Moderator: ales
INOT napisal/-a: Povem vama, da so vajine priprave in treningi kot so intervali pa fartleki že zdavnaj preživeli, to izvajajo samo še pionirji![]()
INOT napisal/-a:Toliko le glejta, da se v Radencih ne osmešita preveč![]()
INOT napisal/-a:Tae tebi za strah pa povem, da po 60 km intervalu zadnji kilometer še vedno pretečem z lahkoto pod 4.minutami![]()
INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Koliko pa pričakuješ povprečni tempo na km in koliko boš imel pavze med intervali![]()
aja, sej res, zadnjega boš itak letu z lahkoto pod 4.00
INOT napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Koliko pa pričakuješ povprečni tempo na km in koliko boš imel pavze med intervali![]()
Govorimo o zadevi, ki se je že zgodila![]()
Povprečen tempo na km je bil skoraj 8 min, pavze med intervali pa so bile od 2-15 minut. Zadnjega sem tekel okrog 6min/kmTorej se ne rabiš bat
Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Povprečen tempo na km je bil skoraj 8 min, pavze med intervali pa so bile od 2-15 minut. Zadnjega sem tekel okrog 6min/kmTorej se ne rabiš bat
Ups, sem bil majčkeno nepozoren![]()
, vseeno čestitke
![]()
, jaz bi za take razdalje raje uporabil kakšno zadevo na kolesih...
![]()
, kaj čem, mi pač sedejo bolj kratke oziroma proti tebi ultrakratke razdalje (COOPERJEVTEST PRESS)
INOT napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Ups, sem bil majčkeno nepozoren![]()
, vseeno čestitke
![]()
, jaz bi za take razdalje raje uporabil kakšno zadevo na kolesih...
![]()
, kaj čem, mi pač sedejo bolj kratke oziroma proti tebi ultrakratke razdalje (COOPERJEVTEST PRESS)
Hvala! No tudi jaz sem se približno 300m poti peljal s konjsko vprego
spela* napisal/-a:tae napisal/-a:Dajmo zadevo narediti tudi malo bolj zanimivo za publiko. Napovejte čase vseh štirih.
Zanimiva naloga. Ne vem, če si upam, da ne bi kdo kaj zameril ...
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA