dobiš zs haha...
vidim, da je en post pred mano
no a vidte da nisem Grozovitna

Moderator: lenči
lenči napisal/-a:UršaR napisal/-a:Mi smo pa že prijavljeni!Moški zadeve takoj uštimajo.
LP, Urša
Urša, ti kar pihaj na dušo Classixu, ampak tudi ženski del bo vse uredil
. Smejali se bomo pa itak vsi
lenči napisal/-a:Skupina Larchi, Kei, Asparagus, vaši umetniški predlogi za ime ekipeDrugače boste TF Polžje carice
![]()
![]()
Asparagus napisal/-a:lenči napisal/-a:Skupina Larchi, Kei, Asparagus, vaši umetniški predlogi za ime ekipeDrugače boste TF Polžje carice
![]()
![]()
Žal se moram jaz odjaviti. Imam vnete vezi gležnja
in so mi odsvetovali da tečem, dokler se povsem ne pozdravi
.
kei napisal/-a:polžje carice:),
pajo napisal/-a:Je še kaj kandidatov ne glede na spol brez ekipe? Polži, da se razumemo.
Classix napisal/-a:pajo napisal/-a:Je še kaj kandidatov ne glede na spol brez ekipe? Polži, da se razumemo.
Kaj ti midva z Uršo več nisva všeč, ali so se gospa pozdravili? Upam da je slednje in da uspe sestaviti svojo ekipo.
LP
Matjaž
pajo napisal/-a:Classix napisal/-a:pajo napisal/-a:Je še kaj kandidatov ne glede na spol brez ekipe? Polži, da se razumemo.
Kaj ti midva z Uršo več nisva všeč, ali so se gospa pozdravili? Upam da je slednje in da uspe sestaviti svojo ekipo.
LP
Matjaž
Boš ti že videl kako bova sopihala za Uršo. V soboto sem imel priliko spoznati kaj nama sledi. Jp žena je bolje...
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA