Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Veter v laseh napisal/-a:Re: 14. gorski tek na Ratitovec, 14.06. 2009

Poslano ob: jun 1st, '09, 17:05
Od: veter v laseh
Za: luzr
Predmet: 14. gorski tek na Ratitovec, 14.06. 2009

luzr Napisal/-a:Kakšne so tvoje zahteve po uvrstitvi? Ker si hitrejši od mene...

Namen je progo preteči, ne divjati.

Turizem. 8)

Lp

S tem dvigujem temo. In iščem tretjega kandidata ali še raje kandidatko za mešane štafete!
luzr napisal/-a:
Veter v laseh napisal/-a:Re: 14. gorski tek na Ratitovec, 14.06. 2009

Poslano ob: jun 1st, '09, 17:05
Od: veter v laseh
Za: luzr
Predmet: 14. gorski tek na Ratitovec, 14.06. 2009

luzr Napisal/-a:Kakšne so tvoje zahteve po uvrstitvi? Ker si hitrejši od mene...

Namen je progo preteči, ne divjati.

Turizem. 8)

Lp

S tem dvigujem temo. In iščem tretjega kandidata ali še raje kandidatko za mešane štafete!

No tretji kandidat, kje si? :lauf:

Prav tako mi je vseeno, kateri del proge bom odtekel. :laola
veter in luzr: povabita AVIja ali Steno. To sta taprava mlada gorca polna energije :) Ženske so tako ali tako sramežljive, dvomim da bosta našla kako :-- Aja jaz sigurno ne grem, da ne bo kakih dvomov ali upov.
Bobr ima prav. Ampak vseeno imajo žesnke prednost, ker na ta način lahko kandidiramo za kako medaljo.... Sploh, če se mene znebijo...

Torej še vedno vabimo žensko kandidatko in ji dovolimo izbiro proge po želji in bomo nasploh prijazni z njo.
Iščemo tudi moškega kandidata, ki ne bo vihal nosu nad mojo počasnostjo...
Glede na to Vencelj, da ste progo že označili, verjetno še vedno obstaja majcena možnost, da se en dan prej pojaviš še na TF pikniku. Glede na to, da si super tekač, vodilna sila tega foruma (po prispevkih) mislim, da skoraj nebi smel manjkati.
To je groba označitev. Manjka še nekaj km trakov, dodatne (bolj pogoste) puščice, ureditev startnega in ciljnega prostora (razlike med enim in drugim je 12 km z 1200 m višinske razlike!!), označevanje otroških prog...
Vseeno še vedno iščem možnost, glede na to, da mi je Šenčur kar blizu, pa dan je dolg...
:lol: :lol: , sem se spomnil, kako sem enkrat, ko je bil tek na Ratitovec še iz soriške smeri, potem, ko smo progo označili, šel na eno fantovščino...domov sem prišel ob 3 uri zjutraj, ob 7 uri sem moral biti na startu, pa tudi takrat sem tekel, ene dve min slabše, kot bi lahko, mi je šlo kar za nohte... :mrgreen:

LP, vencelj
Pišuka, to je gorska zadeva. Jaz sem pa zelo slab v hrib. A da bi se šel malo pomatrat in vzel, kot trening moči. Koliko km mora preteči 1 v štafeti in koliko vm ?
Uporabniški avatar
 vencelj
Posamezno ekipo sestavljajo trije tekmovalci/ke in sicer: trije tekmovalci (MŠ), tri tekmovalke (ŽŠ) ali kombinirana ekipa (KŠ). Prvi tekmovalec-tekmovalka posamezne štafete starta v Železnikih, na istem startnem mestu in istočasno s startom članov. Prva predaja se izvrši na startu ženskega teka v Podlonku, druga predaja na startu mladink na Prtovču. Zadnji tekmovalec/ka teče do cilja pri Krekovi koči na Ratitovcu. Za pravilnost predaj bodo skrbele sodniške ekipe. Udeleženci štafetnega teka bodo nosili posebne startne številke. Ob prijavi je nujno potrebno napisati točen vrstni red teka udeležencev posamezne ekipe. Starost udeležencev štafetnega teka je omejena na minimalno 15 let (letnik 1993).
Pomembno: Če v prvi predaji teče moški član ekipe, se lahko istočasno prijavi za posamičen tek in preteče celotno progo. Upošteva se mu tudi individualni rezultat. Ne plača dodatne startnine.
Prva predaja- štart ob 10:15- Železniki- 4,8 km, 312 vm
Gruga predaja- štart Podlonk- 3,5 km, 243 vm
Tretja predaja- štart Prtovč- 3,8 km, 629 vm
Prva predaja je v glavnem kar cestna, pravi gorski tereni pridejo kasneje...

Eno mešano ekipo že imamo, za drugo se dogovarjajo luzr in veter...

LP, vencelj
Veter v laseh, jaz grem na Ratitovec, četudi bom moral sam preteči prvo tretjino, džogirati po drugi tretjini in hoditi po tretjem delu. Predvidoma bi rabil torej vsaj dve uri...

Torej sem resno zainteresiran!

Več ob naslednjem dviganju teme...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA