prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:
a nje ni napisal/-a:hvala luzju in urošu za oba teka! :juhuhu: fino je blo! :clap:
LP obema in vsem ostalim! :)

Sedaj vem zakaj ni bilo luzrja na intervale. :lol:

Seveda, nisi zanimiv :)
Nataša napisal/-a:lahko bi rekli: a njega ni ... :wink:

drgač - kdaj bomo štartali na naslednjem PST-ju? se spet zmenimo za nehumano rano uro?

Po mojem bi bilo pametno ob 6ih ker ob 5ih je zdajle še temno, no razen če vas to ne moti :mrgreen: , bo pa cel avgust menda tak fajn topel :?
Meni tudi ob šestih odgovarja :D Z Loni sva v nedeljo štartali ob 6.30, pa je bilo na koncu že kar toplo. Mi bomo pa morali odteči še 10 km več :D
Na PST me verjetno tokrat ne bo, istega dne imam pred nosom eno lepo tekmo, na kateri sicer ne mislim tekmovati, bo pa zanimiva tudi za ogled...viewtopic.php?f=3&t=12200
No ja, z dovolj zgodnim štartom :juhuhu: in dovolj hitrim pospeškom bi bil lahko takrat že doma :lol: :ignore: ...

LP, vencelj
Nataša napisal/-a:[
Special guest star: Bajsi (če si upa)

Helou!
Spešl gest star bo navkljub velikemu veselju, ker se ga Nta še kdaj pa kdaj spomni ostal doma. Oziroma bo šel na Dalejnsko na bajto.

pies: In zakaj ni to pod uradnimi teki po PST??!?!
Bajsi napisal/-a:pies: In zakaj ni to pod uradnimi teki po PST??!?!

Mogoče zato, ker je bila tema odprta kot priprava na Berlinski mataon, kjer bomo Loni, Nataša in jaz seveda blestele :oops: :D
Spela*, smetiš temo :wink:
Tukaj potekajo samo zelo resni :-- pogovori o velepripravah ene četverice, ki se še zdaj sprašuje, v čem točno je point vsega tega. ****, se mi zdi, da poznam že vsako tablo, ki označuje km po PSTju.
Žal vam tokrat ne bom mogel ponuditi okrepčila po spustu iz Golovca. Službeno zadržan.

Prijeten in uspešen trening vam želim!

LP
Matjaž
Joj, kok je pasalo it na dolg tek nekam drugam kot za bajto. Na koncu je bila motivacija taka, da sva še manko noter prinesli. :wink:
Se vidimo v nedeljo.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA