Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Classix
And®ej napisal/-a:Classix.
Super si to pofotkal. Vendar se mi zdi, da si šel malo predaleč proti rožni dolini. Po zemljevidu na uradni strani bi moral za tivoljskim gradom zaviti levo navzdol.

LP
Andrej

Seveda ne izključujem te možnosti, čeprav sem progo prehodil in prefotkal z omenjenim zemljevidom v roki. Je pa na organizatorju, da poskrbi, da bo proga primerno označena...v kar pa ne dvomim.

LP
Matjaž
 nana
Jaz sem vas najmanj 8 naštela, ki ste še brez ekipe. ZAkaj ne naredite še ene TF ekipe? :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Sem v tej temi mislim da, že postavil to vprašanje, pa ni bilo odgovora. Torej še enkrat, ali boste imeli zraven tudi osebne okrepčevalnice (tako kot na Sladkih6), ali se pač bomo zanesli, tako količinsko kot kvalitetno na okrepčila, ki jih bo pripravil organizator? Osem ur ob sami pijači verjetno ne bo dovolj, vsaj za mene ne, trenutno pač praznim domač hladilnik kot nor. :D
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Tudi jaz o tem razmišljam :roll: verjetno si bom kar ležalnik s sabo prinesel :lol: pa svoja okrepčila tudi sam hmm ne vem kaj še vse verjetno samo čokoladice in pijačo ker trda hrana mi do sedaj še ni najbolj sela med tekom no :roll: (sladkih6...)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No naj omenim da bo tam možno dobiti tudi ENERVIT izdelke ob samem šotoru pri BROOKS-u.Ciljno štartni prostor!Tako da bo ena skrb mislim manj! :lol: :wink:
Tam bo možno gel in pa energijske ploščice, pa tudi kak bidon pa še veliko, veliko.....
Naberite si moči za 8urni šiht:):)!
Lahkoten korak vam želim povsod!
ČAO!
Uporabniški avatar
 še1PR
Vreme napisal/-a:...še enkrat, ali boste imeli zraven tudi osebne okrepčevalnice (tako kot na Sladkih6), ali se pač bomo zanesli, tako količinsko kot kvalitetno na okrepčila, ki jih bo pripravil organizator? ...
Tudi Pregli smo se danes pogovarjali na to temo in odločitev je padla, da povprašam po e-mailu organizatorje, če se bo smelo postaviti kak "arafat" ali pa šotorček, če bi deževalo... Sporočim, čim dobim odgovor! Skratka, mi bi imeli svojo okrepčevalnico kot na Sladkih 6, samo še nekoga rabimo, da bo zraven stal :wink: glede na zapisano med FAQ:
Kako je z garderobo?
V sodelovanju z Zavodom Tivoli so proti plačilu na voljo garderobne omarice in tuši v sklopu bazena. Na samem prireditvenem prostoru bo odlaganje osebnih stvari na lastno odgovornost.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tomaz.zupancic napisal/-a: ... tam možno dobiti tudi ENERVIT izdelke
Tam bo možno gel in pa energijske ploščice, pa tudi kak bidon pa še veliko, veliko...

Bo kaj popustov, ali bodo slovenske cene :?:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
ZdravkoC napisal/-a:
Tam bo možno gel in pa energijske ploščice, pa tudi kak bidon pa še veliko, veliko...

Nadaj se :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Uroš Sobočan napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:

Nadaj se :lol:

Ko se nada taj se nada!
Hja nekaj bo cenejše kot v trgovini:):)!
Seveda ne bo pa skonto :):)!
Razen reklamnega napitka.....to je to....!
Je v redu....?
 klopotec
Jaz bi rabil eno vtičnico za mixer.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
klopotec napisal/-a:Jaz bi rabil eno vtičnico za mixer.

saj bo neko ozvočenje. ziher bo kaka "štekdoza" fraj.
 klopotec
marčni zajec napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Jaz bi rabil eno vtičnico za mixer.

saj bo neko ozvočenje. ziher bo kaka "štekdoza" fraj.

Ja računam s tem. Ker za hrano bo definitivno treba poskrbeti. Dolga bo.

Sem pa videl včeraj v Svečini dve tretjini tvoje ekipe in je bila dobro razpoložena. Pa vaš sponzor je bil tudi tam.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
klopotec napisal/-a:Ja računam s tem. Ker za hrano bo definitivno treba poskrbeti. Dolga bo.

Če smo že pri tem... kaj je najbolj pametno (razen čokoladic, čokoladnega mleka in energijske pijače) si s sabo vzet na dolge teke? Ok deloma že vem kaj mi ne sede toda rad bi kaj več vedel od vas starih mačkov, vaše preizkušene metode. Ker povsod kjer iščem so večinoma "umetne" stvari :roll:
Malo sem razmišljal o kakih čokolinotih pa tudi o goveji juhci, skratka stvari ki nimajo obremenjujočega vpliva na prebavo, se hitro absorbirajo in imajo čim manj vlaknin... Bil bi zelo hvaležen za odgovore in nasvete.
Sem vas mislil po ZS spraševat ampak bi raje kar tu ker nočem gnjavit, hvala.

Lp

Uroš
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA