Moderator: ales
INOT napisal/-a: Povem vama, da so vajine priprave in treningi kot so intervali pa fartleki že zdavnaj preživeli, to izvajajo samo še pionirji![]()
INOT napisal/-a:Toliko le glejta, da se v Radencih ne osmešita preveč![]()
INOT napisal/-a:Tae tebi za strah pa povem, da po 60 km intervalu zadnji kilometer še vedno pretečem z lahkoto pod 4.minutami![]()
INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Koliko pa pričakuješ povprečni tempo na km in koliko boš imel pavze med intervali![]()
aja, sej res, zadnjega boš itak letu z lahkoto pod 4.00
INOT napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Koliko pa pričakuješ povprečni tempo na km in koliko boš imel pavze med intervali![]()
Govorimo o zadevi, ki se je že zgodila![]()
Povprečen tempo na km je bil skoraj 8 min, pavze med intervali pa so bile od 2-15 minut. Zadnjega sem tekel okrog 6min/kmTorej se ne rabiš bat
, jaz bi za take razdalje raje uporabil kakšno zadevo na kolesih...
, kaj čem, mi pač sedejo bolj kratke oziroma proti tebi ultrakratke razdalje (COOPERJEVTEST PRESS) Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Povprečen tempo na km je bil skoraj 8 min, pavze med intervali pa so bile od 2-15 minut. Zadnjega sem tekel okrog 6min/kmTorej se ne rabiš bat
Ups, sem bil majčkeno nepozoren![]()
, vseeno čestitke
![]()
![]()
, kaj čem, mi pač sedejo bolj kratke oziroma proti tebi ultrakratke razdalje (COOPERJEVTEST PRESS)
INOT napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a:INOT napisal/-a:Kovit se je vrnil iz planin, jaz pa sem se včeraj podal v planine na 95 km intervalov po Prekmurju. Vsekakor pričakujem izboljšanje hitrosti
Ups, sem bil majčkeno nepozoren![]()
, vseeno čestitke
![]()
![]()
, kaj čem, mi pač sedejo bolj kratke oziroma proti tebi ultrakratke razdalje (COOPERJEVTEST PRESS)
Hvala! No tudi jaz sem se približno 300m poti peljal s konjsko vprego
spela* napisal/-a:tae napisal/-a:Dajmo zadevo narediti tudi malo bolj zanimivo za publiko. Napovejte čase vseh štirih.
Zanimiva naloga. Ne vem, če si upam, da ne bi kdo kaj zameril ...
, častna pionirska VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA