Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Ugotovila, da je moto turca odlična za počivanje :wink: . Po treh urah na motorju so se nogice lepo spočile. Sedaj pa mirno lahko ob lepih dnevih na tekmo z motorjem.
Uporabniški avatar
 Mojca99
natasa napisal/-a:Lenči si šla po Laškem? Škoda, ker za Savinjo je idelana podlaga za tek fino mehko in brez blata. Vreme idilično. Pravzaprav v takšnih razmerah letos še nisem tekla. Pa še "prijatelja" iz otroških dni sem srečala in to po 25 letih in z njim odtekla zadnje tri kilometre.

Pridna je bila tudi Mojca99.

Torej prijeten dan Vam želim.

:wink:

Hja, ne vem če sem bila ravno pridna - v primerjavi z Natašo se bolj guncam. Ampak je bilo danes za Savinjo res krasno 8)

Sicer pa ste spraševali za Francija. Bolj kot na teku ga srečujem pred blokom, ker je moj novi sosed. Sicer pa pravi, da ni že nekaj časa nič tekel, se je pa ravno danes popoldne namenil. Tako da je živ in zdrav (če izvzamem rahel prehlad :roll: )
Uporabniški avatar
 Jančika
O, Mojca99, zdravo! Tebe sem tudi pogrešala. A selila si se. Pa ne daleč, ne?

Torej, jaz sem šla danes na Brnico. Kaj naj rečem, prišla sem gor, bravo jaz, sicer sem morala trikrat počivati, pa dvakrat sem se zgubila :roll: - enkrat sem prehitro zavila v gozd in sem grizla kolena po nekem pobočju med odvrženimi gospodinjskimi aparati (eni ljudje so še vedno taki prasci, neverjetno), na vrhu me je pa namesto dol proti Libojam odneslo proti Šmohoju (ja, to bi pa bila tura, haha).

Ko sem se podala gor v prvi klanec, sem razmišljala samo to, da bi moralo na vabilu za libojski tek pisati, da je to gorski tek in da naj mi ravninski amaterji kr lepo doma ostanemo :lol: . Ma res je hud klanec, no. Ampak pol je pa nekak šlo. Naslednji teden grem spet, vesela bom družbe.
Uporabniški avatar
 natasa
...kiham.....fejst kiham...... že od včeraj......, ko sem odtekla sem kihnila sigurno 20 x .......in še kr kiham...... zdaj si pa res ne morem privoščit prehlada.........prva tekma se bliža...... :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 spiridon
vzami Clarinase in veliko C-vit,zeleni čaj z medom in 1-2dni bo ok.kihanje smrkanje bo takoj prenehalo in tud prehlad se bo ustavil.l.p.
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a:vzami Clarinase in veliko C-vit,zeleni čaj z medom in 1-2dni bo ok.kihanje smrkanje bo takoj prenehalo in tud prehlad se bo ustavil.l.p.

Zeleni čaj imam na mizi, po Clarinase pa letim v lekarno ( še dobro , da je samo 300 m stran).

Tale teden imam v planu ubijalski, torej si res ne smem privoščit prehlada.

Spiridon, hvala :lol: .

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
spiridon napisal/-a:vzami Clarinase in veliko C-vit,zeleni čaj z medom in 1-2dni bo ok.kihanje smrkanje bo takoj prenehalo in tud prehlad se bo ustavil.l.p.

Zeleni čaj imam na mizi, po Clarinase pa letim v lekarno ( še dobro , da je samo 300 m stran).

Tale teden imam v planu ubijalski, torej si res ne smem privoščit prehlada.

Spiridon, hvala :lol: .

Pozdravi se čimprej, da bodo plani realizirani :D .
Uporabniški avatar
 Sebi
@Nataša: po Clarinase boš letela kot zmešana :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Sebi napisal/-a:@Nataša: po Clarinase boš letela kot zmešana :wink:

Odlično to rabim :lol: .

Jih že imam.
 GODBENIK
Nataša;

mogoče poizkusi še z naslednjim napitkom...ki sicer ni kaj prida okusa, je pa učinkovit...vsaj pri meni...torej...

Čebulo prepražiš do zlato rumene barve, zaliješ z 2,5dcl mleka in zavreš. Potem celotno mešanico(vred z čebulo) pustiš da se ohladi na telesno temperaturo in dodaš 2 veliki žlici medu(če imaš gozdnega, je toliko bolje).
Premešaš da se med stopi in........nagneš....

Res ni preveč prijetnega okusa, ampak meni pomaga!

Poizkusi, morda bo delovalo tudi pri tebi!

Želim ti hitro okrevanje!

Lp Grega
 GODBENIK
Aja...pozabil sem napisati; ko se mešanica ohladi na telesno temperaturo jo je potrebno precediti in potem dodati med.....da ne boš jedla še čebule zraven :wink:

Lp Grega
Uporabniški avatar
 natasa
@Grega hvala tudi tebi.

Ni vrag, da ne bo nekaj pomagalo.

Sem pa kljub nahodu naredila težek trening.

@Spiridon: danes so bile noge čisto nekaj drugega kot v petek, se je poznalo, da sem čez vikend tekla res na izi in se očitno spočila.

Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz sem pa izvedela, da sem šla na Brnico po napačni poti in da je prava še težja :bum: .

Nataša, upam, da se boš fajn pocajtala.
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Jaz sem pa izvedela, da sem šla na Brnico po napačni poti in da je prava še težja :bum: .

Hm, ne vem če ti to namenoma ne strašiš :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a:
Jančika napisal/-a:Jaz sem pa izvedela, da sem šla na Brnico po napačni poti in da je prava še težja :bum: .

Hm, ne vem če ti to namenoma ne strašiš :lol: :wink:

Bo treba probat... :wink:
Kako pa jutri dopoldne? Gre kdo?
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA