Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
No super Radolca, še 2x boš četrti in te sprejmem v klub. :D
Uporabniški avatar
 tae
7. tek Bevke 6.6.2009, 7km razdalja:

4. v kategoriji od 30-40 :D

Očitno me je začel Vencelj v zadnjem času že na moji lestvici loviti. Letos sem bil že 3x četrti in dvakrat na zadnjih dveh tekmah. Ali to pomeni, da mi spet forma pada, ali sem to zdaj spet stari jaz, ali se je konkurenca prebudila iz zimskega spanja, ali...
Uporabniški avatar
 tae
Bojan, ali se mi le zdi, ali se kar več ali manj eni in isti javljamo tu. :D
Uporabniški avatar
 tae
Vedi pa (no, saj po mojem se zavedaš), da si kljub vsemu zelo zelo dober, ne glede na tvoje poškodbe. Pred tabo je še bogata tekaška kariera. Že to, da dol udarjaš Ferlica in oba Markuša da misliti, saj imajo vsi trije precej daljši tekaški staž od tebe. Upam si celo trditi, da bomo nekoč o tebi kaj slišali tudi iz mednarodnih tekem. In marsikdo na tem forumu je podobnega mnenja, le tega ne napišejo javno.
Uporabniški avatar
 tae
4. v kategoriji again

28.6.2009, 7. dobravski tek
Uporabniški avatar
 tae
Lestvica četrtih mest na dan 29.6.2009:
1. edo-brko 63x 4. mesto v zadnjih 10-ih letih
2. tomi vsaj 25x 4. mesto od leta 1994 dalje
3. tae točno 14x 4. mesto v 4-ih letih
4. vencelj vsaj 10x 4. mesto po spominu
5. INOT vsaj 5x 4. mesto po spominu le v zadnjem času (v vsej zgodovini tvojega teka jih je sigurno bistveno več)
6. Bojan Ambrožič 5x 4. mesto v zadnjem času po spominu
7. marjan vsaj 3x 4. mesto po spominu
Nazadnje spremenil tae, dne 29 Jun 2009, 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.
 Liquid
tae napisal/-a:Lestvica četrtih mest na dan 29.6.2009:
1. edo-brko 61x 4. mesto v zadnjih 10-ih letih
2. tomi vsaj 25x 4. mesto od leta 1994 dalje
3. tae točno 14x 4. mesto v 4-ih letih
4. vencelj vsaj 10x 4. mesto po spominu
5. INOT vsaj 5x 4. mesto po spominu le v zadnjem času (v vsej zgodovini tvojega teka jih je sigurno bistveno več)
6. Bojan Ambrožič 5x 4. mesto v zadnjem času po spominu
7. marjan vsaj 3x 4. mesto po spominu

Miha še malo, pa boš v 'lastnem' klubu pristal na četrtem mestu. Zaenkrat je vencel 'car'. Je**t ga, glej jaz na vso stvar gledam takole. Če si že doma vedno na nehvaležnem četrtem mestu, potem tudi na drugi področjih ne more biti bolje. :FO: :mrgreen:
 edo-brko
Lp!

Tae - odločiti se boš moral kje je "hujša" konkurenca, ker na dveh stolih boš težko sedel. Da pa se z Bojanom (Ambrožičem) ne bosta "dolgočasila" dodajam in formacijo za lestvico:

- 2 x 4 mesto v kategoriji;

14.06.2009 - 4.tek na Gorjance (Cerov log)
27.06.2009 - 8.tek po kraški učni poti (Semič)

1/2 leta (sezone) je za nami. Gremo v lov (4. mesta)naprej!
Uporabniški avatar
 tae
Liquid napisal/-a:Miha še malo, pa boš v 'lastnem' klubu pristal na četrtem mestu.

Ja, dobro si ugotovil. Tako pač je. Sicer pa "moj klub" ne pomeni nič.

Liquid napisal/-a:Zaenkrat je vencel 'car'.

Se strinjam, tudi jaz ga stalno hvalim.

Liquid napisal/-a:Je**t ga, glej jaz na vso stvar gledam takole. Če si že doma vedno na nehvaležnem četrtem mestu, potem tudi na drugi področjih ne more biti bolje. :FO: :mrgreen:

Tega pa ne razumem najbolje.
Uporabniški avatar
 tae
edo-brko napisal/-a:Tae - odločiti se boš moral kje je "hujša" konkurenca, ker na dveh stolih boš težko sedel.

Edo, mislim da je povsod solidna konkurenca (zato pa sem 4. :D ). Verjetno si s tem mislil ali bom hodil k vam na Dolenjsko ali na Primorsko. Dejstvo je, da ne delam nobenega pokala, za tekme se odločam sproti, zahajam pa na vse konce Slovenije.

Dodajam 2 tvoja nova četrta mesta v zgornjem prispevku.
 Liquid
Liquid napisal/-a:Je**t ga, glej jaz na vso stvar gledam takole. Če si že doma vedno na nehvaležnem četrtem mestu, potem tudi na drugi področjih ne more biti bolje. :FO: :mrgreen:

Tega pa ne razumem najbolje.

Ma sej veš otroci in žena so na prvem mestu. In ker ste 4-je v družini, ti ostane samo četro mesto.
Uporabniški avatar
 HUDMA
Liquid napisal/-a: Ma sej veš otroci in žena so na prvem mestu. In ker ste 4-je v družini, ti ostane samo četro mesto.

Hm, potemtakem tudi mene lahko vpišete v klub 4, čeprav še nikoli nisem bil na nobeni dirki! :D
Uporabniški avatar
 tae
Dodajam novo 4. mesto; 15. tek Veronike Deseniške (absolutno 4. na 10km razdalji).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA