Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uroš,ne vsi, nekaterim je zadostovala tudi voda, čeprav ne bi imel nič proti izo...
Jaz tudi na maratonih koristim samo vodo za hidracijo.
Lepše bi bilo napisano - skoraj vsi, smo želeli...

Drugače se tudi jaz pridružujem čestitkam organizatorju. To je bil tudi moj prvi Vršič,prav zagotovo pa ne zadnji, čerav so tu tudi "obale prijateljstva."
Lp
Miro
uros feldin napisal/-a:In še majhna pripomba - bolj želja za drugo leto - okrepčevalnic je bilo sicer dovolj, vendar samo voda. Vsi smo si želeli tudi iso napitke......

Mislim da so bile tri okrepčevalnice + cilj, ker je absolutno več kot dovolj. Ob intenzivnsoti 95% maksimalne srčne frekvence ni možno piti. Če bi bil vroč dan morda pridejo prav. Sicer velja da za 1. uro trajajočo tekmo telo ne potrebuje ničesar.
Ob intenzivnsoti 95% maksimalne srčne frekvence ni možno piti. Če bi bil vroč dan morda pridejo prav. Sicer velja da za 1. uro trajajočo tekmo telo ne potrebuje ničesar.[/quote]

Hvala za tole informacijo. (se mi je čudno zdelo, zakaj mi je na vsaki okrepčevalnici zadostoval požirek, dva...Ostanek sem potem porabil za "tuširanje".)

lp, Štefan
štefan64 napisal/-a:Ob intenzivnsoti 95% maksimalne srčne frekvence ni možno piti. Če bi bil vroč dan morda pridejo prav. Sicer velja da za 1. uro trajajočo tekmo telo ne potrebuje ničesar.

Hvala za tole informacijo. (se mi je čudno zdelo, zakaj mi je na vsaki okrepčevalnici zadostoval požirek, dva...Ostanek sem potem porabil za "tuširanje".)

lp, Štefan[/quote]
Potrebujemo ne, pili pa smo vseeno. :D
hoj vsem še enkrat. imam par replik :)

zapora ceste ena ura je najbrž maksimum za državno cesto. tudi na Jurišu na Vršič je zapora le ena ura.

okrepčevalnice so na mestih, kjer se jih da postaviti. po možnosti enakomerno razporejene na ravnih odsekih. mi, ki smo bili bolj zadaj, se nismo sekirali, če niso na idealni liniji. kvečjemu prav so nam prišle kot izgovor, da se malce spočijemo :)

izotoničnih napitkov nisem pogrešal. na krajših zadevah (okoli ene ure) itak niso potrebni.

goody bag (da uporabim simpatičen angleški izraz) je bil res presenetljivo bogat in kvaliteten.

leteči start je nepotreben. naj se čas meri od starta pod balonom in naj ta hitri že na začetku šprintajo kolikor želijo.

še kaj? mislim, da ne. dajem oceno 9 od 10 :)

imam pa eno vprašanje za domačine. 15. avgusta je tradicionalna Kranjskogorska desetka. 22. avgusta pa še en tek, ne? to dvoje najbrž ni koordinirano?

še prošnja za desetko. prosim, prosim, izmerite jo in točno označite. zadnja leta je za 100 metrov predolga. res je škoda, da taka idealna proga za cestni tek na 10 kilometrov ni točno izmerjena.
ero napisal/-a:še prošnja za desetko. prosim, prosim, izmerite jo in točno označite. zadnja leta je za 100 metrov predolga. res je škoda, da taka idealna proga za cestni tek na 10 kilometrov ni točno izmerjena.

Ne skrbi Ero. Letos bo Kranjskogorska desetka izmerjena do centimetra natančno. Kmalu jo grem pomerit in to z merilnim kolesom, ki ga uporabljajo pri natančnih meritvah cest (meri tudi centimetre). Šel bom po liniji en meter od roba ceste in bom tudi že na cesto majčkeno označil km oznake. Merilno kolo s katerim sem izmeril vse tekme, ki jih sam organiziram najdete na http://www.klub-trmastih.si/2007slike/g ... jost03.jpg

Nikdar nisem uradnih podatkov izmeril z Garminom, saj pač malenkost odstopa, sam sem pa pri tovrstnih meritvah natančen.

Tudi meni je bilo v intetresu, da se ta desetka točno izmeri saj je skoraj povsem ravninska in lahko rezultat tekač šteje kot osebni redkord na 10.000m na cesti.

Sicer pa tekma šteje letos za Gorenjski pokal in se bomo skupaj s Samotom Židanom maksimalno potrudili, da bo to ena močnejših cestnih tekem na Gorenjskem. Ambient Kranjske gore je naravnost enkraten.

Ko bom šel merit bom sporočil in lahko gre kdorkoli zraven. Dva kandidata že imam.

Se vidimo

Lp
ROSI64 napisal/-a:
štefan64 napisal/-a:Ob intenzivnsoti 95% maksimalne srčne frekvence ni možno piti. Če bi bil vroč dan morda pridejo prav. Sicer velja da za 1. uro trajajočo tekmo telo ne potrebuje ničesar.

lp, Štefan

Potrebujemo ne, pili pa smo vseeno. :D[/quote]

Kaj čmo, sploh mi gorenjci se težko odrečemo zastonj stvarem. Bog ve, kakšno faco sem naredil :shock: , ko sem mal po pol drugi prišel jest (sem se odločil, da grem z ženo in hčerko peš z vrha v dolino) in srečal samo še zadnje odhajajoče :( ?
lp, Štefan
Bojan Ambrožič napisal/-a:Men je blo pa to super, da je bila podelitev zelo hitro pod streho. Praktično ena najhitrejših kar sem jih doživel. Ponavadi se pa organizator ne more odpovedati kaki uri zavlačevanja, da bi prodal še kako pijačo več.

Bojan organiziraj kakšno tekmo, pa da vidimo kako jo boš izpeljal. Čas po tekmi je namenjen tudi za druženje. Da s prijatelji spiješ kakšno pivo, ne pa da samo čakaš na podelitev nagrad.
jpotoc napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Men je blo pa to super, da je bila podelitev zelo hitro pod streho. Praktično ena najhitrejših kar sem jih doživel. Ponavadi se pa organizator ne more odpovedati kaki uri zavlačevanja, da bi prodal še kako pijačo več.

Bojan organiziraj kakšno tekmo, pa da vidimo kako jo boš izpeljal. Čas po tekmi je namenjen tudi za druženje. Da s prijatelji spiješ kakšno pivo, ne pa da samo čakaš na podelitev nagrad.

Tudi jaz se pod to izjavo podpišem. :clap: Jaz hodim na tekmovanja zaradi družbe, ne pa zaradi rezultatov in časa.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA