prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Mene pa tudi ne bo, pa čeprav sem imel namen da pridem, ker imam ta teden dopust in mi je tako lažje. Grem namreč na lepše in toplejše (v savno se razvajat). :D

Pa še nekateri bodo manjkali, ker so ta teden na prisilnem počitku :-- (Berlin vabi)

Lepo se imejte in upam, da vam bo vreme naklonjeno brez dežja.
Kako ne ravno pred maraton, saj v nedeljo greš. Imaš pa res smolo s poškodbami. Tega se tudi jaz bojim, da se bo ravno par tednov prej kaj zgodilo. Tudi KAM maraton sem šel malo z rezervo, ker trenutno mi je res pomemben moj prvi LM 42 km.

Bobr, želim ti čim hitrejšo rehabilitacijo poškodbe, ter potem uspešen nastop v nedeljo. Pozitivne misli veliko pomagajo. :D Drži se.
Itak da še boli. Sem bil pri strokovnjakih a tudi strokovnjaki niso čarovniki. Saj veš da poškodba ne gre stran z magičnim praškom...

Dovolj offtopic jamranja o meni. Fajn tečte danes če gre kdo tečt sploh :lol:
Ker naju 1 teden ni bilo se je nekaj spremenilo ta čas. Baje razsajajo lisice na štartu. Mi je preveč izpod časti, da bi jih plačeval zato midva začneva ob 18h izpred Živalskega vrta. Našel se bo kak piškot iz Grčije.
pajo napisal/-a:Ker naju 1 teden ni bilo se je nekaj spremenilo ta čas. Baje razsajajo lisice na štartu. Mi je preveč izpod časti, da bi jih plačeval zato midva začneva ob 18h izpred Živalskega vrta. Našel se bo kak piškot iz Grčije.

Okidoki, se namalam tudi jaz ob 18h na parkirišču pred ZOO-jem :D
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA