Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miciM
No, veliko je bilo že povedanega, tudi jaz sem zadovoljna z doseženim, saj je to letos prva razdalja daljša od 10km.
Glede na vse dogodivščine prejšnega tedna, pa moram biti sploh zadovoljna, danes me malo boli samo desna noga.

:roll:
Uporabniški avatar
 mrzli
Lep pozdrav vsem tekačem. Sam sem tekel na 21 km, moje kratko poročilo:
Naredil sem katastrofalno napako, tekel sem v novih supergah (2 dni prej sem pretekel nekaj km) - nikoli več. In rezultat tega, cel tek sem se ukvarjal samo s supergami, si nonstop popravljal nogo, predvsem desno, se 2 x ustavil da sem si mal popustil vezalke, vglavnem katastrofa. Na koncu žulj na obeh podplatih.
Drugače proga je vredu ni težka, letos sem prvič tekel Trst, mislim da se da kr dober rezultat doseč, če nimaš takih problemov kot sem jih imel sam. Vreme vredu razen zadnjih par km (vroče).
Čestitam RoKotu, vsak maraton krepko izboljša PB in seveda tudi ostalim, sam pa upam da bo že naslednji 21 km tek boljši (Radenci). Gremo naprej
Lepo se imejte in uživajte v teku ČAO :laola
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Arabo napisal/-a:Danes zvečer načrtujem odteči tam od 5 do 7 km v regeneracijskem tempu z dosti razgibavanja. Upam, da je to dober način za pridobivanje na vzdržljivosti? :?

:D
Saj če bi si po prvem maratonu privoščil par dni počitka, dopusta, z nogami v luft in se pri tem samo počutil kot največji car daleč naokoli (al' pa vsaj na obali) pa tudi ne bi bilo čisto nič narobe.... :wink: , kaj misliš?
Ma, sem hotel samo zapisati da
iskrene čestitke
za prvega in dober lauf še naprej :!:
in prav tako čestitke mojemu kompanjonu v zadnjih dveh kilometrih bla_k-u... :clap:
in seveda vsem ostalim ki ste se prvič spopadali z razdaljo :clap:

Mi je pa padla v oči že včeraj zjutraj v Gradiški kopica Kanadčanov, jih je bilo skoraj več kakor nas Slovencev. In potem sem jih prehiteval vse do Trsta... In potem ko sem posedal na tribuni ob cilju, sem ugotavljal da jih je vsaj za en avion... Joints in motion... Združeni v boju proti revmi...

Včeraj zame prijeten tek, ki sem ga pričel s spominom na lanske težke kilometre med 23 in 28, ko me je klanec spravljal v obup. Tudi zato nisem želel niti kaj dosti misliti o načrtih, sem samo hotel odteči po občutku. In hvala bogu je letos klanec minil brez posebnosti. Ravninski kilometri pa so mi v Trstu po svoje lepi predvsem zaradi množice tekačev in pohodnikov. Vsepovsod mrgoli, na levi, na desni, spredaj, zadaj... To mi je na nek način zmeraj znova spodbuda, da postanejo zadnji kilometri vsaj navidezno lažji.

Lp,
Brane
Uporabniški avatar
 RoKo
Diplome s fotografijo je že možmo natisniti. Pri maratoncih je narejeno do št. 98, pri malem pa že čez 1000. Tekom dneva pridemo vsi na vrsto. Upam.
Ko je slika zraven rezultata, lahko tiskate.
Manca, tvoja je že.
Uporabniški avatar
 maca
MaTrst bo VEDNO naš, če si ga ner moremo drugače uzurpirati,pol ga pa zasedemo tekači.

Čestitke vsem hardičem in softičem za odlične rezultate, saj je vsak, ki je prišel na cilj, zaslužen pohvale. Kako sem sedaj samo sebe pohvalila, kajneda? :clap:

Moj tek je bil v pričakovanjih, po toliko km in toliko tekmah letos sem naravnost navdušena vsakokrat,ko pridem v cilj. Ja,malo me je bolelo koleno, spomin na Kamenjak, al pa je to samo izgovor, ker nisem zdržala tempa od Lili in Mazija. Kaj sta šla hitro, ko rakete.

Bila je čudovita tekma v prekrasnem vremenu,s čudovitimi pogledi na morje, gradove, prijazne navijače, še bolj prijazne prehitevajoče TF-jevce. In na koncu - analiza kot se spodobi za najboljši slovenski klub :laola.

Še šla, da nam Trsta ne okupirajo drugi.
RoKo napisal/-a:Diplome s fotografijo je že možmo natisniti. Pri maratoncih je narejeno do št. 98, pri malem pa že čez 1000. Tekom dneva pridemo vsi na vrsto. Upam.
Manca, tvoja je že.

Kje se da to dobit
Super odlično,enkratna družban ter nepozabno vzdušje :) Drugo leto zagotovo grem spet.Se ve z :TF) seveda.
Lep dan vsem skupaj pa hitro regeneracijo :)
Se vidimo na naslednji tekmi.
Lepo je bilo teči z vami,ob vas in za vami :--
Uporabniški avatar
 Loni
ZEBRA napisal/-a:
Mi je pa padla v oči že včeraj zjutraj v Gradiški kopica Kanadčanov, jih je bilo skoraj več kakor nas Slovencev. In potem sem jih prehiteval vse do Trsta... In potem ko sem posedal na tribuni ob cilju, sem ugotavljal da jih je vsaj za en avion... Joints in motion... Združeni v boju proti revmi...

In nekateri so imeli na majicah napisane prave zgodbe - I am running for my mom Allie.

Gregor Bizjak napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Diplome s fotografijo je že možmo natisniti. Pri maratoncih je narejeno do št. 98, pri malem pa že čez 1000. Tekom dneva pridemo vsi na vrsto. Upam.

Kje se da to dobit

http://www.tds-live.com/wtrpg/race.jsp?id=2461 Na levi strani klikneš na "scarica il diploma"
 V&I
Meni je bilo kar v redu,
razen bolečin in cvetnega prahu, ki mi je proti koncu silil v usta
nisem imela težav :D
nekaj časa je celo delovala mantra TRST JE NAŠ,
ki mi jo je namesto mp3 svetoval kolega :D
Čestitke vsem, še posebno rdečim pikicam
:laola
Uporabniški avatar
 Arabo
Hotel sem natisniti diplomo in mi javi, da trenutno nimajo moje slike, ki naj bi bila na razpolago danes od 12. ure dalje. Ma!? :cry: Diploma, ciao!?

Sicer pa imam za spomin VELIKO medaljo in lepo VIOLA tekaško majico.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA