prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
Slon, tako se govori!
Ce komu kaj ne pase, tamle je voda, pa ko voli nek izvoli!

Razy, da se je pa celo Ezoj pojavil, je pa sploh kozmicno, on je po mojem naredil kriz cez nas neresne rekreativce, on bi pri nasem tempu in razdaljah zraven se Sportske Novosti prebral.

Me veseli, da se mate fajn. Derezice bi tudi pri nas prav prisle, a so od silnega zacudenja (in prvega snega v 15 al kolk letih) po nesreci ostale v skladiscu v Donegalu (al je bil tisto Mcgillycuddy?). In tako smo ostali sami sebi prepusceni, da se prebijamo skozi 0,7 cm visoke zamete in resujemo zasnezene lacne in rpezeble irske otroke velikih svetlomodrih oci.

Aja, tek. Sej tecemo, sej, ampak kaj ko je najvisji hrib na Irskem 1045m n.m.v., in je edini nacin, da se tece klance v futnesu?

Tolko od vasega daljnjega korespondenta in vdanega Goladarja
Peighasa :)
Uporabniški avatar
 AVI
...hej...hoj...

...danes pa akcija.....je morda kdo za malo podaljšano varianto Golade....
 spela*
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
8) Samo, da se ne pozabi. :) V četrtek. Na običajnem mestu in ob običajnem času. :)

Kaj to pomeni? Ob 18.00?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
spelcaomavzana napisal/-a:
8) Samo, da se ne pozabi. :) V četrtek. Na običajnem mestu in ob običajnem času. :)

Kaj to pomeni? Ob 18.00?

8) Ne! Ob 1700! :) (svasta PRESS)
Uporabniški avatar
 Bajsi
slonujedan napisal/-a:Zelo bi bili veseli, če bi nam uporabo prikazala sama presvetla Njegova mastnost Bajsi. :D

lp, oranzni slon

Helou!
O mogoče pa danes res. Nič še ne vem, je tamau spet bolančkan.
 spela*
oranzni_slon napisal/-a:
spelcaomavzana napisal/-a:

Kaj to pomeni? Ob 18.00?

8) Ne! Ob 1700! :) (svasta PRESS)

Toliko o demokraciji. :twisted:
Pridem. Vsaj tako kaže za zdaj.
Uporabniški avatar
 AVI
...vidim...da za kakšne podaljšane variante ni kandidatov...no v glavnem štartam ob 16.30 .....pot pa do Urha potem pa nazaj čez Golovec....morda se kje srečamo....
 luzr
Avi, žal si prehiter za mojo vprego. Golourh bo gotovo še na programu, a ne Jusuf?
Uporabniški avatar
 Laufer
Avi, prav imaš, skoraj bi rabili ribiške škornje.
Si bom pa včerajšnjo Golado sigurno zapomnil, saj smo družno postavili svojevrsten rekord, rabili smo samo 1uro in 21 min :roll: , se še bo kdo vprašal kaj smo delali toliko časa.
Slon nam je na vzonu pobegnil, 4 pa smo družno prišli do cilja.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, kola je. :) Sem danes ob 1330 rekel sodelavcu zdravo in jo mahnil v sončen popoldan. :) In kako lahko najlepše izkoristim te mile sončne žarke? ;) Ja z eno Golado vendar. :) In sva šla skupaj sa Jusufom. Ne bom povedal, da me je zgonil kot psa. In ne bom povedal, da sem komaj pridihal na vrh "egometra". :twisted: Ampak na cilju je bilo pa luštno. :) Proga je v zelo dobrem stanju navkljub nekaj zaplatam snega. Blato tako ali tako ne šteje za oviro. :P
Torej, v četrtek na običajnem mestu ob običajnem času (1700). :P
Njegova mastnost je letošnji prikaz uporabe derezic verjetno že zamudila in ji je lahko zelo žal. :)
Pohodnice in pohodniki dobrodošli. :D

Lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Bajsi
oranzni_slon napisal/-a:Njegova mastnost je letošnji prikaz uporabe derezic verjetno že zamudila in ji je lahko zelo žal. :)
Lp, oranzni slon

Helou!
Zelo mi je žal! Predvsem zato, ker sem moral peljati mulčka, obnemoglega od vročine ravno v tistem času k dohtarju.
U pizdo mater pa te sinusoidna virozna obolenja!
Upam, da mi ta četrtek uspe priti.
Uporabniški avatar
 milkec
A je kakšen pohodnik voljan se javiti?
Uporabniški avatar
 Loni
Sem za dva tedna vozačica na relaciji Lj Idrje (doma je ena pasja mrcina več ali manj sama), potem pa kaj pridem.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
milkec napisal/-a:A je kakšen pohodnik voljan se javiti?

8) He, he, poznam eno pohodnico, ki bo na startu? :) Ali bo to tudi vredu? ;)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA