prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

oj,

je še kakšen zanesenjak iz štor ali bližine, ki bi se mi pridružil pr teku? tečem po navadi med tednom zvečer, okoli 19 ure na razdalje med 6 in 10 km, ne glede na vremenske razmere. v bistvu je stvar v tem, da mi je malce dolgočasno, še posebej na daljše razdalje. smer teka je od opoke proti šentjurju po desni strani struge voglajne. trasa proge ni zahtevna, vzponov praktično ni. glede tempa se prilagajam.

lp,
GeVe
Uporabniški avatar
 nini32
Po štorih ravno ne. če pa se prpelješ v celje lahko. Mimogrede mi daš še cd. B-)
Poglej še v rubriko CELJANI POZOR, jih je kar nekaj, ki tečejo tvoj tempo.
Lp,nini
Uporabniški avatar
 nini32
Po štorih ravno ne. če pa se prpelješ v celje lahko. Mimogrede mi daš še cd. B-)
Poglej še v rubriko CELJANI POZOR, jih je kar nekaj, ki tečejo tvoj tempo.
Lp,nini
Uporabniški avatar
 celica
aha,
ti si torej nini32 ... pa sem se spraševal, kdo bi pod rubriko celjani pozor to lahko bil ;-)

celjani pozor ... tam je ene 120 strani ... dej mi pomagi kere naj prebrskam, da ne bom vseh. ful hvala ;-)
Uporabniški avatar
 nini32
ok. nekaj je polžastih kot jaz. danes sem z lenči tekla intervale vse skupaj je je bilo 10.5 km. meni je vmes ponagajal bodec.

drgač pa imajo skupne teke ob sredah in nedeljah. te bodo veseli, še posebej ženske, ker prevladujejo. :P

ti se kr pojavi. so vsi prijazni.

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:ok. nekaj je polžastih kot jaz. danes sem z lenči tekla intervale vse skupaj je je bilo 10.5 km. meni je vmes ponagajal bodec.

drgač pa imajo skupne teke ob sredah in nedeljah. te bodo veseli, še posebej ženske, ker prevladujejo. :P

ti se kr pojavi. so vsi prijazni.

nini

Nini, kaj prijazni :twisted: , sami :twisted: , grizejo, brcajo, pihajo, stokajo.... :-- :hehe:
Celica saj se hecam, Nini ima prav, vesele smo moške družbe, posebej polžke, samo se bojim, da si itak prehiter :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Nini, kaj prijazni :twisted: , sami :twisted: , grizejo, brcajo, pihajo, stokajo.... :-- :hehe:
Celica saj se hecam, Nini ima prav, vesele smo moške družbe, posebej polžke, samo se bojim, da si itak prehiter :wink:

lenči, mu nisem hotla tega, že kar na začetku povedat Slika.

po moje ne bo tekekl najin tempo (a ne celica), bo pa v družbi tahitrih, ki se z nami učijo počasnega teka. ampak, ker sva tak fejst punci, bo ziher rade volje v najini družbi.
Uporabniški avatar
 Jančika
Lahko se pa tudi Celjani kdaj primajemo v štorske konce, a ne :) . No, jaz sem lahko glasna, ko trenutno počivam (še kak dan, pa bom OK, predvidevam), ampak zakaj pa ne!

Celica, našo temo pa kar od zadnje strani beri. Saj večinoma samo nekaj klamfamo, hahaha! Za skupne teke se menimo kar sproti.
Uporabniški avatar
 natasa
Jaz pa vem, da bo npr. Gospod 5:00 zelo vesel hitre moške družbe :lol: . No včasih bi pa tudi jaz za spremembo tekla hitro :lol: , pa čeprav ste polžke prave đekice!!!! 8)

Ja "moja" tema ima 120 strani ženskega blebetanja, ki ni nujno povezano s tekom :? , za skupne teke se dogovarjamo sproti, čeprav nas je tale zima malce iz tira vrgla, pa saj bo kmalu pomlad :lol: !

:wink:
Uporabniški avatar
 celica
ql, pol vas bo pa celica obiskala. jutri ne more, ker ma dolgo sredo v službi, v nedeljo pa lahko, ni blema. ki se pa dobivate, da ne bom preveč lutal ;-)

je med vami tud marbit kej navdušenih tekačev na smučeh?

ps: nini32 dobiš še obljubljeni cd 8-)
Uporabniški avatar
 natasa
Spremljaj nas v temi "Celjani pozor"! :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
celica napisal/-a:ql, pol vas bo pa celica obiskala. jutri ne more, ker ma dolgo sredo v službi, v nedeljo pa lahko, ni blema. ki se pa dobivate, da ne bom preveč lutal ;-)

je med vami tud marbit kej navdušenih tekačev na smučeh?

ps: nini32 dobiš še obljubljeni cd 8-)

Naj se še jaz malo oglasim. :lol: Dobrodošel kdorkoli, tempo ni važen.

Drugače pa sem si jaz včeraj kupila še zadnji manjkajoči sestavni del za tekaške smučke. tako, da zdej začnem tut tekat na smučeh. 8) Komi čakam.

Aja, še neki. Jaz se pripeljem kamorkoli za tek in dobro družbo. :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 celica
oj, celica še vedno ne ve, kje se dobivate in ob keri uri ?

celica hodi tekat na smučeh ob sobotah na roglo, zjutraj ;-)
Uporabniški avatar
 nini32
celica napisal/-a:oj, celica še vedno ne ve, kje se dobivate in ob keri uri ?

sproti glej na CELJANI POZOR. tam se javljaj, ker boš največ zvedel za skupne teke. mene v nedeljo ne bo. grem šele zvečer.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA