Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

No, no, luzr, brez slabe volje! Saj ni nobenih skrivnosti.
Jaz, kot sem že napisal, letos ne grem cele in tečem tretjo predajo. Prav tako miciM ne gre cele ženske proge in je zainteresirana za nastop v drugi, tako kot lani. ALONSO je tudi pripravljen sodelovati v ekipi, a je sedaj prosto mesto v prvi predaji...Ti bi šel tretjo predajo...
Ja, iz takih stvari lahko nastane zbrka in žal tudi kaka zamera... :roll:

LP, vencelj
Moj namen je bil stvari spraviti iz pat pozicije, ko smo vsi čakali eden drugega...
Sedaj je ena mešana :TF) ekipa sestavljena:
:arrow: 1. predaja ALONSO
:arrow: 2. predaja miciM
:arrow: 3. predaja vencelj

TF prav lahko sestavi še kako ekipo, tu se za prvo predajo lahko oglasijo predvsem tisti, ki imajo namen teči celotno dolgo progo iz Železnikov do koče na Ratitovcu, za tretjo predajo pa je že kandidat luzr :laola ...

LP, vencelj
Brez skrbi vencelj. ;) Nobene zamere ne dovolim!
Preko foruma sem skušal samo vzpodbuditi sestavljanje skupin- ki so bile že prej sestavljene.
Tudi zato sem se ti oglasil po zasebnih sporočilih ;).
Zdravo TF-ovci,smo ali nismo,jaz sem zadovoljen z sestavo ekipe,nobenega napora ni bilo,mi je pa vseeno s kom in v bilokateri ekipi,samo da se teče na polno in v prelepem ambientu.Za Ratitovec sem se odločil,ker še nisem bil in so mi takšni teki všeč,predaja pa vseeno katera,samo da smo ekipa in vencelj je bil dobra izbira.Bo pa hkrati to preizkus pred maratonu štirih občin,ki bo teden dni pozneje.Prva predaja mi odgovarja ravno zaradi vedno hitrega prvega dela teka,morda se pozneje še odločim do vrha,tako za svojo dušo in telo.Lep pozdrav iz Savinjske doline!ALONSO
Uporabniški avatar
 vencelj
Luzr, letos bo tole:
vencelj napisal/-a:Za letos organizator spet pripravlja lepe praktične nagrade: kratke tekaške pajkice (do kolena)...
Za ženske pa je na voljo tudi še nekaj tekaških majic s kratkimi rokavi... :wink:

Kake slikce pa še nimam.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Da ne pozabim, tudi letos bo izveden štafetni tek, tako kot lansko leto:

Posamezno ekipo sestavljajo trije tekmovalci/ke in sicer: trije tekmovalci (MŠ), tri tekmovalke (ŽŠ) ali kombinirana ekipa (KŠ). Prvi tekmovalec-tekmovalka posamezne štafete starta v Železnikih, na istem startnem mestu in istočasno s startom članov. Prva predaja se izvrši na startu ženskega teka v Podlonku, druga predaja na startu mladink na Prtovču. Zadnji tekmovalec/ka teče do cilja pri Krekovi koči na Ratitovcu. Za pravilnost predaj bodo skrbele sodniške ekipe. Udeleženci štafetnega teka bodo nosili posebne startne številke. Ob prijavi je nujno potrebno napisati točen vrstni red teka udeležencev posamezne ekipe. Starost udeležencev štafetnega teka je omejena na minimalno 15 let (letnik 1993).
Pomembno: Če v prvi predaji teče moški član ekipe, se lahko istočasno prijavi za posamičen tek in preteče celotno progo. Upošteva se mu tudi individualni rezultat. Ne plača dodatne startnine.

Podrobnosti o času štarta, dolžinah prog posamezne predaje in višinskih razlikah...najdete v razpisu.

Se morda pripravlja še kakšna ekipa :wink: ?
Eno mešano ima :TF) že sestavljeno... :juhuhu:

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA