Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
Loni napisal/-a:
niki napisal/-a:Sežana tudi mene mika.. ampak ta krajša varianta.

A gre katera na Dunaj? Mene tudi to full mika.. samo še ne vem na katero dolžino bi šla :roll:

Niki, v Sežani gre na krajšo varianto skoraj gotovo moja sestra (ni še prijavljena), če boš rabila družbo.
Za Dunaj pa tudi imam že vse plačano.[/quote
2 extra počasna polža tudi na kratko v Sežani. Matjaža srečal ko je plačeval položnico.Bo huda konkurenca na začelju teka na 8,5km. :D Bo vsaj klepet med tekom zanimiv.
 Larchi80
Niki pejt z nami noooo :).
Jst sem mislila tudi Dunaj, pa mi ne znese :(. bi ti pa full rada delala družbo- Sicer pa v Sežani gremo UPAM DA, res smejalni tempo, če ne se bom kr zjokala k bom mela ob sebi same ultra hitre polžke :)
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Niki pejt z nami noooo :).
Jst sem mislila tudi Dunaj, pa mi ne znese :(. bi ti pa full rada delala družbo- Sicer pa v Sežani gremo UPAM DA, res smejalni tempo, če ne se bom kr zjokala k bom mela ob sebi same ultra hitre polžke :)

Sedaj pa nehaj jamrati :nono: , ker te ne bom v Sežani nič nazaj držala, če boš zbezljala prehitro :-- . Ultra še ne pomeni speedy. Sem rekla, da bom tam zadaj gužvo delala in moj tempo bo 7.00 v povprečju in ne bom bezljala :D . V klance boš pa ti govorila, ker jih boš sedaj natrenirala u nulo :hehe: .
Na Dunaj pa gremo drugo leto, velja :?:
Polžki, ne se bat, takšna častna Polžja zasedba bo v Sežani prišla skozi cilj, da si nas bodo spet zapomnili :wink: :lol: . Aja, jaz bom imela fotkiča s sabo in bom fotkala po poti, tako da bo na koncu lepa reportaža s teka. Torej, nobenega divjanja, ker drugače ne boste na sliki, lovila vas pa ne bom tam okoli :lol: . Se moram šparat za Treviso, da bom tam preživela :oops: . Juh, kako se veselim tega enkratnega dogodka.
Uporabniški avatar
 lenči
Takole bomo pa peli v Sežani:
Polžek teka, teka
in se veseli,
saj kilometre nabirati "hiti".

Vsi naučit, da bomo složno peli :wink: :lol: .

Torej, naša četica na 21ki
Lenči
Ksenija,
IRA,
Larchi80
Tina1

na krajši pa
Pajo
Starbucks
Niki
mp3

Loni nam bo naprej pobegnila, sedaj, ko ji uspevajo 21ke brez stranskih poti :lol: :wink:

Hm, le kje je moja polžja majica? Nujno jo vržem nase čez ta toplo, naj se ve, kakšno častno članstvo imam. Pa TF čepica na glavo, fotoaparat v rukzak, katero pijačo pa s sabo? Baje so napolitanke tudi dobre na tekih, tako pravijo :P
A še kdo razmišlja da bo divjal
:?: :idea:
 spela*
A jaz sem pa izbrisana? :twisted:

Sicer pa iščem družbo za Gorico. Namreč, ker imam ta mesec pretečenih le kakšnih 15 km ali mogoče le kakšen km več (najprej težave s kolenom, potem viroza), bom šla na progo previdno, recimo s tempom okrog 6 min/km. Kakšen kandidat ali kandidatka?
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:A jaz sem pa izbrisana? :twisted:

Sicer pa iščem družbo za Gorico. Namreč, ker imam ta mesec pretečenih le kakšnih 15 km ali mogoče le kakšen km več (najprej težave s kolenom, potem viroza), bom šla na progo previdno, recimo s tempom okrog 6 min/km. Kakšen kandidat ali kandidatka?

Izbrisana :shock: Tebe je katapultiral Slika tvoj tempo iz tega našega uživantsko polžjega tempa :D

No, vidiš, potem pa 6 min/km oznanjaš za previden tempo :lol: . Ja, medve z Metkomarjetko imava namen tam nekje teči v Gorizi. Pravzaprav bom jaz njo nazaj držala :oops: , da bo bolj počasna, ona pa mene spodbujala :laola , da bi šla okoli 6 min /km. Dobrodošla, če si za to, meni bi spodbuda prav prišla. Sicer imam več kilometrov za sabo, samo ne pa tempa :wink: .

Torej dream team za Gorizo:
Metkamarjetka - ognjeni krst na 21ki Slika
spela* - motivator, spodbujevalka, priganjalka
lenči - ognjeni krst 6.00 ( Slika a bo tole zame, če uspe :?: )

Si za :?: :lol:
 spela*
lenči napisal/-a:
Torej dream team za Gorizo:
Metkamarjetka - ognjeni krst na 21ki Slika
spela* - motivator, spodbujevalka, priganjalka
lenči - ognjeni krst 6.00 ( Slika a bo tole zame, če uspe :?: )

Si za :?: :lol:

Meni je edini cilj to, da progo pretečem brez težav. Pri čemer me še najbolj skrbi koleno, ki je trenutno sicer ok, a ostaja neka psihološka zavora. Glede tempa: tudi mene bo treba držati nazaj, kajti glede na število km ne verjamem, da sem trenutno sposobna polmaraton preteči v tempu pod 6:00. Če bo le vse ok, sem lahko v vlogi, ki jo ima sicer velikokrat Laufer: teženje ljudem, naj se ne vlečejo po progi, in skrb za to, da na počivališčih tempo ne pade preveč (torej krajši intervali do pijače, da se Lenči ne bo treba drenjati v vrsti). :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:
Če bo le vse ok, sem lahko v vlogi, ki jo ima sicer velikokrat Laufer: teženje ljudem, naj se ne vlečejo po progi, in skrb za to, da na počivališčih tempo ne pade preveč (torej krajši intervali do pijače, da se Lenči ne bo treba drenjati v vrsti). :lol:

Se pravi, da bom morala spet dat muzko v ušesa, slinavci na progi, skrijmo se :lol: Aja, pa na ruzak ne pozabi, da damo kak dezirejček noter.

No, zdaj pa resno, spela*, a se spomniš mene, samo da sem videla oziroma vidim start, me že kaj boli, psiha naredi svoje, ampak ne se pustit. Moje jamranje mojim kolenom ni prav nič pomagalo, luftanje podstrešja pa zelo. Trenutno sem (oziroma že kak mesec) sem zelo jezna na zadnjo desno stegensko mišico, ki se kar nekaj brezzveze oglaša od časa do časa. Če že ima namen, naj me resno boli, da bom dala gmah, tako jo pa samo od časa do časa začutim,r avno zadosti, da začne tisti grd črviček riti po možgančkih... Navadno okoli tretjega kilometra mine.
Nazadnje spremenil Loni, dne 20 Feb 2009, 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
spela* jaz sem za :wink: :lol: , če boš tako zaposlena, še na koleno ne boš imela časa misliti :wink:
 spela*
Loni napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Če bo le vse ok, sem lahko v vlogi, ki jo ima sicer velikokrat Laufer: teženje ljudem, naj se ne vlečejo po progi, in skrb za to, da na počivališčih tempo ne pade preveč (torej krajši intervali do pijače, da se Lenči ne bo treba drenjati v vrsti). :lol:

Se pravi, da bom morala spet dat muzko v ušesa, slinavci na progi, skrijmo se :lol: Aja, pa na ruzak ne pozabi, da damo kak dezirejček noter.

No, zdaj pa resno, spela*, a se spomniš mene, samo da sem videla oziroma vidim start, me že kaj boli, psiha naredi svoje, ampak ne se pustit. Moje jamranje mojim kolenom ni prav nič pomagalo, luftanje podstrešja pa zelo. Trenutno sem (oziroma že kak mesec) sem zelo jezna na zadnjo desno stegensko mišico, ki se kar nekaj brezzveze oglaša od časa do časa. Če že ima namen, naj me resno boli, da bom dala gmah, tako jo pa samo od časa do časa začutim,r avno zadosti, da začne tisti grd črviček riti po možgančkih... Navadno okoli tretjega kilometra mine.

Boš pa ja brez muzika tekla, saj nisem mislila resno s citiranjem Lauferja. :lol:
Ne mislim se pustiti, bom tekla s trakom, ki menda pomaga - če drugega ne, vsaj psihično. :roll: Tempo pa ne bo počasen zaradi kolena (tu po moje hitrost ne igra kakšne velike vloge), ampak zaradi premalo kilometrine.
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Se pravi, da bom morala spet dat muzko v ušesa, slinavci na progi, skrijmo se :lol: Aja, pa na ruzak ne pozabi, da damo kak dezirejček noter.

Dezirejčke lahko nosim v Sežani, v Gorizi pa čaka na hladnem v avtu :lol: :wink: , že sebe bom komaj metala naokoli s tem tempom :lol: :wink:.
 nana
spela* napisal/-a:... bom šla na progo previdno, recimo s tempom okrog 6 min/km.

:rol::rol::rol::rol:

Spela*, si v napačni temi :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:
nana napisal/-a:
spela* napisal/-a:... bom šla na progo previdno, recimo s tempom okrog 6 min/km.

:rol::rol::rol::rol:

Spela*, si v napačni temi :lol:

U, pa res, ma saj je rekla, da bo namesto Lauferja "težila" po progi.

In še sprašuje, zakaj je ni na seznamu počasnih polžkov :rol: :ignore:
Uporabniški avatar
 niki
pajo napisal/-a:
Loni napisal/-a:
niki napisal/-a:Sežana tudi mene mika.. ampak ta krajša varianta.

A gre katera na Dunaj? Mene tudi to full mika.. samo še ne vem na katero dolžino bi šla :roll:

Niki, v Sežani gre na krajšo varianto skoraj gotovo moja sestra (ni še prijavljena), če boš rabila družbo.
Za Dunaj pa tudi imam že vse plačano.[/quote
2 extra počasna polža tudi na kratko v Sežani. Matjaža srečal ko je plačeval položnico.Bo huda konkurenca na začelju teka na 8,5km. :D Bo vsaj klepet med tekom zanimiv.

No super. Ste me že prepričal :D
Uporabniški avatar
 Tina1
Lenči, mislim da bom šla v Sežani kar na 8-ko, bi bila 21 malo prehuda zdej zame, ko skor ne tečem. Ja, sem se kr odločila, 8 km, važno je, da grem v Sežano, ker mi je všeč tam. A se za 8 km da tudi prijaviti preko TF?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA