petka napisal/-a:Jaz se tudi malo pripravljam na Sežano, nisem se še čisto odločila... Lenči, ti greš, če se prav spomnim?
Ja, midva bova tam

lenči napisal/-a:petka napisal/-a:Jaz se tudi malo pripravljam na Sežano, nisem se še čisto odločila... Lenči, ti greš, če se prav spomnim?
Ja, midva bova tam, grem čisto na izi na 21ki (beri tempo 6.45-7.00)
lenči napisal/-a:Koci napisal/-a:Za odganjanje psov, ki so spuščeni v naravi pomaga visokofrkvenčni oddajnik, ki z ljudem neslišnim zvokom povzroča psom bolečino v ušesih in jih s tem odganja. Napravica sicer ni zaželena pri lastnikih psov, vendar pa deluje. Nosiš jo lahko v žepu ali za pasom. Za poskusiti je. Meni tudi niso po godu spuščeni kosmatinci, vendar dokler bodo lastniki psov taki kot so, si bomo morali tekači sami pomagati!![]()
Kje pa se da to nabaviti, ker jaz imam dovolj en napad psa, res ne bi reskirala, pa razmišljam o teku ob Savinji in mi je zelo neprijetnoHvala za info.
katrca napisal/-a:spet se malo javljam. Ali kdo od vas ve po kolikem času približno lahko začnem spet uporabljati koleno za namene teka po nategu stranske kolenske vezi. Saj to vem, da bom sama začutila kdaj lahko, samo zanima me po bribližno kolikšnem času ? ker bom pop****od nemoči.
Jančika napisal/-a:katrca napisal/-a:spet se malo javljam. Ali kdo od vas ve po kolikem času približno lahko začnem spet uporabljati koleno za namene teka po nategu stranske kolenske vezi. Saj to vem, da bom sama začutila kdaj lahko, samo zanima me po bribližno kolikšnem času ? ker bom pop****od nemoči.
O, katrca! Pojma nimam, ti samo želim, da bi bila kmalu dobra. Mogoče bo Spiridon znal pomagati?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA