Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

[quote="Loni"]Morda sem pa zato jaz tako počasna.

Če ti misliš, da si počasna v oprijetih majicah in sem jaz počasna v bolj ohlapnih, potem lahko skupaj ugotoviva, da hitrost pri teku ni odvisna od oprijetosti majice :D , ampak vplivajo drugi dejavniki(nogavičke, frizura, kapa... :wink: ).

Se vidimo v soboto :D .
Hej punce...ja tudi jaz se prvič udeležujem teka...sem bila pozitivno presenečena koliko sem dobila za štartnino...pa majčka je res luškana :laola
Me pa zanima,če ste že pretekle progo,in koliko povprečno potrebujete za 5 km...
LP,Tejč
punce, menda bo kar mrzlo, tako da bo verjetno treba majčko obleči čez dolg rokav spodaj... so pa res mejčkene majčke. ampak lepe, tko da naj jim bo :) ohladitev smo torej zrihtale, zdej pa še držite pesti, da nas ne bo pralo preveč, pa zmagamo (sicer dež ni problem, ampak mi zmaže maskaro :lol: :lol: :lol: )
Kakšni dolgi rokavi neki, danes je bilo že ob šestih na Rožniku čisto ok za kratke. Nekaj kapljic je sicer narisanih, če bodo še te izginile, bo prefektno in lepo počasno za nič prešvicat.
no ja, Loni, s tvojih ust v božja ušesa... danes je bilo idealno zjutraj, ker je bilo cca 12 stopinj, sobota pa... nič ne bom rekla, da ne bo negativno izpadlo! torej, punce, super bo v soboto! vreme bo samo za nas prijetno tekaško in nasmeh na usta in počasi naprej! nas bo pa ziher rekordno število, tako da najbol bodo uživali navijači... :D
@kengurujko: točnega podatka itak še ni, ker je možnost prijave še v petek in sobota, ampak menda so že vse kar so imeli od majčk do paketov porabili... od kolegice mami ima številko okrog 3050, tako da ja, ogromno nas bo :D teči bo bolj "sajns fikšn" :lol: ampak sej se gremo zabavat, a ne?? :wink:
Ahaha,
kakšne so potem možnosti, da v soboto ob cca.8:30 dobim majčko, ki mi bo prav? :laola
...bo treba koga iz Lj (očimami&company) poslat jutr po paketke za celjsko navezo;)

lp,

m
@mojcej77: pohiti, ker neuradno sploh ne bodo več možne prijave v petek in soboto!??! sicer je bil moj komentar: WTF :shock: ?!?! ampak je menda preveč bejb, ki bi šle na to prireditev. Tako da punce, čim prej, da ne boste izvisele, pa ne boste dobile paketka, čipa in majčke kljub plačani štartnini!!!
Jaooo, ja js grem jutr v Tivoli po majčko...upam na mojo velikost-a to te kr tko "na oko" ocenijo na licu mesta in ti na hitr dajo? pomoje pa ne more zmanjkat za nas-ki smo že plačale štartnino..
Ok, torej, tri smo, ki smo iz Celja, plačale, se prijavile že pred kar nekaj časa, karte mamo, jutri ob 13:00 naj bi se šele dvignil paketi in jih je že zmanjkalo??? Ja kje naj bi jih pa dobila, če jih uradno sploh še ne delijo? Kako naj še bolj pohitimo?
WTF???

lp,

m
jah ne vem, punce, jest sem brala, da je prevzem številk 22. maja, tako da... jest sem se zagrebla. poskusite najti kako mesto, ki ni tolk obiskano, čeprav sem na njihovi strani brskala, pa nisem našla, kje majčke in pakete še lahko prevzameš, tako da tukaj ne znam pomagat, mogoče se bo še katera oglasila, ki kej več o tem ve! ampak za prijavljene bi MORALO biti!! :evil:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA