Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ravno takrat štartam na Pohorskem teku, ki šeje za SLO pokal. Kot Štajercu mi manjka samo še Štajerski tek. Škoda da ni eden od tekov popoldne. :D
Jaz se še nisem čisto odločil, čeprav ga imam pred nosom in čeprav imam takrat predviden zadnji daljši tek pred Gardo. Nisem nič pregledoval njihove spletne strani, kot razumem Lenči obstaja možnost,da se prijaviš kar na licu mesta. Drži???
Vreme napisal/-a:Jaz se še nisem čisto odločil, čeprav ga imam pred nosom in čeprav imam takrat predviden zadnji daljši tek pred Gardo. Nisem nič pregledoval njihove spletne strani, kot razumem Lenči obstaja možnost,da se prijaviš kar na licu mesta. Drži???

Nachnennungen sind am 13. September 2009 bis 1 Stunde vor dem jeweiligen Start möglich.

Drži :clap:
lenči napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Jaz se še nisem čisto odločil, čeprav ga imam pred nosom in čeprav imam takrat predviden zadnji daljši tek pred Gardo. Nisem nič pregledoval njihove spletne strani, kot razumem Lenči obstaja možnost,da se prijaviš kar na licu mesta. Drži???

Nachnennungen sind am 13. September 2009 bis 1 Stunde vor dem jeweiligen Start möglich.

Drži :clap:

Pa seveda tole je potrebno upoštevati: :wink:

Nenngebühr
U8 - U16: Euro 4,-
U18: Euro 6,-
9,5 km-Lauf: Euro 15,-
Halbmarathon: Euro 20,-
Nordic Walking: Euro 12,-

Nachnenngebühr
U8 - U16: Keine Nachnenngebühr!!!
U18: Euro 4,--
9,5 km_Lauf: Euro 5,--
Halbmarathon: Euro 5,--
Nordic Walking: Keine Nachnenngebühr!!!
Bilo je krasno, še posebej navijaška ekipa je uživala v martinčkanju. Vremenarji ga pa res svirajo, za tek je bilo prevroče, še dobro, da mi ni bilo treba tečt. Od tistih treh mušketirk in ostalih, smo srečali samo dve, no, ena je bila že od starta z nami, pa enega kavalirja, pa še kako bolj lokalno tekačico smo videli.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA