiksiran na pot Radizel -> Vzpenjača -> Bellevue -> Areh -> MB.koča -> bolnica -> Radizel. Zmeden in vržen iz koncepta sem potem spustil Areh in MB.kočo. Upam, da nisem ostalih Mušketirjev preveč vrgel iz koncepta, v tem primeru se iskreno opravičujem :?

Uživajte in uspešno regeneracijo! :beer:
Uporabniški avatar
 50cent
Nisi, si pa zamudil lep bazni trening :wink: . Pa nič hudega glavno, da smo našli tvojo uro pasček bo pa res najmanjši problem kupiti. Smo pa namesto tebe imeli v ekipi eno prav simpatično deklico ki ga je mahnila z nami vse do Radizela :D .

Lp.....boš dal za pir ker smo ti iskali uro (vsak izgovor oz. razlog je dober :wink: ).
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA