Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 valena
Mene kar skrbi,da te bo sam krompir nesel skozi cilj. Ne vem sem ti že fovš ko boš pred mano v cilju :nono: . Bom naročila navijačem, da vate mečejo gniv paradajs :P .
se vidmo :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
Velecenjene sotekače obveščam, da sem kupila 50 kil Desire elite in še 5 kil zgodnjega, arrow imenovanega. A bo zadosti?
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Velecenjene sotekače obveščam, da sem kupila 50 kil Desire elite in še 5 kil zgodnjega, arrow imenovanega. A bo zadosti?

Jaz pa ponavadi marisbarda tam 10 kg :wink: :lol: tudi zgodnji.
Uporabniški avatar
 valena
Saj me že pošteno skrbi :? kako bom sploh tekla tam zadaj, saj bo polno krompirja po tleh. Ga bom speštala v pire.
A potem boste imele prikolice s seboj ali boste kar gajbice držale v rokah pa zraven tekle?

Metkamarjetka sploh nimaš razloga za strah. Pa saj ti si tako lahka kot perešček. Samo noge dvigneš pa te veter od zadaj ponese proti cilju,če boš pa imela za seboj še fronto vseh vrst najboljšega krompirja pa ni vprašanja da nebi zmogla!!!!!
A te kaj noge bolijo od nedelje?
Uporabniški avatar
 tae
Pa dober no dekleta :shock:
Uporabniški avatar
 valena
Kaj pa je narobe moški? Merkej se da te kakšen krompir ne doleti!
:argue:

Mal se hecamo no, a nam ne privoščiš tega veselja?
 spela*
aisha napisal/-a:pozdravljen, tae in vsi ostali

prijavljeni :juhuhu: in plačani :clap: in to je to

tečemo :lauf:

aisha, še enkrat hvala za trud! :laola

tae napisal/-a:Pa dober no dekleta

Ampak res, ne vem več, ali sem na tekaškem ali kmetijskem forumu. :lol:
Uporabniški avatar
 aisha
dokončen seznam prijavljenih, plačanih in pripravljenih:

- Loni
- nana
- lonely
- spela*
- tae
- metkamarjetka
- Laufer
- maca56
- tadejz
- jozet
- ales.berce + 1
- mirosan + 2
- aadler
- NeMiran
- Primož Gašpirc
- Arabo
- samo
- vlado
- MojcaZ

to je to ... se vidimo v Gorici :juhuhu:
in hkrati se opravičujem, da ste morali na dokončen seznam mal počakat :oops:

pot do Gorice iz smeri Ljubljane pa je zelo preprosta: LJ - avtocesta do Razdrtega - Podnanos - Vipava - Ajdovščina - Nova Gorica - in čez mejo, ki je seveda ni več, Gorizia :clap:

:arrow: prijavo dvigne vsak zase na prijavnem mestu
Uporabniški avatar
 Loni
tae napisal/-a:Pa dober no dekleta :shock:

Brez zveze, sem s kmetov doma in tisti krompir sem danes res kupila. Bi še Santé, pa niso imeli ta drobnega :cry:
Saj ni tako hudo, sadile bomo tudi vrtnice, trnje bo zrihtala maca56 :lol:
 spela*
aisha napisal/-a:pot do Gorice iz smeri Ljubljane pa je zelo preprosta: LJ - avtocesta do Razdrtega - Podnanos - Vipava - Ajdovščina - Nova Gorica - in čez mejo, ki je seveda ni več, Gorizia :clap:

Meja seveda še vedno je, samo kontrole na mejah ni več. :wink:

Upam, da bo lepo vreme in da se bom kljub pomanjkanju teka nekako "privlekla" do cilja. Če pa ne, bodo pa Lonini kmetijski nasveti prišli prav. :lol:
Uporabniški avatar
 lonely
Zbirališče je v centru mesta---trg Cesare Battisti

Ob prevzemu štartnih številk bo najbrž treba založiti 20 eur za čip---to dobimo nazaj ko vrnemo čip.

PS

Namesto @MIROSAN-----Roky 1
Uporabniški avatar
 Loni
A ni navadno tako, da ti kao potem zaračunajo 20 evrov, če čipa ne vrneš? Jaz sem tako zastopila.
Uporabniški avatar
 bernarda
Loni napisal/-a:A ni navadno tako, da ti kao potem zaračunajo 20 evrov, če čipa ne vrneš? Jaz sem tako zastopila.

Jaz sem tudi tako razumela :oops: , za vsak slučaj, pa je boljše imeti teh 20 € v žepu, kot pa :bum:

Glede našega dela (sajenje), se bomo že sporazumeli in si razdelili delo, :arrow: kako že :arrow: RoKo ima zemljo čez, :arrow: Loni krompir :arrow: Maca vrtnice :arrow: Lenči rokavice :arrow: vsi ostali pa pred vami z lopatkami,motikicami :arrow: da pripravijo teren (zemljico) :arrow: samo glejte, da ne boste prehitri :arrow: da bodo lahko naredili dovolj globoke luknjice
:arrow: :idea: za vami pa jaz z grabljicami, da bo zemljica lepo zravnana :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
tae napisal/-a:Pa dober no dekleta :shock:

dej no tae, malo nas moraš z rezervo jemat - nas pač že malo trema daje in se na tale način "sproščamo" :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:A te kaj noge bolijo od nedelje?

bi bla pa res kriza, če bi me od 10-ih km noge bolele :?

še enkrat ti hvala za družbo - sploh nisem vedela, da tečeva :shock:

sedaj vidim, da bom mogla včasih tudi v družbi tečt - hitreje mine.

p.s. a prijavila si se že? dej dej punca, imam občutek, da bom šla sama v gorico :(
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA