prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
miciM napisal/-a:no, jaz bi pa šla nekaj krajšega, da začnem, pa da vidim, če sploh lahko, kolk mi stanje dopuščalo :?: :?: :?:

:wink:

Ti baje še ne smeš laufat tko k jst :!: :twisted:
Uporabniški avatar
 miciM
bobr napisal/-a:
miciM napisal/-a:no, jaz bi pa šla nekaj krajšega, da začnem, pa da vidim, če sploh lahko, kolk mi stanje dopuščalo :?: :?: :?:

Ti baje še ne smeš laufat tko k jst :!: :twisted:

Probam pa lohk, bo pa hodila če nebo šlo

:cry:
Uporabniški avatar
 stena
mi poveste kje se dobite, če se vam lahko prdružm seveda..
 spela*
stena napisal/-a:mi poveste kje se dobite, če se vam lahko prdružm seveda..

"Neuradno" parkirišče v Mostecu - ta drugo, če greš iz smeri živalskega vrta proti Šiški. Oziroma prvo, če prideš iz druge smeri.
Uporabniški avatar
 stena
Vem kje ja. Js grem v kontra smeri tja pol bomo pa vidl če se bomo srečal..
Uporabniški avatar
 stena
No ja žou se nismo najdl.. Al ste ful točni al radi zamujate al pa ste se dobl drugje :D js sm biu tm 17.03 pa razn prijaznga gospoda pa ene fest punce nism srečou nobenga :(

Je blo pa fajn. Tko k sm se dons zabavou se že zlo dolg nism. Taprvič k me je avto zaliu sm biu še jezn, pol mij pa že fajn ratal k sm biu tko al tko vs mokr :D

Nč, se pa drugič srečamo.
Uporabniški avatar
 pajo
Po nami lahko naštimaš uro bo čisto točna.
Uporabniški avatar
 AVI
stena napisal/-a:No ja žou se nismo najdl.. Al ste ful točni al radi zamujate al pa ste se dobl drugje ....

hoj!
Ja na žalost sem šele sedajle opazil vse post-e.

OK, točni smo kolikor se pač da.....no kdaj pa kdaj se nam zgodi tudi da zamudimo....no danes se je pa zgodilo, da smo se res zmenili drugje, kot je to v navadi....ampak sprememba lokacije se je zgodila 16:55, saj naju je miciM prijazno obvestila, da je parkiranje na standardni lokaciji zaradi pošiljke z neba, nekoliko oteženo...zato je padla odločitev -> parkirišče ZOO...in od tam smo pričeli zanimivo popotovanje preko rožnika...hehehhe..... :D

....vsekakor vabljen naslednji torek.... jaz bom pa naslednjič bolj pozoren na post-e...ampak danes mi enostavno ni zneslo....

LP
Uporabniški avatar
 stena
Nč ne de.. Sm lih tko odlaufou svoje, pa še zabavou sm se umes tko k sm že napisou :) Naslednje dvakrat žou ne bom mogu pridt (študijske obveznosti), pol 24ga pa upam da se srečamo, ker bi mau družbe pasou kdaj pa kdaj.

Mogoče se pa srečamo ta teden še kj (tko da namo vedl en za druzga :) ), js bom do petka ustrajno krožu, pol grem pa po dooougem času pogledat v svoj rodni kraj, če je kj snega :D
Uporabniški avatar
 bobr
Jutri ob 17ih me ima da se po dolgem času pojavim na štartu. Koliko in kam bom tekel še ne vem. Važno da se spet teče :). Aja, tempo bo polžji morda bom celo hodil v klanec :(.

Bo še kdo prišel?
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz tudi pridem ob 17h, razen, če se bo izkazalo, da bi šla lohk že prej, :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
 pajo
Slika tole mi je danes pokazala mišica ko sem spet probal. V soboto je bilo pa Slika no danes pa že ...Asics 2120 adijo nekaj bolečine je tudi v teh supergah - preveč km čeprav polž.
Uporabniški avatar
 raf
mogoče se jaz svoj rit privlečem na krožnik, ker je res čas, da začnem malo brcati. Seveda si bom vzel uno skrajšano verzijo v čisto počasnem temu.
Jutri pa imam zdravnico in bo ful vesela ,ko bo videla, da sem čist zlomljen. :bum:
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA