takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo mislite da bo zmagal v teku na 10 km ?

INOT & KOVIT
30
63%
OBIVANKENOBI & TAE
18
38%
 nana
Loni napisal/-a:Kaj zdaj, že spet cincam, najprej, za koga navijat,...

Loni, ni kaj cincat :roll: Jaz sem že oddala svoj glas :lol: Ups, Tae, manjka anketa :oops:
 spela*
tae napisal/-a:
Ali potem že drži za Radence, ali so bili to le predlogi ?

Pridemo s transparenti. :TF)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
INOT napisal/-a:Danes sem uradno začel s pripravami na dvoboj. Svoje nekaj kilogramov pretežko zavaljeno telo sem pognal v dir na 6.5 km fartleku. Razdalje tam od 500 m pa do dobrega kilometra z minutko do dve počitka. Računal sem na skupno povprečje okrog 4:15/km, pa se je na koncu izšlo z 3:56/km. Cilj do tekme bo narediti vsaj 4x2 km pri okrog 4min/km.
Tae in Obi razloga za skrb torej še nimata, vseeno pa še enkrat dobro razmislita in raje zdaj predajta dvoboj :D

Ja, vidim, da konkurenca ne počiva :roll:, kar je uredu, no, pa da še jaz opišem, kakšen moj trening v tem tednu...ker je bilo po tekmi (ki mi ni šla najbolje od nog :bum: :lauf: :nono:) se ta teden malo šparam, tako, da sem v torek opravil samo en lažji 8 km Fartlek s povprečnim pulzom 165 v 33 minutah ter včeraj 6 x 1 km v 3.55 - 4.00 min/km s 3 min odmori med teki :oops: :roll:, eh je kar malo dolgočasno, ko se odločim, da ne bom dal vsega od sebe na treningih...pa bo potrebno, ker vidim, da konkurenti precej bolj garajo... :lol:
No, kakor je omenil Tae, predamo se pa ne :nono: :nono: :lauf:(BOJEVNIŠKIDUH PRESS)

Lp! :wink:

Ja, jaz tudi upam, da bo do velikega dvoboja prišlo v Radencih, ker se mi ne da predolgo čakati... :shock: :roll:
 spela*
kovit napisal/-a:
Loni napisal/-a:Kaj zdaj, že spet cincam, najprej, za koga navijat, potem pa - a grem jaz v Radence tečt svoj počasni tempo ali samo navijat?

Mi je pa všeč, ker vedno znova najdete izzive. Kul.

ne cincaj...SE VE ZA KOGA :) 8)

Za koga? :shock:
Uporabniški avatar
 tae
Anketa Nana je dodana. Tako bo bolj zanimivo za vas (gledalce, navijače, stavce,...), vendar... (lani sem imel glede na Inota več glasov, pa sem vseeno zgubil :oops: )
 kovit
tae napisal/-a:(lani sem imel glede na Inota več glasov, pa sem vseeno zgubil :oops: )

No upan da se je narod iz tega kaj naučil :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:Kaj zdaj, že spet cincam, najprej, za koga navijat, potem pa - a grem jaz v Radence tečt svoj počasni tempo ali samo navijat?

Mi je pa všeč, ker vedno znova najdete izzive. Kul.

nič cincat :wink: :!:

kovit ti je eno reč že namignil, drugo pa ti še jaz: itak, da greš v Radence tudi tečt!!!!!
Uporabniški avatar
 Loni
No, ja, Kovitu sem še kako jabolko dolžna, nekaj časa nazaj sem ga hotela izstradat :lol:
 kovit
Loni napisal/-a:No, ja, Kovitu sem še kako jabolko dolžna, nekaj časa nazaj sem ga hotela izstradat :lol:

Ja ja sva midva še neki v žlahti... :wink:
 nana
tae napisal/-a:Anketa Nana je dodana. Tako bo bolj zanimivo za vas (gledalce, navijače, stavce,...), vendar... (lani sem imel glede na Inota več glasov, pa sem vseeno zgubil :oops: )

Če se ne motim, si ti glasove dobival še potem, ko je bila tekma že za vama :wink:
Uporabniški avatar
 tae
nana napisal/-a:Če se ne motim, si ti glasove dobival še potem, ko je bila tekma že za vama :wink:

Ja res je, on je bil boljši, jaz pa bolj priljubljen :D

Scooter je včasih prepeval: IT'S NICE TO BE IMPORTANT, BUT IT'S MORE IMPORTANT TO BE NICE. :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Rekel sem, da lestos stave ne bo ja. Čez zimo sem se precej polenil kar se hitrosti tiče, zato bo ta izziv ravno pravšnji. Upam, da bo takrat tudi forma taprava.
Če ste vsi za to bi bili najprimernejši res Radenci. Proga je dolga okrog 10.5 km. Lani je bil moj čas 40:35, letos bom skušal (če bo ista trasa) prebiti mejo 40 minut. Za vas ostale ne dvomim, da boste vsi tekli pod 40 minut.
Uporabniški avatar
 tae
Inot, ne morem verjeti kako sva si podobna. Če smo čisto natančni je bilo lani takole:

11 2482 KLEMENČIČ INOT SLO 1968 0:11:19 0:40:33 0:40:35 10MB 4

12 2357 AŽNIK MIHA SLO 1975 TEKAŠKI FORUM 0:11:19 0:40:38 0:40:40 10MA 8

Nažgal si me za 5 sekund.

Vseeno imam tudi jaz letos plan iti to progo pod 40, kar mi do sedaj še ni uspelo.
Uporabniški avatar
 Vlajko
En od 4 glasov za mojstra borilnih veščin je moj. :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
kovit napisal/-a:
Loni napisal/-a:No, ja, Kovitu sem še kako jabolko dolžna, nekaj časa nazaj sem ga hotela izstradat :lol:

Ja ja sva midva še neki v žlahti... :wink:

Evo, Kovit, prinesem kak metr jabolk v ovoju in zadetih od cimeta. A bo v redu :lol: :?: :?:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA