Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 spiridon
jančika ne delaj panike :wink: ,bil je prijeten tek,kdo pa ima možnost da z dvema uživa v naravi... :) ?
bilo je o.k. in upam še kdaj!!lep dan!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 10.00 pridem pogledat do parkirišča, če je kakšna sotekaška duša, ki bi mi delala družbo pri teku. Najprej pa grem ob 8.30 proti čistilni. Potem pa še ta krog če viseči most do glavnega mosta in nazaj do parkirišča.
Pa lepo tekajte.
Oj,

eno kratko poročilo o jutranjem teku.
Skratka lepo, sončno jutro je kar klicalo, da sem se obula v superge in šla teč.V planu sem imela traso ob Savinji do Šempetra in nazaj ( od bloka cca 26,5 km). Prav uživala sem v soncu, poslušala Savinjo, potka je bila ravno prav pomrznjena, da ni bilo blata. Skratka idilično. Tisti, ki poznate traso veste kje je Griški most, torej 3-metrski hribček navzdol pod most lepo spustim korak in presenečenje ravno toliko, da se nisem zaletela v narkiča, ki si je ravno zapiknil iglo v žilo.
:twisted: :twisted: :twisted: Obstanem, stojim ( rečem"o šit"in se gledava iz oči v oči ( Jana v mislih sem imela iglo v tvoji riti :cry: ), nisem vedela a naj se obrnem, počakam, da konča ali grem naprej :oops: :oops: . Z iglo v žili me gleda in verjetno je začutil moj strah in mi rekel "sej je v redu". Nekako sem se zbrala in prestrašeno tekla mimo njega :?. Tempo sem verjetno podzavestno krepko pojačala, saj se je začel oglašat Polar pa še bodec me je zgrabil. Torej, ko se končno umirim, začenjam spet počasi uživat. Pulz in bodec sta bila pod nadzorom. In nebodigatreba naenkrat se za mano pojavita dva psa :shock: zakričim in se obrnem in oba rineta v mene ( za pasmo me ne spraševat) začnem se dret naj gresta domov, ....in me čudno gledata in ne gresta nikamor :twisted:, pograbim eno palico zamahnem in se zaderem in končno zbežita. Hvalabogu. Moj pulz pa spet v višavah, tečem naprej s pojačanim tempom in spet bodec. Do Šempetra sem se končno spet spravila v red, obrnem in počasi nadaljujem. Končno so se začeli pojavljat sprehajalci, tako, da sem se lahko sprostila in uživala do doma. Torej za mano je tek, ki ga verjetno ne bom zlahka pozabila.

Lep večer in lepo nedeljo. Jutri me ne bo, gremo na obisk k bratu v Ajdovščino.

:wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
A se lahko malo čudim? Moj mož je zdajle (ja, zdajle, opolnoči :roll: ) prišel s teka in danes sem mu prvič uspela uturit Garmina, da vidim, kaj imam to jaz doma :lol: . 6km v tempu 4:45! Pa to po skoraj 14-dnevni pavzi! Aaaaa! :bum:
natasa napisal/-a:Oj,

eno kratko poročilo o jutranjem teku.
Skratka lepo, sončno jutro je kar klicalo, da sem se obula v superge in šla teč.V planu sem imela traso ob Savinji do Šempetra in nazaj ( od bloka cca 26,5 km). Prav uživala sem v soncu, poslušala Savinjo, potka je bila ravno prav pomrznjena, da ni bilo blata. Skratka idilično. Tisti, ki poznate traso veste kje je Griški most, torej 3-metrski hribček navzdol pod most lepo spustim korak in presenečenje ravno toliko, da se nisem zaletela v narkiča, ki si je ravno zapiknil iglo v žilo.
:twisted: :twisted: :twisted: Obstanem, stojim ( rečem"o šit"in se gledava iz oči v oči ( Jana v mislih sem imela iglo v tvoji riti :cry: ), nisem vedela a naj se obrnem, počakam, da konča ali grem naprej :oops: :oops: . Z iglo v žili me gleda in verjetno je začutil moj strah in mi rekel "sej je v redu". Nekako sem se zbrala in prestrašeno tekla mimo njega :?. Tempo sem verjetno podzavestno krepko pojačala, saj se je začel oglašat Polar pa še bodec me je zgrabil. Torej, ko se končno umirim, začenjam spet počasi uživat. Pulz in bodec sta bila pod nadzorom. In nebodigatreba naenkrat se za mano pojavita dva psa :shock: zakričim in se obrnem in oba rineta v mene ( za pasmo me ne spraševat) začnem se dret naj gresta domov, ....in me čudno gledata in ne gresta nikamor :twisted:, pograbim eno palico zamahnem in se zaderem in končno zbežita. Hvalabogu. Moj pulz pa spet v višavah, tečem naprej s pojačanim tempom in spet bodec. Do Šempetra sem se končno spet spravila v red, obrnem in počasi nadaljujem. Končno so se začeli pojavljat sprehajalci, tako, da sem se lahko sprostila in uživala do doma. Torej za mano je tek, ki ga verjetno ne bom zlahka pozabila.

Lep večer in lepo nedeljo. Jutri me ne bo, gremo na obisk k bratu v Ajdovščino.

vse to na en dan .... ti nič ne zavidam dolge teke :wink:

še kr ne tečem. noga ni nič bolje. oteklina se je ponovil, boli pa še tudi. :twisted: :evil: :twisted: :evil: :cry: :cry: :cry:

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala Jančiki za družbo na prvem delu teka do čistilne. Brez tebe bi verjetno malo bolj polenarila in ne bi šla tako hitro, sedaj pa sem zelo zadovoljna, spet sem na starih časih :lol: :wink: .
Mojca99 in kužika sta se mi pridružili v drugem delu, Spiridon je odhitel naprej, ko je ugotovil, da smo sami prepočasni :oops: . No, tudi ŠRK se je pridružil Dejan in Matjaž sta pridno vztrajala z nama, dokler Jazz ni več zmogla brez pavze. In moj pulz v tisti klanec se je tudi krepko znižal :lol: :wink: . Intervali so naredili svoje :wink: .
Lep sončen dan je spravil v naravo več tekačev kot prejšnjo nedeljo, tudi več sprehajalcev je bilo. Škoda, da je tako pihalo.
Lepo nedeljo še naprej.
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, upam, da bo nogica kmalu bolje in bova skupaj odpolžali na krajših razdaljah. Držim pesti, da se kmalu uredi.
 Saso202
Lenči kot najbolj pridna nedeljska tekačica (v zimskem delu sezone) ti kot članici ŠRK Celja pripada posebna nagrada. :wink:

Lp,
Saso
Uporabniški avatar
 spiridon
nini,napiši mi na zs in opiši svoje težave.morda lahko kaj pomagam.mislim,da lahko!!! :) l.p.
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:Lenči kot najbolj pridna nedeljska tekačica (v zimskem delu sezone) ti kot članici ŠRK Celja pripada posebna nagrada. :wink:

Lp,
Saso

Jupi, a je nagrada čokolada :?: :juhuhu: :hehe:
Pa hvala za pohvalo in upam, da bo družbe vedno več, saj se sonček vse bolj kaže :lol:
Uporabniški avatar
 nini32
spiridon napisal/-a:nini,napiši mi na zs in opiši svoje težave.morda lahko kaj pomagam.mislim,da lahko!!! :) l.p.

Hvala za pomoč! Ti bom opisala svoje težave, a šele popoldne. Takrat bom imela več časa! ;-)
Nini
natasa napisal/-a:
nini32 napisal/-a:vse to na en dan .... ti nič ne zavidam dolge teke :wink:
lp, nini

So prigode in prigodice, ki me ne morejo odvrniti od teka!! Dolgi tek je pa še poseben užitek, verjemi. :lol:

Ti verjamem. Mene se da kaj hitro prepričat. Kar se teka tiče. Da ne bo pomote. :-D
Mislim pa,da še dolgo ne bom sposobna preteč dolgega teka. :-( tako pač je.
Lp, nini.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:
Saso202 napisal/-a:Lenči kot najbolj pridna nedeljska tekačica (v zimskem delu sezone) ti kot članici ŠRK Celja pripada posebna nagrada. :wink:

Lp,
Saso

Jupi, a je nagrada čokolada :?: :juhuhu: :hehe:
Pa hvala za pohvalo in upam, da bo družbe vedno več, saj se sonček vse bolj kaže :lol:

za čokolado tudi jaz pridem .... :D :)
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA