Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Upam, da se danes vidimo za Savinjo, da kakšno rečemo :lol: .

:wink:

Hm, na čvek mi bo že uspelo priti, da vsaj pozdravim vse, ko pridejo v cilj in tiste, ki bodo navijali - upam :? .
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem svoj sredin tek odtekla kar v Laškem. Malo pa pogrešam tele naše sredine teke. A bi se spet kaj spravili skupaj? Mogoče ob 19.00? Sedaj je že lepo svetlo za en krogec. Tudi če smo ta počasni zraven :oops: :wink: .
Lepo tekajte, dnevi so čudoviti za to.
Mi je žal, da včeraj nisem uspela priti pravočasno na tek, no sem pa prišla pozdravit naše tekače. Na žalost sem glavnino zamudila, zadnje prihode sem ujela :wink: .
Uporabniški avatar
 petka
Jaz pa upam na kakšen nedeljski tek :roll:; ob sredah se vam žal ne morem pridružiti, ker že dopoldne odtečem svojo rundo :wink: , kakšno nedeljo bi se pa res lahko spet dobili? No, če ne prej, pa na teku okrog Šmartinskega, ne?
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:. A bi se spet kaj spravili skupaj? Mogoče ob 19.00?

Sem za !!!! :juhuhu:

Uporabniški avatar
 natasa
Kje ste vsi ????? A so Celjani nehali tečr??

No jst sem čist naspidirana, jutri še eno 20-tko ( se mi kdo pridruži ???? ) , potem pa na izi....do Mniška. Komaj ga čakam !!!

Če tečete ali ne, uživajte zunaj so prelepi dnevi !!!
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Kje ste vsi ????? A so Celjani nehali tečr??
No jst sem čist naspidirana, jutri še eno 20-tko ( se mi kdo pridruži ???? ) , potem pa na izi....do Mniška. Komaj ga čakam !!!
Če tečete ali ne, uživajte zunaj so prelepi dnevi !!!

Ha, ha, najjači ostaju :--
Ojoj, kdo bo pa tebe dohajal, če si čisto naspidirana :?: :lol: . Sicer pa za Mnišek moraš bit. In držali bomo pesti in fige in palce in vse..... za vaju dva. :cast:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Ha, ha, najjači ostaju :--

Maratonci smo vztrajni a ne????

Ja še dobro, da midve tu pa tam malo smetiva......... 8)

Uporabniški avatar
 Štefan
Nataša mislim,da bo teden ki je pred nami kar dolg če bomo počivali.Ti za Mnišk in jaz za Dunaj. Želim vama veliko uspeha in da bi uživala v tem teku. :wink:
Štefan napisal/-a:Nataša mislim,da bo teden ki je pred nami kar dolg če bomo počivali.Ti za Mnišk in jaz za Dunaj. Želim vama veliko uspeha in da bi uživala v tem teku. :wink:

Se strinjam s tabo :wink: . Bo treba vseeno mal migat a ne?

Enako tudi tebi, ampak ti boš itak "trgal" - kot vedno :wink: !!

katrca
a zato je včeraj Robokop odbrzel mimo mene hitreje kot vsi avti, ki sem jih srečevala. Bi ga bilo treba malo predpisov naučiti. Omejitev je 40.:)
No, srečno, kjerkoli že bosta in dajta jim vetra. Kar pa se mene tiče, tečem skoraj vsak dan, samo nisem še za vašo družbo, si moram najprej še nabrati nekaj kilometrine. Vsem lepe praznike.
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
katrca napisal/-a:a zato je včeraj Robokop odbrzel mimo mene hitreje kot vsi avti, ki sem jih srečevala. Bi ga bilo treba malo predpisov naučiti. Omejitev je 40.:)
No, srečno, kjerkoli že bosta in dajta jim vetra. Kar pa se mene tiče, tečem skoraj vsak dan, samo nisem še za vašo družbo, si moram najprej še nabrati nekaj kilometrine. Vsem lepe praznike.

Če te sme malo popravit, omejitev hitrosti izven naselja je 90 km/h :twisted: Ja včeraj sem še zadnjič tekel tempo, zdaj pa do Miška samo še izležavanje, nažiranje s OH, potem pa da vidimo, kako smo to zimo treniral. Tudi tebi lepe praznike!!! :D
Uporabniški avatar
 bernarda
Upam, da bodo do 26.04.2009 postavili nove znake okoli Šmartinskega, z omenitvami 5 km na uro :bum: , drugače sem :--( :lauf: .

Lepo praznujte še naprej, nažirajte se s.....OH, Celjanarji in okoličani

Lp
Uporabniški avatar
 Jančika
Končno sem spet priklopljena tudi doma. Tečem tudi še, ampak na kratke proge, tam do 6 km (to je že kar skrajna zgornja meja, raje 5), pa ultra počasen tempo (7:00 :oops: ). Tako da za skupne treninge ravno nisem, pridem pa še kaj navijat; v torek sem sicer morala pobegnit že pred štartom.
Uporabniški avatar
 nini32
ojla!

dnevi so tapravi za tek, a kaj ko ne sem. še tri dni do konca kure antibiotikov. potem pa, bojda, še ne smeš kr na tekanje. :roll:
pač pa, uživajte tisti ki lahko. :D

nazanje, ko sem tekla po trasi proti vrbnem jezeru, sem prišla do belega voznega mosta. gor in dol je bilo 12 km. koliko je še do šešč?

Lp, nini
Uporabniški avatar
 nini32
[quote="Jančika"]Končno sem spet priklopljena tudi doma. Tečem tudi še, ampak na kratke proge, tam do 6 km (to je že kar skrajna zgornja meja, raje 5), pa ultra počasen tempo (7:00 :oops: ). Tako da za skupne treninge ravno nisem, pridem pa še kaj navijat; v torek sem sicer morala pobegnit že pred štartom.[/quote]

tempo je čist fanj. pač po polžje. boš kar hitro spet dirkala v svojem sanjkem tempu. in šibnila svojega tekmeca. :P lepo se imej in uživaj.

lp, nini
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA