danes se mi pa res ne ljubi na dolgo pisati, sem takooooo zmatrana.
No saj nisem, sem prijetno utrujena, nogice namakam v lavorčku, pijem kavico z vanilijevim cukrčkom (hvala Laufer) in se imam na sploh še naprej fino.
No ja, najmanj fino sem se mela na teku, proga valovita z majhnimi vzponi in spusti, samo en zaresen vzponček na 3,5 km, ampak jaz sem se pripravila na dež, pa je blo sonce, vroče, žgalo je na glavo (kapica je bila nujna), predvsem pa nisem imela niti zajčka in niti spodbujevalca tempa. G 5:00 je bil prehiter, drugi pa so bili vsi tako zaverovani v svoj tekec, da sem pasla dolgčas med koruznimi polji, nasadi buč, tu in tam kakšno sončnico,... A ja, jezero je tudi blo, ampak se mi ni kopalo v njem.
Imela sem huuuuudo spremljevalno ekipo, Loni in Lauferja, ki sta se tam tik pred ciljem tako drla, da sem tokrat jaz skoraj v jezero padla. Ma ni sile, tam je bla bolj plitka voda.
Z Lenči sva šminkirali v kiklcah, edini pravi ženskici.....
Če bi mi šlo za čas in tempo, bi morala napisati, da sem nezadovoljna, ampak po Logarski in v tej vročini, brez zajčkov.... sem zmagala. Itak. sama nad sabo in vem, da sem pripravljena na velike podvige. Tisti ki veste, torej veste, kaj me čaka.
Tkolelelele.