Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Barb
Mislm, da se bo Staša strinjala, da je terapevt zlo kul fantič :P :P ...se je odločla, da bo zdej tud ona k njemu hodla :P

...drugač pa Fotr,to diskretnost bom raje za svoj užitek prihranla :rol: -eno nagrado za poškodbo pa moram met :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:Mislm, da se bo Staša strinjala, da je terapevt zlo kul fantič :P :P ...se je odločla, da bo zdej tud ona k njemu hodla :P...

Da vaju ne bo obe premamil, :shock: da ne bosta več tekli, samo zato, da bi k njemu hodili in vaju nalašč ne bo pozdravil. 8) Ali pa bosta nalašč poškodovani, samo zato da bi k njemu hodili. :oops: Ali pa bosta že zdravi in nič več tekli in samo še k terapevtu hodili. :evil: Še dobro da sta dve. Kaj bo pa s forumom?... :shock: pa piknik... :shock: pa kilometraža... :shock: hmm... ali bo potrebna intervencija ali kakšna špijonaža. 8) Pa še Lučko je na dopustu...zelo nevarna situacija se lahko izcimi v katastrofo, :roll: če ne bosta vidve več tekli. Ampak to se ne more zgoditi, ane da ne Barb in Staša? :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Staša, kaj praviš, ali je najin terapevt vreden tega? :roll: :roll: :?:
 mojA
bosin napisal/-a:Bravo, Fotr.
Super ideja, tale nedozivetja, ki si jih dozivel. (ali si morda nedozivel dozivetja?) :roll:

To je to. Nedoživetja. Sedaj pa lahko spet kaj napišem.»Nedoživetja« staršev, ko so otroci na taboru in sta prepuščena sama sebi. Vsak dan podobno.
1. Ura 5.03 – AUFBIX !!! Iz postelje! Zunaj je še skoraj noč. Spogledava se, greva, morava. Hop v kopalnico, 5 požirkov Donata, v tekaško opremo. Že sva zunaj. Vse je tiho, sivo, mrkobno. Se razgibava in še enkrat oooooorrrrrrnnnnnk pretegneva in začneva tečt. Nikjer nikogar. Ko sva zunaj na polju se na vzhodu srebrno sveti. Gozd na drugi strani ves zatemnjen in resen. Nobene srne, nobenega zajca, nič. Še za zajce sva prezgodnja, pomislim. Alarm – moj ne rabi Donata. Šprint v koruzo, jaz tečem dalje. Srebro na vzhodu se spreminja v rdečino. Še vedno nikjer nikogar , tam v daljavi sprehajalec s psom. Jutranje potrebe. Povsod. Za vse. Na 4.km se obrnem, pogledam uro, čas – vzpodbuden, spet tečeva skupaj. Osamljen tekač nama priteče nasproti. Čuden grlen glas spravim iz sebe. Tečeva dalje, v naselju še vse spi. Čestitava si, sledi stretching in hitro pod tuš, zajtrk, kavica. Moj hiti v službo. Pospravim, ni veliko. Odhitim v službo.
2. Ura 8.00 – cca 16.00 služba, vmes kosilo, OI niso ravno vzpodbudne.
3. Ura 16.00 – šibam dam, med potjo skočim v knjižnico – zaprta, poletni delovni čas – drvim domov in preklinjam, požrli so mi dragocenih 30 min. Doma norim, mečem obleko nase, v torbo, zdrvim iz bajte v avto, po gasu v Tacen. Med potjo se mi zdi, da sem nekaj povozila. List. Ne. Mislim, skoraj prepričana sem, bila je miška! Uboga miška, kaj če bi bil naš hrček Srček luštkani.Kar vest me peče. Nazaj glede preverim cestišče, tako s počasno vožnjo iz avta, res je nekaj razmazanega ob cestišče. Se tolažim, mogoče je sliva ali jabolko. Ki je padlo iz hrasta?
4. Ura 17.00 – moj je že tu, pozdravmo se s »sošolci veslači«, hop v opremo, pa s kajakom v Savo. Vsak dan je bolj luštno in težje.S Špico proti toku! Vpije Marjeta, jaz pa veslam, veslam na vso moč in vidim Savo, rdečo, ožarjeno od zahajajočega sonca. Skozi možgane mi steče misel videla si vzhod – gledaš zahod – in hop me zagrabi reka in obrne. Ogledam si zahod pod vodo, ni rdečine, le, temna , mokra in hladna reka, a hudič, ne morem spraviti riti iz kajaka. Brcam, še močneje in izplavam. Zrak, voda, lovim čoln in veslo. Na koncu sem sesuta. Spijemo pivo in domov.
5. Ura 21.00, končno doma. Pozdravim hrčka, ribice, luškane živalice so vse vesele. Nahranim jih. Potem še naju. Solata, , tuš, pidžama. Končno pridem do časopisa. Pogledava OI na TV. No comment ! Crkljam hrčka in razglabljam, je bila miška ali mogoče list. Sliva. Kos zemlje, ki ga je nekdo vrgel in se potem skril. Malo sem obsedena. Uboga miška. Oprosti.
6. Ura 22.30 V posteljo. Ob branju knjige zaspim. IN se zbudim ……… tuuuuut, tuuuut, tuuuut, pogled skoz okno, še je noč, ura: 5.03. AUFBIX !!! PONOVI VAJO.
Komaj čakam da se najini punci vrneta. Saj naju bo še pobrala.

To, pa kaj drugega se je tudi še dogajalo in se še bo – cel teden, dan za dnem do sobote, potem pa malček lažje. Ampak si bom že še kaj izmislila. Nedoživetij vsakdana.
Uporabniški avatar
 Staša
Fotr napisal/-a:
Barb napisal/-a:Mislm, da se bo Staša strinjala, da je terapevt zlo kul fantič :P :P ...se je odločla, da bo zdej tud ona k njemu hodla :P...

Da vaju ne bo obe premamil, :shock: da ne bosta več tekli, samo zato, da bi k njemu hodili in vaju nalašč ne bo pozdravil. 8) Ali pa bosta nalašč poškodovani, samo zato da bi k njemu hodili. :oops: Ali pa bosta že zdravi in nič več tekli in samo še k terapevtu hodili. :evil: Še dobro da sta dve. Kaj bo pa s forumom?... :shock: pa piknik... :shock: pa kilometraža... :shock: hmm... ali bo potrebna intervencija ali kakšna špijonaža. 8) Pa še Lučko je na dopustu...zelo nevarna situacija se lahko izcimi v katastrofo, :roll: če ne bosta vidve več tekli. Ampak to se ne more zgoditi, ane da ne Barb in Staša? :D :D :D

Hehe, hja... tale fiziterapevt... kaj pa vem. Bom 13.9. povedala, ko bom na vrsti. Tko no, midva z Alešem sva enkrat naumila pridevnik za lušne tipčke: "predobr za doma met". To pove vse, pa še dobra tolažba je... :wink:
Ampak jaz tega fizioterapevta ne morem še opredeliti, v katero skupino paše. :wink:

No, pa da še povem, kaj me je pripeljalo do njega - me kar bolita koleni, če grem tam okrog 10 km. Če imam trak (levinov in še enega od tamy), zdrži malo dlje, brez začne hitreje boleti. No, pa sem se končno odpravila do zdravnice, pa preko nje do športne zdravnice. Mimogrede, tako, kot so pa tule na Metelkovi prijazni, pa še nisem doživela!!! No, in me je pregledala, ugotovila, da stanje ni kritično, da lahko tečem, dokler me pač ne boli, ene vaje moram delat, pa plosko stopalo imam in mal vleče navznoter, pa pogačici imam hipermobilni (to pomeni, da se preveč levo in desno premikata :) ), pa nekaj imam mal ... saj se ne znam izrazit... natrgano... tko da bo magnet pomagal.

Aja, seveda je vzrok v mojem pretiravanju v Grosupljem + Logatcu, ampak saj to se ve. :) Ma saj to sem že pred štartom v Logatcu vedela. :oops:

No, prav zato jaz ne morem brez programa teči, me prehitro zanese...

Pa tudi tale "tekmovanja" bom vzela zgolj za druženja. Pa saj to je itak bilo zmeraj tako - bo pa tokrat treba mal več rezerve, dokler se ne okrepim... :D
Uporabniški avatar
 Barb
Čakta vidva,ampak tole je pa men mal sumljiv :oops: :
Fotr napisal/-a:A veš, Barb, da mi je med najinim plesom v KG nekaj zaštekalo v kolenu......

in
Staša napisal/-a:me kar bolita koleni, če grem tam okrog 10 km.

...tole,mislim,da bo potrebno podrobnejše razlage :roll: :oops:
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:...Čakta vidva,ampak tole je pa men mal sumljiv :oops: :
Fotr napisal/-a:A veš, Barb, da mi je med najinim plesom v KG nekaj zaštekalo v kolenu......

in
Staša napisal/-a:me kar bolita koleni, če grem tam okrog 10 km.

...tole,mislim,da bo potrebno podrobnejše razlage :roll: :oops:

Mislim, da je bilo narobe samo to, :shock: ker sva na lambado plesala rumbo, potem pa noga hoče kot pri lambadi, :oops: obrne se pa kot pri rumbi. :evil: Od zadnjega rolanja je koleno v redu. :lol: Ne morem se ga špogati, da bi bilo kaj narobe. Kje pa naj najdem luštno terapevtko? 8) Če je kakšna taka pripravljena Fotru koleno masirat, potem pa se tudi zlažem, da še ni čisto v redu. :? :shock: Ali pa za preventivo, da bo še naprej vse v redu! :shock: Čakaj, čakaj, sedaj mi je padlo na pamet, :shock: kaj pa če sem od tebe nalezel bolečino, saj te je še bolelo, :cry: pa si kar šla plesat. Potem pa je prešlo name, ker sem te spravil v to. :shock: Ampak je bila tvoja ideja. Če pa te je kaj nehalo bolet, potem pa tudi tvojo bolečino prevzamem nase, :wink: samo, da boš čimprej olrajt. :D Pri meni se tako ali tako z rolerji pozdravi. 8)
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr,ne se ti zdej izmikat temi,..... :? men je bilo sumljjivo,da vaju s Stašo istočasno bolijo kolena :ignore: :shock:

Kaj pa če bi midve s Stašo masirali :ignore: :arrow:

Tisto o prenosu bolečine,....... :roll: :roll: ,je pa meni že tudi prišlo na misel :rol:

Fotr,a se ti ne zdi, da smo mal ven iz teme padl :?: :lol:
Smo pa dosegl,da smo vsaj smeškote priklical iz dopusta :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Filipid
Barb napisal/-a:Kaj pa če bi midve s Stašo masirali :ignore: :arrow:

Potem se pa jaz takoj javim za poskusnega zajčka :wink: .
Uporabniški avatar
 mojcej77
Cel dan sem imela v planu popoldansko dozo borilnih veščin v dnevni sobi...pa sta me zaspanost in rahla utrujenost premamili, da sem raje izbrala večerni tek...z rahlim priokusom skrbi:"Hmm...da ne bi pretiravala zaradi kolena, punca?...v nedeljo greš okoli Bohinjskega jezera, sicer čisto v izi, pa verjetno itak ne bo pametno skoz tečt, sam, ni pa ravno kul, če se moraš zarad kolena (ja, Staša!!!) ustavit že po prvih metrih..."
Zvečer se mi ni nič več dalo.
In ravno zato sem se odpravila tečt.
Kljub temu, da je bil v tem času napovedan štart naše Joli. Skoraj me je že premamilo...pa sem si rekla, da gre itak šele za uvrstitev v polfinale in da je pomembneje, da grem...
Ena luštna petka...koleno čutim, ampak dodatni km me niso premamili, tko da je kr oki.
Vmes pa strele nad mestom. In neko drugo vesolje.

m

pies:aja, pa Joli je tud ratal...
Uporabniški avatar
 Barb
TEKLA SEM!
Ne vem ne časa, ne vem ne pretečenih kilometrov, ne vem ne srčnega utripa, VEM SAMO TO, da SEM TEKLA. :clap:

Fotr, še so DOŽIVETJA na "MOJEM ROŽNIKU" :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Barb,
wb!!! (no, sej nikamor v bistvu nisi šla, a ne? si pač "tekla" na svoj način)
Pridna punca!!!
:laola

m
Uporabniški avatar
 Barb
Ne,ne Mojcej TEKLA SEM :roll:
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:TEKLA SEM!
Ne vem ne časa, ne vem ne pretečenih kilometrov, ne vem ne srčnega utripa, VEM SAMO TO, da SEM TEKLA. :clap:

Fotr, še so DOŽIVETJA na "MOJEM ROŽNIKU" :wink:

Barb, ravno tako sem vesel :D :D kot si ti sama, da si začela teči in razumem tvoje veselje :D in si daj duška, :lol: kajti to je izreden dogodek in doživetje, :shock: čeprav je v vsem tem kapljica grenčice, :cry: saj se bo zmanjšala proizvodnja nepopisno dobrih :D slaščic. Ampak veselje ob ponovnem tekškem rojstvu je zagotovo večje od zadovoljstva brbončic na jeziku, ko okusijo tvoj tiramisu. :D
Pravzaprav imam namen izkoristiti tvoj nov začetek teka, ko še nisi tako hitra kot Barb pred poškodbo in bi lahko tudi jaz zdržal tvoj tempo, da se ti enkrat pridružim pri teku na Rožniku in bi tek poimenovala Tek Barbinega ponovnega začetka. :shock: Seveda se bi lahko pridružili tudi drugi. :shock:
Verjamem pa, da se DOŽIVETJA na "TVOJEM ROŽNIKU" ne dajo primerjati niti z najlepšimi doživetji na teku! :wink: :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr napisal/-a:da se ti enkrat pridružim pri teku na Rožniku in bi tek poimenovala Tek Barbinega ponovnega začetka. Seveda se bi lahko pridružili tudi drugi.

Velja :!:
Bova določila datum.

Drugače pa tisto o pokoju cukrpekerce ni čist nič res,ker bom zdajle zopet odnesla en Tiramisu v Zasavje.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 74

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA