- 12 Mar 2009, 12:39
Katrca, super, da gre na boljše! Držim pesti, da boš kmalu lahko tudi tekla.
spiridon napisal/-a::) bravo Nataša,to je super trening,ki ti bo koristil za moč in hitrostno vzdržljivost.kako zdržim,tako...trmast sem in mazohist!rečem si,če sem včasih zdržal že več ,bom pa še to,verjemi tud trpim in umrem in verjemi tudi tisti najboljši umirajo na treningih.
natasa napisal/-a:spiridon napisal/-a::) bravo Nataša,to je super trening,ki ti bo koristil za moč in hitrostno vzdržljivost.kako zdržim,tako...trmast sem in mazohist!rečem si,če sem včasih zdržal že več ,bom pa še to,verjemi tud trpim in umrem in verjemi tudi tisti najboljši umirajo na treningih.
Pa sem misla, da sem jaz trmasta, mazohist itak že vem, da sem
!
Je pa zanimivo, da me bolijo zgornje ritne mišice, noge pa nič
.
Danes pa na izi.
petka napisal/-a:lenči napisal/-a:petka napisal/-a:[Lenči, če greš oz. gresta v Sežano z lastnim prevozom, me zanima, če vi se lahko priključila v eno smer...
V katero smertja ali nazaj
Tja... Za nazaj pridejo pome
katrca napisal/-a:hojla. Poročam, da je moja noga iz dneva v dan boljša, samo malo še čutim, da je bila poškodovana. Je pa res, da sem vzela Spiridonov namig resno in telovadim, vadim na orbitreku in vse to. Od poškodbe zdaj teče 4. teden. A mislite, sploh ti, Spiridon, če bi lahko že kak korak potekla...ali naj raje še delam druge vaje.
Hvala
lenči napisal/-a:petka napisal/-a:lenči napisal/-a:petka napisal/-a:[Lenči, če greš oz. gresta v Sežano z lastnim prevozom, me zanima, če vi se lahko priključila v eno smer...
Če te ne moti, da nas bo mogoče 5 v avtu, ni problema.
katrca napisal/-a:vidim, da zvezde stalnice pridno svetijo, nekaj je novih zvezdic, kje pa so n.pr. MojcaZ, Franci Škorjanc, ali jim je pošla energija ?
petka napisal/-a:lenči napisal/-a:petka napisal/-a:lenči napisal/-a:petka napisal/-a:[Lenči, če greš oz. gresta v Sežano z lastnim prevozom, me zanima, če vi se lahko priključila v eno smer...
Če te ne moti, da nas bo mogoče 5 v avtu, ni problema.
Mene ne moti, samo ne bi rada jaz gneče delala
, bom še poskusila kakšno drugo varianto...
MojcaZ napisal/-a:Sem optimistka in vem, da bom kmalu spetin tekala naokrog. Vprašanje je samo, če me bo moj tekaški partner tako dolgo čakal ali bo obupal nad mano.
Vem, da bom spet nekaj časa na začetku vendar upam, da bom kmalu spet "IN".
LP, Mojca
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA