- 17 Maj 2009, 15:59
Eden tistih tekov, pri katerih je prerekanje ali je ta tek "gorski" ali ne, odveč. Prva dva kilometra sicer nič ne kažeta na to. Potem se pa res strmo vzpne. Bukov gozd nas je rešil pred izpostavljenostjo močnim majskim sončnim žarkom. Pot je bila suha, tako da je bila gorska obutev odveč. V prvih dveh kilometrih se bi z njo celo izgubljalo. Proga je bila zelo dobro označena. To mi je bilo zelo všeč, saj ni bilo treba zgubljati časa s slabim občutkom izgubljenosti. Že na Robleku, na katerem sem pred dirko že ničkolikokrat, se mi je ves čas zdelo da tečem "narobe". Pač um med tekom nima časa iskati pravo pot. Deluje popolnoma drugače. Tukaj pa VIDNE oznake pravilno na vsakih nekaj metrov. Z ene markacije se je lepo videlo do druge. To mi je dalo prijeten občutek varnosti.
Vreme tako rekoč popolno, družba prav tako. Pohvale organizatorjem s koordinatorjem T. Šarfom na čelu, ki so poskrbel za lep sklad praktičnih in denarnih nagrad. Moje kolo bo odslej varno nameščeno na strehi mojega avtomobila.
Vreme tako rekoč popolno, družba prav tako. Pohvale organizatorjem s koordinatorjem T. Šarfom na čelu, ki so poskrbel za lep sklad praktičnih in denarnih nagrad. Moje kolo bo odslej varno nameščeno na strehi mojega avtomobila.