takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo mislite da bo zmagal v teku na 10 km ?

INOT & KOVIT
30
63%
OBIVANKENOBI & TAE
18
38%
 nana
Do kdaj se lahko napove rezultate? Da ne bo Špela* osamljen primerek :lol:
Glasovala sem pa že... se ve :lol:
Uporabniški avatar
 tae
nana, jaz bi rekel do 15.5.2009 oziroma najkasneje 16.5.2009 pred začetkom tekme.
 spela*
INOT napisal/-a:Špela vsekakor boš imela po najini zmagi s Kovitom prva ekskluzivno pravico do intervjuja :!:

Si ti prepričan, da si prebral moje napovedi in seštel rezultate? :lol:

Te bom držala za besedo. Da mi po koncu tekme ne daješ izjav, dokler se jaz ne priplazim v cilj! :twisted:
(in bodi vesel, da ne grem na maraton! :twisted: :lol: )
Uporabniški avatar
 activean
Bolj ugibam kot kaj drugega. tae pa Obivankenobi bi še nekako ugotovil..a kovit in inot sta zame (zaenkrat) še neznanka glede rezultatov, zato se bom orientiral po napovedih predhodnjice.
Pa brez zamer, če bom koga slabo ocenil ;)
še to: Progo u radencih ne poznam!

TAE: 39,21
OBIVANKENOBI : 40.55
INOT: 40,11
KOVIT: 38,59

OBIVANKENOBI
obivankenobi..ne zmari da sem te koz zadnjega postavil.. ampak nevem kako si treniral zadnje 3 tedne. So pa mesta vseh odprta in verjetno moj vrstni red sploh nebo držal

pa LP :D
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Activean, ni panike :nono:, zame si "verjetno" kar zadel čas, saj hitreje kot 3.56 min/km trenutno nisem sposoben tečt 10-tke, pa še v Radencih je ponavadi bolj "odbito" vreme (vročina, veter...), kar meni zelo poslabša končni čas... :?

Mimogrede, tudi jaz razmišljam, da bi nagradil tistega, ki se bo najbolj približal ali celo zadel moj rezultat, vendar trenutno še ne vem kakšna bi bila nagrada... :cenz: :bum: :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Bova z obivankenobijevo zadnjo medaljo prejela kakšen glas več v stavnici ? :D
Uporabniški avatar
 tae
Še en mesec imamo časa za priprave.
 spela*
tae napisal/-a:Bova z obivankenobijevo zadnjo medaljo prejela kakšen glas več v stavnici ? :D

Mislim, da ne morem staviti več kot enkrat ...
Uporabniški avatar
 tae
Imam teoretično taktiko za najino zmago, samo je ne povem. :D
 spela*
tae napisal/-a:Imam teoretično taktiko za najino zmago, samo je ne povem. :D

Da vidimo, kako se bodo zdaj usule stave na vaju. :D

Sicer je pa taktika preprosta: morata biti hitrejša od nasprotnikov. :wink:

(Vsaj meni je bilo tako svetovano v moji stavi z Luzrjem. :lol: )
Uporabniški avatar
 tae
Kdor je mislil glasovati, je to po mojem že storil, ostalih pa "petelinjenje 4-ih forumašev" ne zanima. Včasih se zdim sam sebi tečen, ko napišem kaj, kar morda zanima le peščico bralcev in ne večine.
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:Kdor je mislil glasovati, je to po mojem že storil, ostalih pa "petelinjenje 4-ih forumašev" ne zanima. Včasih se zdim sam sebi tečen, ko napišem kaj, kar morda zanima le peščico bralcev in ne večine.

Se strinjam. Tema očitno postaja nezanimiva. Mogoče zato ker se nič ne kregamo med seboj. :twisted: Teranov liker je kuhan, Kovit je za moje pojme dosegel na Dunaju odličen rezultat, mi se pa začnimo kregat da bo postalo bolj zanimivo. :twisted:
Tae ali piješ mleko? Obi ali piješ teranov liker? Vama še niso povedali, da je oboje škodljivo!!!???
Uporabniški avatar
 lenči
tae napisal/-a:Kdor je mislil glasovati, je to po mojem že storil, ostalih pa "petelinjenje 4-ih forumašev" ne zanima. Včasih se zdim sam sebi tečen, ko napišem kaj, kar morda zanima le peščico bralcev in ne večine.

Kako da nas ne zanima, seveda nas, pozorno spremljamo zadevo, nestrpno pričakujemo dan D, škoda ker bom spet prepočasna :oops: in bom najlepše zamudila.
Nazadnje spremenil lenči, dne 20 Apr 2009, 21:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
INOT napisal/-a: Teranov liker je kuhan....

Njami, teranov likerček, tega sem bila pa najbolj vesela v Sežani. Strela, samo probala ga pa še nisem. Pa čemaž, pa štrudli, palačinke..... :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Aneda Lenči, mi jih spremljamo.Sam komentarjev več ne dajemo :nono:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA