Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
Jančika napisal/-a: Jutri pa - kdaj? Ob devetih? Veliko prej ne morem. Na Špici? Koliko bi pa šli? Jaz sem za takratek krog, ker bom prišla peš in to pomeni še dodatne 4 kilometre. No, zdaj sem pa še vremensko napoved pogledala...če bo deževalo, se ne bom ravno silila...a sem samo jaz taka sisi :oops: ?

Jaz bi šla ob 9.30, dolgi krog, tudi po dežju :wink: .
Uporabniški avatar
 nini32
petka napisal/-a:
Jančika napisal/-a: Jutri pa - kdaj? Ob devetih? Veliko prej ne morem. Na Špici? Koliko bi pa šli? Jaz sem za takratek krog, ker bom prišla peš in to pomeni še dodatne 4 kilometre. No, zdaj sem pa še vremensko napoved pogledala...če bo deževalo, se ne bom ravno silila...a sem samo jaz taka sisi :oops: ?

Jaz bi šla ob 9.30, dolgi krog, tudi po dežju :wink: .

jutri mene ne bo. žal.

nini
Uporabniški avatar
 Jančika
petka napisal/-a:Jaz bi šla ob 9.30, dolgi krog, tudi po dežju :wink: .

OK, potem pa pridem z avtom in greva dolgi krog. Če ne bo glih fejst deževalo. A se slišiva zjutraj?
Uporabniški avatar
 petka
Jančika napisal/-a:
petka napisal/-a:Jaz bi šla ob 9.30, dolgi krog, tudi po dežju :wink: .

OK, potem pa pridem z avtom in greva dolgi krog. Če ne bo glih fejst deževalo. A se slišiva zjutraj?

Velja, se slišiva!
Uporabniški avatar
 petka
Jančika napisal/-a:Dopoldan smo Petka, Spiridon in moja malenkost odtekli zelo prijetnih 9km. Še vreme je zdržalo, fajn.

Ja, smo bili pridni dopoldne :D , tako da upam, da naslednji teden ponovimo? Nini, škoda, da nisi prišla, pa drugič :wink:. Lepo se imejte!
Uporabniški avatar
 Jančika
Petka, se bomo potrudili, da nam rata tudi naslednja sreda :) .

Zdaj pa eno vabilo, in sicer na tek na mojem domačem terenu (no, ne še čisto, še par tednov, da bo res domač):

18. aprila (sobota) bo v Libojah Tek po mejah KS Liboje. Start je ob 13:00, prijave se pobirajo uro pred začetkom (pozabila sem vprašati za štartnino, sporočim kasneje). Proga je dolga 7 kilometrov; začetek je pri mostu v Kasazah, teče se ob Savinji do visečega mosta in preko, potem pa gor na Brnico. Na cilju čakajo tekače topla malica in napitki. Vsak udeleženec prejme spominsko majico, najboljši trije po kategorijah medalje in priznanja, prvi absolutno najboljši časi tako žensk kot moških pa so nagrajeni še s praktičnimi darili. Organiziran je prevoz tekačev iz Brnice do starta. Tek sovpada s tradicionalnim pohodom po mejah KS Liboje, zato tekače na cilju pričaka lepo število ljudi. Dodatne informacije: stane.vipotnik@zalec.si

Upam, da vas bom lahko takrat po teku že povabila k sebi (ne vem, če bo kopalnica že gotova). Pa po moje bi bilo dobro, da grem prej še sprobat tale brniški vzpon :? . Glede na to, da mi manjka hribov...je kak interesent, morda kdo, ki progo pozna, mislim ta del do vrha?
Uporabniški avatar
 natasa
Ojla,

bi morda kdo tekel ob osmih zvečer ? Šla bi za Savinjo, pa sama ne upam :? v črno temo :( .

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
petka napisal/-a:
Jančika napisal/-a:Dopoldan smo Petka, Spiridon in moja malenkost odtekli zelo prijetnih 9km. Še vreme je zdržalo, fajn.

Ja, smo bili pridni dopoldne :D , tako da upam, da naslednji teden ponovimo? Nini, škoda, da nisi prišla, pa drugič :wink:. Lepo se imejte!

Vam sploh nisem dorasla. :-) Nekaj je želja, drugo pa je realnost. ;-)
Sem pa tekla pozno popoldan, naredila mokrih 3 km. In ugotovila, da sem Tudi jaz sisi.:$
Lp, nini!
Uporabniški avatar
 spiridon
nataša jaz bi šel,razen če ne bo preveč padalo in če nimaš v planu kakšnih 30km. :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a:nataša jaz bi šel,razen če ne bo preveč padalo in če nimaš v planu kakšnih 30km. :wink:

Bom vesela, če se mi pridružiš na kakšnem dolgem treningu, ampak danes morda malce krajši tek . Glede na dež bi šla ob Savinji po kontra smeri do Kasaz in nazaj, ker po travnati poti je ziher samo blato.

Načeloma se zmeniva ob 20 ih na mostu čez Savinjo na Čopovi o.k.?

Če te odvrne dež mi sporoči, da te ne bom čakala.

Uporabniški avatar
 spiridon
natasa napisal/-a:
spiridon napisal/-a:nataša jaz bi šel,razen če ne bo preveč padalo in če nimaš v planu kakšnih 30km. :wink:

Bom vesela, če se mi pridružiš na kakšnem dolgem treningu, ampak danes morda malce krajši tek . Glede na dež bi šla ob Savinji po kontra smeri do Kasaz in nazaj, ker po travnati poti je ziher samo blato.

Načeloma se zmeniva ob 20 ih na mostu čez Savinjo na Čopovi o.k.?

Če te odvrne dež mi sporoči, da te ne bom čakala.

Nataša,ne bom šel v dežju,sem bil enkrat danes že moker.za kak dolg tek moram pa zbrat pogum.vseeno lep tek!bom pa tekel jutri,kadarkoli pop in v vsakem vremenu. :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a:
Nataša,ne bom šel v dežju,sem bil enkrat danes že moker ....bom pa tekel jutri,kadarkoli pop in v vsakem vremenu. :wink:

.....dež tudi meni ne diši preveč, ampak sem včeraj počivala in danes moram :lauf: .
Za jutri pa sporočim kdaj bom lahko šla.

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
spiridon napisal/-a:Nataša,ne bom šel v dežju,sem bil enkrat danes že moker ....bom pa tekel jutri,kadarkoli pop in v vsakem vremenu. :wink:

.....dež tudi meni ne diši preveč, ampak sem včeraj počivala in danes moram :lauf: .

Nataša :cast1: :cast:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
spiridon napisal/-a:Nataša,ne bom šel v dežju,sem bil enkrat danes že moker ....bom pa tekel jutri,kadarkoli pop in v vsakem vremenu. :wink:

Nataša :cast1: :cast:

:juhuhu: ni več deževalo, čisto rahlo pršilo. Tako, da sem odtekla zelo prijetnih 15 km.

• 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA