Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Urška Sonček napisal/-a:Jaz sem se lani za 21 km postavila čisto zadaj. Resno, za menoj ni bilo nobenega tekača. :lol:
Razlika med bruto in neto časom je bila 4 minute in pol.

Mislim, da je en tekač vendarle bil za tabo ...
En, ki je "malce" zamudil na start. :mrgreen:

Vendar kljub temu trdi, da je relevanten le bruto čas. Ker je treba za merjenje neto časa imeti čip. Tega pa nekateri pozabijo doma. :mrgreen:
Urška Sonček napisal/-a:Jaz sem se lani za 21 km postavila čisto zadaj. Resno, za menoj ni bilo nobenega tekača. :lol:

Zdaj pa še prištej nekaj na račun gneče, o kateri je govora zaradi spremenjenega štarta (Šubička naj ne bi "tako požirala" kot Slovenska), pa smo na 5+ ;)

...in ker greš tokrat dva kroga...ti vseeno priporočam da se postaviš malo bolj spredaj v kakšno TF-družbo.
Nikoli se ne ve...gužva,slabo počutje...pol pa moraš gledati skoz na uro,da ne presežeš limit prvega kroga.
Rosi64 mi je zlo všeč da ti je dost bolj pomembna uvrstitev kot pa čas. Če tvoje povprečje 5:35 al neki takega v podpisu drži .... Zna bit kr huda za prvo deseterico. :)
Bistva bruto časa glih ne vidim. Ko si glih Matica omenju, bruto čas bi lahka naprimer bil ko štarta prva grupa kvalifikacij, Matic je pa recimo v 7 grupi in pol bi mel bruto čas tam okol pol urce, neto pa bogmudaj 10:01.
Mi gre pa tut na živce ko mi pol na diplomi piše najprej bruto pol pa neto 4 minute manj. Ma kuker je je. Bolj mi grejo na živce skakači ki se mi zaganjajo pred nos v prvih kilometrih, pol si jih pa že pri ZOO vidu s štirimi bananami v ustih pa odsotnim pogledom...
No da ne bo kdo kaj narobe razumel, želim vsem tut čim boljšo uvrstitev pa naj bo z al pa brez davka.
Po vsem zapisanem se mi zdi pravi nesmisel,da se počasneli vrivamo v štartno vrsto v katero pač ne pašemo in to samo za to,da bomo dosegli tistih 2:15 bruto seveda. Mogoče pa bi morali na to opozoriti prireditelja, ker jaz z mojo postavo ravno ne bom pasal med Kenijce :lol:
Vreme napisal/-a: ker jaz z mojo postavo ravno ne bom pasal med Kenijce :lol:

Kako da ne, še jaz ti pridem pomagat. Bo vsaj kak fejst pjeb v prvi vrsti, ne pa samo tiste suhe prekle. 8)

lp
shash napisal/-a:
Vreme napisal/-a: ker jaz z mojo postavo ravno ne bom pasal med Kenijce :lol:

Kako da ne, še jaz ti pridem pomagat. Bo vsaj kak fejst pjeb v prvi vrsti, ne pa samo tiste suhe prekle. 8)

lp

:rol: :rol: :rol: :rol:
Urška Sonček napisal/-a:Kaj se pa zgodi, če prvi krog končaš po 2:15? A te ustavijo in ne dovolijo nadaljevanja poti? :shock:

Mislim, da je dve leti nazaj pisalo, da bodo tekmovalci usmerjeni v cilj 21 km.

Letos pa nič ne piše, tako da :?: .

lp
Očitno le niso tako strogi. :D

Spoštovani.
Limitni čas je zaradi cestnih zapor, ki so opredeljena s zakonom o cestnem prometu in ne smemo presegati 5 ur.
Dovoljenje za zaporo cest imamo 5 ur, po tem času pa boste morali zapustiti cesto in se usmeriti na pločnik . Zato je limitni čas na 21 kilometru nastavljen uradno na 2,15, s toleranco, ki ne bo presegala še polovičnega časa od 5 ur. Lahko boste nadaljevali tek, vendar s upoštevanjem navodil osebja, redarstva in policije na trasi.
Vsi ki se bodo prijavili na najdaljšo preiskušno morajo biti toliko pripravljeni, da pretečejo razdaljo v 5 urah. V primeru slabšega časa pa predlagamo prijavo na krajšo razdaljo, tudi iz zdravstvenih razlogov.
lp
direktor :
Gojko Zalokar
TIMING Ljubljana

Staničeva 41, 1000 Ljubljana
tel.: +386 1 234 8000
faks: +386 1 234 8005
www.timingljubljana.si
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8