Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Uroš!

Res se te je "treba bati (konkurenca)!

Pika i bo - če začneš "guliti tudi hribe"- toplo priporočam!

Lep pozdrav in lep dan še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 Tatjana
Uroš Sobočan napisal/-a:Tatjana ja sem ti napisal tu pa očitno nisi videla, da se bom po "zgornji" poti vračal :D . Sem razmišljal, da bi šel po isti poti ampak ne bi imelo takega efekta, mam rajši kroge saj veš :mrgreen:
Ma veter mi je k sreči le malo težav povzročal, nekoliko nevšečnosti sem mel s pijačo, kljub 2 litra izotoničnega in pol litra radenske bodyshape mi je v Markišavcih zmanjkalo goriva, in ker je začelo postajat vroče so postala tudi usta nevarno suha zato sem se ustavil na Mol-u in še pol litra vlil v sebe.
Skratka naslednjič vas vzamem s sabo :D

Doma bolj težko do računalnika pridem. Če pa, pa se vedno ena mala tečka trudi, da bi tipkala ;) :lol:
Sem pa domnevala, da boš šel tja-in-nazaj varianto, ker so fajn "okrepčevalnice" porazdeljene po poti. Je pa zgornja pot definitivno dosti lepša - po ravnici se včasih lahko zdi, da tečeš po tekaškem traku :lol:
Uporabniški avatar
 zuli5
Še čestitke iz moje strani,so mi vedno pri srcu taki osebni podvigi :D .Če boš kdaj v prihodnosti planiral kaj podobnega se ti z veseljem pridružim,prav tako pa lahko zamenjava za kakšen koroški krog :D .Nekaj si omenjal težave s preskrbo,kako pa si bil opremljen,mislim si imel s sabo kaj pijače ali si vse dobil po poti.Jaz ponavadi na take dolge teke vzamem kamelo,kamela pa ima še nekaj žepkov in tja spravim kakšen gel.Uživaj še naprej v življenju :D .
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Zvone hvala! Hja saj sem rekel imam dovolj motivacije z vaše strani tako, da nikoli ne veš kje bom končal, včasih je tudi fajn "podlago" menjat, da ni preveč enolična :wink:

Ja Tatjana se strinjam, gledaš pred sebe pa kot da ne bi bilo konca ne kraja tej naši ravnici, je ona lepa slika iz FB:
Slika

zuli5 hvala :P
Sem napisal v blogu :wink: s sabo sem imel kamelico (2-2,5l jaz sem jo do 2 l napolnil) ostale malenkosti:
Slika

Dosti ne morem čarat ker sem bolj lahek in se mi vsaka deka pozna (zato mam probleme celo pri copatih :? ), sem se pa naučil, da je bolje s sabo vzet kakšno ploščico več (jih je bilo več kot na sliki) oziroma "pisane" priboljške, seveda preizkušene, ker na dolgem teku nikoli ne veš kaj te prime :lol:
Seveda pa je priporočljivo, da imaš naštudirano kartografijo in vse "postojanke" na poti če slučajno pride kriza in začne česa primanjkovat :wink:
 wind
Sem odprl tole temo, ker sem mislil, da nekdo opisuje svoje prve tekaške dogodivščine. :lol:

Daj, popravi naslov, tole pač ni "mala" avantura. Male avanture so do 10km, med 10 in 30 so "srednje", tole je pa vsekakor že "velika avantura". :mrgreen:

Jaz sem v nedeljo zjutraj naredil približno tretjino tvoje razdalje, pa imam čisto dovolj. :--

BTW, tiste tri grafe v SportTracks-u spraviš na enega. Pa si res dvakrat pospešil na tempo blizu 3min/km (ali gre za napako GPS-a, kajne)? Se mi zdi čudno, da bi si človek na taki razdalji vmes privoščil še dva intervala v tempu cooperja.

Pa čestitke, seveda. Uživaj še naprej v svojih tekih!
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
wind napisal/-a:Daj, popravi naslov, tole pač ni "mala" avantura. Male avanture so do 10km, med 10 in 30 so "srednje", tole je pa vsekakor že "velika avantura". :mrgreen:

Kakor za koga :wink:
Grafi so postali eno s pomočjo fotošopa :wink: Ja za pospeške pa je verjetno kriv garmin (bližina visokonapetnostnega vira...) valda da ne bom intervalov delal :lol:

Hvala!
Uporabniški avatar
 bernarda
Uroš Sobočan napisal/-a::lol: Bravo Matjaž očitno se lahko naslednjič kar prekmurski menima :lol: :clap:

Ja mi ostali pa bomo rabili slovarje in prevajalce :D
Uporabniški avatar
 INOT
Čestitke za opravljeno turo! Vidim, da sva šla del poti po isti trasi.
Prekmurje je zelo lepo in sem vesel, da sem ga tudi sam skoraj v celoti obdelal.
Drugače pa vidim, da si postal neverjetno hiter, zato se te bo treba jeseni paziti!!! :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Hvala INOT, ja mislim, da je velik del naše Slovenije še za raziskat in skriva podobne lepote kot Prekmurje :wink:
Seveda pa so tudi plani da jo mahnem po "Gorički" trasi v smeri oziroma po pot, ki si mi jo posredoval. Počasi se daleč pride in zaenkrat se mi še ne mudi :mrgreen:

Mah ja zadnje čase tudi sam sebe presenečam (Radenci...) ker nisem polagal dosti priprav na razvoj moči in hitrosti, očitno tistih nekaj hribčkov po Rožniku in intervalčkov ravno zadostuje, da se ne skurim ampak počasi pridobivam. Seveda pa tudi vse vaše posredovane izkušnje sodijo zraven.
Tako da ja na Sladkih6 bo letos huda konkurenca :twisted: bojo očitno spet rekordi padali :clap:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Bernarda ne krajša bo kot prejšnja :wink: počasi zmanjšujem ampak moram se navadit :o
Sem se prijavil na 1 etapo Trans Slovenija :oops:
In mislim do takrat počasi zmanjševat kilometražo.

Saj nebo dolga :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Classix
Uroš Sobočan napisal/-a:Bernarda ne krajša bo kot prejšnja...

Saj nebo dolga :mrgreen:

Me prav zanima kaj bi si zastavil, če bi izpit z 10-ko naredil :mrgreen:

Čestitam :!:

LP
Matjaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA