Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

danes se mi pa res ne ljubi na dolgo pisati, sem takooooo zmatrana.
No saj nisem, sem prijetno utrujena, nogice namakam v lavorčku, pijem kavico z vanilijevim cukrčkom (hvala Laufer) in se imam na sploh še naprej fino.

No ja, najmanj fino sem se mela na teku, proga valovita z majhnimi vzponi in spusti, samo en zaresen vzponček na 3,5 km, ampak jaz sem se pripravila na dež, pa je blo sonce, vroče, žgalo je na glavo (kapica je bila nujna), predvsem pa nisem imela niti zajčka in niti spodbujevalca tempa. G 5:00 je bil prehiter, drugi pa so bili vsi tako zaverovani v svoj tekec, da sem pasla dolgčas med koruznimi polji, nasadi buč, tu in tam kakšno sončnico,... A ja, jezero je tudi blo, ampak se mi ni kopalo v njem.

Imela sem huuuuudo spremljevalno ekipo, Loni in Lauferja, ki sta se tam tik pred ciljem tako drla, da sem tokrat jaz skoraj v jezero padla. Ma ni sile, tam je bla bolj plitka voda.

Z Lenči sva šminkirali v kiklcah, edini pravi ženskici.....

Če bi mi šlo za čas in tempo, bi morala napisati, da sem nezadovoljna, ampak po Logarski in v tej vročini, brez zajčkov.... sem zmagala. Itak. sama nad sabo in vem, da sem pripravljena na velike podvige. Tisti ki veste, torej veste, kaj me čaka.

Tkolelelele.
Nazadnje spremenil maca, dne 13 Sep 2009, 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Sedaj, ko sem malo prišla k sebi (sem bila čisto zadeta od sonca :twisted: ) lahko tudi jaz napišem, da je bilo lepo. Lepa okolica, lepa proga, speljana večinoma med polji, ravninska, odlična organizacija, samo sonček je premočno žgal na mojo ubogo blont bučko, ki ni imela TF kapice :--( .
Prav prijetno je bilo srečati predstavnike TF, nasmejane, dobre volje, čeprav so mi takoj po štartu vsi pobegnili... kot da so kaj lovili :-- . No, na 16 km je sonček terjal davek in moj tempo je postal spet tisti, za ogovarjanje redarjev ob poti (niso mi hotli dati mopedka za peljat, da bi bila hitrejša :lol: ), no, z enim na motorčku sva proti cilju prijetno klepetala....
Ob prihodu v cilj sta me pričakala kar dva fotografa :clap: in potem smo si privoščili malo počitka ob dobri papici in pijački. Hm, sladoled šteje pa kam? :wink:
Nekaj slikic:

http://picasaweb.google.com/alenka131/Wildon13092009
Vidim, da je Laufer prevzel mojo navijaško vlogo :D
Zgleda, da ste se imeli res lepo, jaz pa doma počivam in se smilim sama sebi, ker me je na KAM-u Laufer prav pošteno prestrašil :twisted:
Še jaz na kratko:
Vremenarji so ga ta vikend res mimo pihnili. :o
Že včeraj sem se morala matrat na soncu, danes pa spet. No, pa je tistih 9,5 km bilo za zdržat, pa še strešno opeko sem si pritekla z tretjim mestom v kategoriji (namesto pokala). Meni je proga bila všeč, razgibana, levo-desno, nikoli nisi vedel v katero smer bomo tekli naslednjih 100 metrov. Fajn, res. :D
Organizacija tudi fajn.
Srečala sem Loni in Maco, katerima sem se kar sama predstavila. :mrgreen:
Pogrešala pa sem Lonelyja. :?:
Se vidimo drugo leto spet v Wildonu!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA