Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes je Tivoli poln ljudi dobre volje. Na izi krožijo v pogovornem tempu, se smejijo, vzpodbujajo drug drugega. Res prijetno :)

Ker se mi mudi naprej, sem odtekel le šest krogov v dobri urici in ves čas klepetal, nato pa se s težkim srcem poslovil od tekačev.

Uživajte v vseh urah in kilometrih, ki so še pred vami :!:
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud jaz sem že doma. Po pravici povedano nisem imel namena ostat do konca, a vendarle malo dlje kot pa sem na koncu vstrajal. Namen je bil opravit dober trening za maraton, no nekak mi je uspelo vendar ne v celoti, nadejal sem se da bom naredil okoli 30 km, pa sem po 12-ih krogih odnehal.
V zadnjem tednu se mi je pojavila bolečina na notranji strani noge pod mečno mišico, predvsem pri teku v klanec, nato se vse skupaj preseli v podlat, kjer dobim nenormalne mravljince, to pol traja kake pol ure pol pa je vredu. Pojma nimam od kod. Upam da se do Prage to zrihta :?

Pričakujem pa ogromne razdalje od naših ULTRAŠEV.
 prim
Res je vse super, organizacija, vreme....
V 1:58 pretekel 11 krogov nato pa hitro na družinsko kosilo.

Se pa tele tivolske steze res po Tomaževo gibajo - vsak krog je malo bolj strmo. Se mi je nabralo za 300 m višinske. Koliko pa ste namerili razdaljo kroga? Meni se po občutku (nimam Garmina) zdi 2100 m malo pretirano.

Pa pejmo še mal nazaj.
Uporabniški avatar
 Hojca
Z IRO sva častno zastopali Polžjo sekcijo. Namen sva imeli ene 10 krogov odtečt, pa naju je kar potegnilo :lol: Lepo počasi, vsak krog raztezanje pri Cekinovem gradu, vsakič na cilju malo vode, minutka počitka,... :D Po enajstem sva naredili častni krog, pa še enega ekstra častnega, tako da sva vsaka prispevali ekipi Chickita&TF 13 krogov (na IRI-nem Garminu? :? se je nabralo 25km). Za tole vse sva porabili dobre tri ure :wink: Ker sva imeli obe popoldanske obveznosti, sva takoj po izteku odhiteli domov.

Zadovoljna prav z vsem, organizacija super, vreme krasno, tisti oblaki in dež vmes so bili kot naročeni 8)

Hvala Izzardy, v čast mi je bilo teči z vami.

Aja, pa hvala IRI, da me je "potegnila", sama bi sigurno že prej obupala.

:laola
Nazadnje spremenil Hojca, dne 18 Apr 2009, 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pajo
Vse smo imeli danes - lepo vreme, celo zastonj tuširanje dobro družbo predvsem Cormi, ki je bila pripravljena prenašati na tem teku. Cormi še 1x hvala CEP nogavice!!! Niso modna muha tako kot sem sam mislil. Po vseh težavah z tetivo in zdravljenju, ki sem ga imel si nisem mislil, da bom lahko pretekel 11 krogov sploh ker sem šele v torek nehal z obsevanjem. Organizatorjem zahvala za vse kar je bilo nam na dosegu rok. Upam, da vam še kdaj uspe taka organizacija.
Uporabniški avatar
 ZEBRA
prim napisal/-a:Meni se po občutku (nimam Garmina) zdi 2100 m malo pretirano

Timing pri delnih rezultatih navaja razdaljo kroga 1907m kar dobro soupada z meritvijo mojega Garmina.
Uporabniški avatar
 vigor
Pozdravljeni tudi z moje strani.
Tudi sam sem se danes podal na ta tek. Odtekel pa sem celih 20 krogov. Vendar pa sem bil rahlo razočaran, saj sem bil s strani organizatorja ''zaveden.'' Krog naj bi bil dolg cca 2100m in bi ob pretečenih 20 krogih znašala skupna razdalja 42km (cca maraton). Ko sem s tekom zaključil, je ravno zmanjkalo elektrike in sem uspel enega od mož Timinga vprašati o uradni razdalji enega kroga šele ko sem se že raztegnil in ohladil. Ta je znašala 1907 oz 1970 m. Ne vem čisto točno ker mi je povedal res na hitro, saj je morali umikati tiste balone na cilju, da so ostali lahko tekli Res smešno je zgledalo.
No pa vendar sem z izkupičkom zadovoljn, saj takšne razdalje v enem kosu do zdaj še nisem pretekel. Zmanjkal mi je torej en krog do zadane končne razdalje. Sem pa mnenja da bi mi tudi to uspelo, vendar nisem hotel tvegati, saj so bile mišice že istrošene in ohlajene in bi z nadaljevanjem teka lahko naredil več škode kot koristi.
Končni skupni rezultat = ZADOVOLJEN

Čestitke vsem sodelujočim.
 Stanislav Meža
ŽAL sem moral zaradi bolečin v gležnju tek zaključiti po 2 urah oziroma11 krogih ,mislim da se m ije ponovila stara poškodba .Pa sem imel dober ubčutek saj je moj povprečen pulz do prekinitve bil142
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
No torej da še dodam svoj delček zgodbice.
V Tivoli sem prispel že nekaj po 9 uri da bi se v miru razkomotil in raztovoril in razstavil svoj stol. Dečki so me prijazno sprejeli medse tako da sem bil kar zraven njihovega šotora. Na začetku sem nekoliko premišljeval če bi se kateremu pridružil in k sreči sem že na začetku srečal Venclja s katerim sva že prej skupaj tekla tako da sva se zmenila da bova odtekla skupaj. No tukaj bi se mu rad zahvalil za vso pomoč in vzpodbujanje zaradi katerih sem vztrajal. Tako sem nabral 35 krogov s čimer sem popolnoma zadovoljen, končal pa sem malo čez pol šesto.
Na koncu naj še dodam super družba, vse vremenske razmere, in nepozabni dogodki.
Hvala vsem!

Absolutno pa bi čestital Clasix-u, ki je odtekel svoj prvi maraton :cast: !!!!!
BRAVO!!!

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 Hojca
Uroš Sobočan napisal/-a:Absolutno pa bi čestital Clasix-u, ki je odtekel svoj prvi maraton :cast: !!!!!

ČESTITKE!!! :cast: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Uroš Sobočan napisal/-a:Absolutno pa bi čestital Clasix-u, ki je odtekel svoj prvi maraton :cast: !!!!!

ČESTITKE, BRAVO, SUPER :laola :clap: :cast1: :cast:
Uporabniški avatar
 marčni zajec
jaz sem pretekel 42km, pojedel sendvič in spil tri mala piva.
super je bilo. proga, organizacija, družba...vse. čestitke vsem!
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Samo najboljši del pa je bil ko se je startno ciljni balon zrušil ker jim je štroma zmanjkalo :rol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA