prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 cvetko
Dober dan,

prvič kupujem tekaške copate in bi rad imel ene ugodne in kolko tolko dobre. Nisem neki "profič". To je bol tak dvakrat do trikrat na teden. Nimam pojma kateri so dobri copati. Kaj priporočate tam nekje do 50-60€. No naj vprašam ali je sploh možno dobiti kaki dober copat?

LP
 luzr
Je možno. Če kupiš model iz prejšnje sezone, ki je na znižanju ali še kaj starejšega.
Copati za redno ceno, ki jo navajaš so ponavadi manj dobri. Manj ali nič blaženja in ostale tehnologije.
Ampak, če kupuješ prve copate, kakšne si imel sedaj? In koliko pretečeš?

Poglej sem, izberi cenovni razred in tekaške copate. http://www.superge.si/cgi-bin/om/napredno3.cgi
Če imaš srečo s številko boš našel zelo zanimive. Predvsem Asics 1120, 2120 ali še celo kak novejši model.
Omenjeni modeli bodo dovolj univerzalni; ker je na daljavo težko oceniti kakšne copate potrebuješ.
 cvetko
Eh ne pretečem veliko tak nekje 5-6 km. Sedaj sem mel adidas stabil al pa kake take za notri bol.

To je bol rekreacija kot kaj drugo. Vseeno, katere predlagate?
 cvetko
Nekaj me še zanima. Kaj je to za firma, New Balance?
Uporabniški avatar
 Loni
Pa fajn bi bilo, če bi vedel, ali si pronator, supinator ali nevtralec. O temu je bilo na forumu že veliko napisanega.
 cvetko
Evo nabavil asic 1130, kaj pravite na te copate? Kupil sem jih za 59,99 v tomas sportu! znižani 40 procentov. :D
Uporabniški avatar
 Loni
Nič, kaj mi pravimo, kaj pravijo tvoje noge, to je važno :lol: :lol:
 cvetko
Sprobal bom jih čez vikend! Javim kak pa kaj!
Uporabniški avatar
 športnik
Morda kdo ve kje čez mejo in v katerih trgovinah imajo večjo izbiro tekaških copat Salomon (št. 46+)?
 cvetko
Sprobal včeraj in moram povedati da so kvalitetne. Edino nekaj me mantra, malo me je bolelo ob strani noge na stopalih, očitno mam zelo debelo nogo. Upam, da se bodo za kaki milimeter raztegnole.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA