ja eni smo že ob 17 uri tekli in to sva bila jaz in avi.
Skratka danes ni bila moja noč bi lahko rekel, če bi si sposodil rek "našega" bivšega fuzbalerja Klinton Bozga.
Težava je bila moj cuker, ker sem prehitro začel in sem že do vznožja vzpona omagal, ker je cuker preveč padel in sem potem vzpon samo še prehodil in si skrajšal pot za 3km , da sem bil ob uri na zbornem mestu. Tam sem si zmeril cuker in ker je bilo 2,4 sem lahko samo še pomahal drugi skupini v pozdrav in obsedel ter zaužil OH, da sem si dvignil cuker.
Skratka napaka je bila v tem, da sem skoraj zamudil štart in bil malo živčen in ker je bil cuker pred štartom 5,6 je to bilo premalo, da bi normalno pretekel cel krog.
Morate vedeti, da ko je vročina pride insulin hitreje v telo in ti še hitreje zbija cuker in ravno to se je meni zgodilo, čeprav sem imel s sabo gel je bilo premalo, da bi pokril potrebe telesa po OH. Pri zdravih se pa sprožijo zaloge iz jeter in se da normalno tečti.
Saj ne da bi dramatiziral, ampak ker sem bil sam me je kar malo skrbel,o kaj se mi lahko zgodi, če bom vmes padel v nezavest, kar se bi zgodilo, če ne bi hodiil, oziroma prepoznal znake hipoglikemije.