prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jutri se vam pridružim še jaz. Načrtovala sem 14km ta vikend in mi pride prav, da jih lahko odtečem v družbi - pa še nikoli nisem tekla(niti hodila) po tem delu PST.
Se vidimo :) .
LP

Evo najBolj SVEŽE poročilo iz tega teka.

No najprej sem že zjutraj imel 100 :?: kaj-ov; :?: Kaj bo z mojo nogo; :?: Kaj bo z tempom; :?: Kaj z dolžino teka; in še in še... :?: :?: .. MA SMO SE SAM MAL :P :lol: :P :lol: HECALI.

V Murglah parkirava PičiPokiya in že sva v gibanju :juhuhu: po PST-ju proti zbrani druščini, prečkava Ižanko in v dir :juhuhu: naprej , pred nama se pojavi mostiček in takoj za njem zagledava zbrano druščino :laola Classikovega druženja ob vikendih. Seveda najprej CIAO, Zdravo in kako kaj to vse v teku ni še pause. No pri Livadi gredo hitrejši malce naprej.

Classix pravi naš tempo bo 7:00. Res je prestavil uro štarta ampak prestavil je tudi uro tempa :lauf: tako da je tempo nekje med 6:25 in 6:45.

Midva z Pajotom zaostajava :oops: :oops: kakih 20m ko pritečemo do Murgel. Potem pa veselo naprej do zadanega cilja nadvoz malo naprej od pošte. Tam obrnemo in nazaj do Murgel tu se midva z Nadj@ posloviva in obljubiva :clap: da se še udeleživa naslednjih druženj. Vsi ostali pa veselo naprej proti končni destinaciji.

:beer: :beer: :clap: :clap: :clap: :TF) :clap: :clap: :clap: :beer: :beer:

Bilo je FENOMENALNO.
Res je...prav lep trening je za menoj in kot sem lahko razbral iz obrazov ostalih prisotnih, so tudi oni zadovoljni. V veselje mi je, da sem tudi osebno spoznal našo @ Asparagus. Torej ob 7:30 smo na pot krenili Asparagus, Mojculja, raf, Pajo in moja malenkost. Raf se mi je takoj od začetka ''maščeval'' za povsem nedolžno paberkovanje o svetem nam klubu in prva dva K navil tempo na 6:30/K. Po cca. 2.5K sta nam nasproti pritekla Nadja in Kustus in skupno smo odtekli tja do 5K, kjer je raf potegnil naprej, saj je imel v planu 16K. V Murglah malo postanemo, saj sta nam Nadja in Kustus (HVALA!!!) pripravila hidracijsko okrepčevalnico in takoj naprej do nadvoza pri Pošti. Tam obrnemo in nazaj proti izhodišču...res je bilo fletno.
Moji podatki...14.2K, 1:35:36, povprečni tempo 6:43/K, povprečni utrip 152 bpm, adijo je šlo 1630 Kcal. Takole na uč smo danes skupaj pretekli cca. 93K. Naslednji vikend sem v Domžalah, zatorej nasvidenje na PST čez 14 dni.

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:Res je...prav lep trening je za menoj in kot sem lahko razbral iz obrazov ostalih prisotnih, so tudi oni zadovoljni.

Dobro znaš ti to čitat :clap: :lol:

Zase že lahko rečem, da sem več kot zadovoljna :D . En prav fletkan tek je za mano. Vse je klapal :clap: . Ura štarta ravno prava - še dovolj zgodnja, da smo zaklučili še pred vročino in hkrati še dovolj "humana" za sobotno vstajanje :wink: . Pretečena razdalja ravno prava za mojo trenutno kondicijo (pa da mi je ostalo še dovolj moči za popoldanske aktivnosti), tempo tapravi. Okrepčilo :drink celo dvakrat - HVALA Nadji in Kustusu :clap: :cast: . Družba pa itak, kot vedno, super. Taki skupinski dolgi teki so zame zakon. Še pridem....
he, he......
dobra družba in proga mi je ful ušeč, ker nima klančov in se da držati tempo v predvidenem ciljnem področju. Ker sme šel neogret na progo sem si rekel, da bom prvih par km tekel v družbi ostalih sotrpinov in ker je bil tempo res malo hitrejši, kot je matjaž načrtoval gre to na račun mojega SU, ki je bil v območju v katerem baje najbolj (70%-133) kurimo maščobe. Potem sem prestavil v višjo prestavo, ker sem želel tempo dvigniti na okrog 5 min, da vidim kaj pomeni to za moje mišice. se mi je zdelo ,da kar letim tam mimo Murgle do tržaške in je bilo prav osvežujoče, ker mi je puls se zmerja bil v mejah normale se pravi, da se je dvignil na 165 do 170. Seveda sem računal, da bom svoje soborce ujel in kot se bi zmenili je bilo to tam, kjer je bila okrepčevalnica. Ker
nisem imel s sabo nič razen gela mi je osvežitev v obliki izotoničnega napitka zelo prav prišla .Seveda sem se skoraj preveč napil, ker sem spil ene 4 kozarce in sem imel prvi km po nadaljevanju čuden klenkajoči občutek v želodcu. zadeva se je hitro vtekla in moj tempo je bil spet okrog 5.15. Skratka po urci in pil sem prišel nazaj na izhodišče z 16k na računu in tempom skupnim 5,37. Težav nobenih ker se tiče mišic in to me najbolj veseli, ker sem imel v začetku tedna bolečo zadnjo levo ložo in sem zato izpustil krožnik. Septembra bo treba še intervale veselo delati, da pridobim še nekaj hitrosti in seveda par kg moram dol vreči, ker tole zibanje špeha pri mojih 90 kg ne pelje nikamor več.
Vsi prisotni danes hvala za lepo druženje sploh stanovalcema iz Murgel. Ve se za kaj. 14:26km povprečni tempo polža 6:59km in baje porabljeno 1189 calorij povprečni utrip pa 164 bpm. . So se pa zadnje 14 dni začele pojavljati težave z dihanjem. Ali se bodo začela pljuča pucati po 2 letih brez čikov ali pa je bilo v teh vročih dneh preveč tekov tudi dolgi - do 17km kar je za mene več kot dovolj. No bomo videli. Imam občutek, da hoče telo do sobote in Domžalske 10k počitek. Naj ga ima saj ga je zaslužil.
LP in se vidimo kmalu...
Tudi meni je bilo veliko lažje premagati 14 km v družbi, kot pa sami, edino opremiti se moram malo bolje. Tokrat so me s pijačo rešili Nadja, Kustus in Mojculja-hvala!
Proga je sploh krasna(brez klančkov in asfalta), samo nisem si čisto zapomnila, kje točno smo vijugali in kje obrnili, tako da moram priti še kdaj.
Takole...če se še kdo v nedeljo ne more udeležiti tegale viewtopic.php?f=9&t=11887&start=300
se lahko v soboto pridruži polžjemu zenanju po PST-ju. Start ob 7:30, dolžina dobrih 16 K (Galjevica - Tržaška cesta - Galjevica), po želji in zmožnostih lahko potegnemo še en ali dva K več, predviden tempo 6:45 - 7:00/K. Če želi kdo iti hitreje...gre pač naprej.

Kandidati in kandidatinje...pofočkajte se.

P.S. V petek popoldne se imam udeležiti od hudiča zanimive družabno - službene prireditve, zatorej vas že v naprej naprošam, da v sobotnem jutru morebitno neartikulirano govorico, motne oči in nesiguren korak preprosto...ignorirate.

Če je šel Formaraton po nočni, bo šlo pa tudi teh nekaj K po...press.

LP
Matjaž
Zdaj ko vem, kje se dobite, kam greste in kako hitro, je najbolje, da se vam pridružim in že v soboto zjutraj opravim s težko nalogo :D .
Če ne pride kaj vmes(npr.res slabo vreme), se vidimo.

LP,

Alenka
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA