takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo mislite da bo zmagal v teku na 10 km ?

INOT & KOVIT
30
63%
OBIVANKENOBI & TAE
18
38%
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lahkota je vidna

Slika

ob natančnem pogledu pa se opazi izdihan helij :D

Slika
Uporabniški avatar
 Sebi
Tudi jaz pa lahko pozitivno potrdim uporabo helija... in lebdenje v zraku... Oboje prvak prakticira redno tudi doma :lol:
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a: Povem vama, da so vajine priprave in treningi kot so intervali pa fartleki že zdavnaj preživeli, to izvajajo samo še pionirji :twisted:

"Jes master." Res sva začetnika proti vama. Jaz upam, da se bom od starih mačkov uspel kaj naučiti, ali bosta vse modrosti uspeha zadržala zase. Ali veš kdaj trener postane dober ? Ko je učenec boljši od njega.

INOT napisal/-a:Toliko le glejta, da se v Radencih ne osmešita preveč :wink:

Osmešila bi se, če nebi sprejela izziva.

INOT napisal/-a:Tae tebi za strah pa povem, da po 60 km intervalu zadnji kilometer še vedno pretečem z lahkoto pod 4.minutami :twisted: :D

Ni bilo sicer ravno z lahkoto, ampak priznam, da si hud. (še dobro, da nisi Robin Hood) :D
Uporabniški avatar
 INOT
Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju :rol: . Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti :wink:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju :rol: . Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti :wink:

Koliko pa pričakuješ povprečni tempo na km in koliko boš imel pavze med intervali :?: :lol:
aja, sej res, zadnjega boš itak letu z lahkoto pod 4.00 8)
Uporabniški avatar
 INOT
Obivankenobi napisal/-a:
INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju :rol: . Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti :wink:

Koliko pa pričakuješ povprečni tempo na km in koliko boš imel pavze med intervali :?: :lol:

Govorimo o zadevi, ki se je že zgodila :D
Povprečen tempo na km je bil skoraj 8 min, pavze med intervali pa so bile od 2-15 minut. Zadnjega sem tekel okrog 6min/km :D Torej se ne rabiš bat :D
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
INOT napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:

Povprečen tempo na km je bil skoraj 8 min, pavze med intervali pa so bile od 2-15 minut. Zadnjega sem tekel okrog 6min/km :D Torej se ne rabiš bat :D

Ups, sem bil majčkeno nepozoren :oops: :roll:, vseeno čestitke :clap: :cast:, jaz bi za take razdalje raje uporabil kakšno zadevo na kolesih... :ignore: :bum:, kaj čem, mi pač sedejo bolj kratke oziroma proti tebi ultrakratke razdalje (COOPERJEVTEST PRESS) :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Obivankenobi napisal/-a:
INOT napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:

Ups, sem bil majčkeno nepozoren :oops: :roll:, vseeno čestitke :clap: :cast:, jaz bi za take razdalje raje uporabil kakšno zadevo na kolesih... :ignore: :bum:, kaj čem, mi pač sedejo bolj kratke oziroma proti tebi ultrakratke razdalje (COOPERJEVTEST PRESS) :lol:

Hvala! No tudi jaz sem se približno 300m poti peljal s konjsko vprego :D
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
INOT napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:
INOT napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:

Hvala! No tudi jaz sem se približno 300m poti peljal s konjsko vprego :D

S konjsko vprego :shock: :roll:, pa 300m :shock: , tole pa res ne kapiram... :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Dajmo zadevo narediti tudi malo bolj zanimivo za publiko. Napovejte čase vseh štirih.

V kakšnem času bomo maja 2009 pretekli 10,32 km progo v Radencih ?:
- Kovit
- Inot
- Obivankenobi
- Tae

Tisti(a), ki bo zame napovedal(a) najbližji čas, ga čaka nagrada (kaj naj ostane presenečenje)
 spela*
tae napisal/-a:Dajmo zadevo narediti tudi malo bolj zanimivo za publiko. Napovejte čase vseh štirih.

Zanimiva naloga. Ne vem, če si upam, da ne bi kdo kaj zameril ... :roll:
Uporabniški avatar
 tae
Jaz ne bom nikomur nič zameril, ostali trije fantje pa bodo že povedali svoje mnenje. Sicer je pa vse skupaj "joke." :D Se spomnim nekaj časa nazaj, ko sem jaz napovedoval določene čase posameznikov in je bilo prav zabavno. Še posebej, ker sem dosti zadel, oziroma bil zelo blizu.
 spela*
Potem pa zaenkrat moja napoved za Taeta: 38:50. :D
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
spela* napisal/-a:
tae napisal/-a:Dajmo zadevo narediti tudi malo bolj zanimivo za publiko. Napovejte čase vseh štirih.

Zanimiva naloga. Ne vem, če si upam, da ne bi kdo kaj zameril ... :roll:

Ja. jaz tudi ne bom zameril :nono: :nono:, častna pionirska :lol:, ker me res firbec matra koliko bom "zopet" odstopal od napovedi... :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Torej tako. Tri, ki bodo najbližje napovedali moj čas nagradim s stekleničko teranovega likerja. Lani sem tekel 40:35 (proga je dolga približno 10.3-10.5 km). Letos se kot kaže temu času ne bom približal.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA