- 18 Maj 2009, 07:00
@ Motorino...za podporo kolena jih precej uporablja trakove dr. Levina. Nekaj časa so jih reklamirali tudi v Top Shop-u, pa so morda zaradi tega ''izgubili'' nekaj na kvaliteti. Sam izkušenj nimam, jih pa opazim kar pri nekaj tekačih in tekačicah.
Še nekaj o letošnjih Radencih. Najprej (ne vem kako sem to lahko pozabil
) vsem, še posebej pa članom TF iskrene čestitke za dosežene rezultate. Organizacijo, predvsem okrepčevalnice lahko samo pohvalim, tudi sam pa se strinjam, da je bilo letos vzdušje ob progi, kako naj napišem...slabše. Tukaj se predvsem zahvaljujem soprogi in hčerki našega Vremenčka, kateri sta me z navijanjem kar ponesli v podvoz in zadnji rondo. Ko sva z ženo kasneje stala pri ciljnem lijaku sem lahko spremljal prihod v cilj maratoncev. Najbolj sem si zapomnil Razy-a...vse na njem je govorilo o tem, da letos ne bo ostal tej peklenski progi nič dolžan. Bravo in v čast mi je, da te poznam.
Še Radenci iz turističnega vidika. Lahko, da me že emšo malo sekira toda...kot otrok sem se večkrat letno vozil tu mimo in zdraviliški park je bil takrat Park. Danes pa je to milo rečeno neka zanemarjena hosta, sprehod po njem, predvsem ponoči, pa je že prava mala avantura. Še posebej ob družabnih dogodkih, kot je bil večerni koncert. Res da z pločevinko piva v roki nisem bil vzor, ampak toliko tako ali drugače ''zadetih'' mladoletnikov na kupu, pa tudi v prestolnici že lep čas nisem videl. In Radenci dan po tem...žalostno.
Nasvidenje na 30. Maratonu Treh src 2010
LP
Matjaž
Še nekaj o letošnjih Radencih. Najprej (ne vem kako sem to lahko pozabil

Še Radenci iz turističnega vidika. Lahko, da me že emšo malo sekira toda...kot otrok sem se večkrat letno vozil tu mimo in zdraviliški park je bil takrat Park. Danes pa je to milo rečeno neka zanemarjena hosta, sprehod po njem, predvsem ponoči, pa je že prava mala avantura. Še posebej ob družabnih dogodkih, kot je bil večerni koncert. Res da z pločevinko piva v roki nisem bil vzor, ampak toliko tako ali drugače ''zadetih'' mladoletnikov na kupu, pa tudi v prestolnici že lep čas nisem videl. In Radenci dan po tem...žalostno.
Nasvidenje na 30. Maratonu Treh src 2010

LP
Matjaž
Have a dream...make a plan...go for it !!!