Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
Ojla!
Danes bom po 14 dneh, obula superge in lahkotno tekla 5 km. Tudi ta mesec mi ni uspelo preteči postavljeno mesečno kilometrino. :'( Upam,da bo v marcu več sreče.
Lepo se imejte,
Uporabniški avatar
 Mojca99
Lep ponedeljkov :? pozdrav še z moje strani. Včeraj sem špricala, ker sva s sinom preživela podaljšan vikend na smučanju. Upam, da se kmalu zopet pridružim - kakšni so kaj načrti? Jaz sem še vedno v zen fazi 8) , tako da iščem bolj počasno družbo.
Uporabniški avatar
 natasa
Hoj,

zaenkrat se za teke dogovarjamo sproti, ker nam je večini sreda ob 18-ih prezgodaj oz. nam ura ne odgovarja ( otroci ). Veseli smo hitre in zen družbe. :lol:

Beri nas in se nam pridruži.

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
pretekla 5 km v 32 min. nekaj minut hoje (čas nisem merila). bolečine v nogi ne čutim. bom videla kaj bo prineslo jutro! :) občutek :arrow: FENOMENALENO! tako zelo vesela sem.

takoj po teku sem gleženj namazala s kremo naklofen. pred tekom pa obe nogi (gležnja, kolena in steg. mišici) s F23.

spiridon, šla sem po občutku, če nebi zmogla, bi prej nehala in šla domov. :wink:
jutri počivam. v sredo pa, če bo vse OK, se zapodim spet en krogec. razmišljam o tem krogu ob savinji, čez viseči most, do splavarja, pa domov. potem pa vsak dan. počasi, da bo vzdržljivost in hitrost takšna, kot želim, da bo. :lol:

lepe sanje in lepo se imejte. :wink: se vidimo.
kdo vse bo tekel v nedeljo?

:arrow: katrca, kako si?

nini
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, super, to pa je okrevanje. Se bojim, da te ne bom dohajala :wink: :lol: , ko bova skupaj tekli :lol: . Le počasi in potem boš zopet in.
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Ojla!
Danes bom po 14 dneh, obula superge in lahkotno tekla 5 km. Tudi ta mesec mi ni uspelo preteči postavljeno mesečno kilometrino. :'( Upam,da bo v marcu več sreče.
Lepo se imejte,

Nini, ne sekiraj se za mesečno razdaljo, vse bo prišlo prav. Tudi ta počitek.
Pa lepo slikico imaš, sem jo zelo vesela, prejšnja je bila žalostna, tako kot ti, ker nisi mogla teči.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Nini, super, to pa je okrevanje. Se bojim, da te ne bom dohajala :wink: :lol: , ko bova skupaj tekli :lol: . Le počasi in potem boš zopet in.

ti si za hece lenči. si pogledala svoje pretečene kilometre. uideš mi za malo šalo. :wink: in še dooooolgo bo tako :oops:

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Nini, super, to pa je okrevanje. Se bojim, da te ne bom dohajala :wink: :lol: , ko bova skupaj tekli :lol: . Le počasi in potem boš zopet in.

ti si za hece lenči. si pogledala svoje pretečene kilometre. uideš mi za malo šalo. :wink: in še dooooolgo bo tako :oops:

nini

Ja, posebej ti pobegnem tam v klanec od visečega mosta :oops: . Sicer pa je pomembno uživati in v dobri družbi je vedno super. Se veselim skupnega teka :wink: . Moji kilometri so sicer kar OK, samo hitrost pa ne ravno :? , pa se nič ne sekiram. Še kakšne intervalčke kdaj, pa te bom dohitela na 5 km :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 tosalifi
Nataša, enkrat si omenjala na forumu eno kremo proti žuljem katero uporabljata z možekom pri daljših tekih. Katera krema je to? Namreč na desni nogi se mi na podplatu stalno pojavljajo žulji.

Hvala

LP
Uporabniški avatar
 Jančika
Tosalifi, za kremo ti lahko povem tudi jaz, sem jo uporabila na Caminu de Santiago: Gerlachs Gehwol Fusskrem, dobiš v lekarni (mogoče še kje, jaz vem za lekarno). Odlična stvar; na celi poti nisem fasala niti enega omembe vrednega žulja (ene dva mini mini, ki niti ne zaslužita imela žulj, hehe).
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ hvala za prijetno družbo, tek je bil res v smejalnem tempu. Noč jasna, pot prijetna. Nazaj domov so me v Celju pozdravile snežinke. Aja, tekli sva v Velenju ob jezeru proti Šoštanju.
Njami, z nutelo so rogljički kako se že reče "kličejo po še". Ha, vidite, to pa je privilegij :lol: :wink: .
Nogica se še malo oglaša, vendar ni panike. Do nedelje bo že. :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:MojcaZ hvala za prijetno družbo, tek je bil res v smejalnem tempu. Noč jasna, pot prijetna. Nazaj domov so me v Celju pozdravile snežinke. Aja, tekli sva v Velenju ob jezeru proti Šoštanju.
Njami, z nutelo so rogljički kako se že reče "kličejo po še". Ha, vidite, to pa je privilegij :lol: :wink: .
Nogica se še malo oglaša, vendar ni panike. Do nedelje bo že. :lol:

Lenči, tebi hvala, da si se pripeljala v Velenje. Tempo je bil res fajni, "čvekast". Se mi zdi, da sem sam jaz skoz govorila. :oops: Si nadomeščala svojega možeka, ki se trenutno "cajta" doma na kavču. V nedeljo bo pa gorelo pod njegovimi supergami v Gorici. Ziher ga bom videla samo v hrbet. :cry:

Upam, da ti je bil rogljiček res všeč. Men so svetovno dobri. Njami, zdej sem pa spet lačna ratala. :( Joj Mojca, prenehaj s takšnimi sladkimi željam. :oops: Jaz sem jih prvič jedla v Celju (na celjskem teku). Nam jih je bober odstopil. Hvala! :wink:

Se vidimo, ko se zagledamo. :lol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
jutro!

včeraj me noga ni bolela od predvčerajšnjega teka. Slika tako da danes oddirkam, v počasnem tempu, svoj krogec. Slika
jutri spet počivam in v petek tudi. ker enostavno časovno ne morem organizirat drugače. v soboto in v nedeljo pa spet Slika

če gre kdo počasnih 10 km v nedeljo ali soboto naj se javi.

celica si za?

nini
Uporabniški avatar
 natasa
Končno Slika in toplejši dnevi!! Prihaja idealno vreme za tekanje !! 8)

Dober tek vsem, ki greste v nedeljo v Gorico :TF) !

Se vidimo na kakšnem skupnem teku :? !

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, super :lol: :wink: . Po Gorizi se bova pa dogovorili za kakšno skupno tekanje. Čeprav sem čez teden bolj vprašljiva, saj ne vem, kdaj me Ljubljančani spustijo :lol: :wink: .

Nataša, res je, lepi dnevi prihajajo in s tem tudi večja volja in možnosti za tek :lauf: :juhuhu: .
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA