Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Prvi zametki vremenske napovedi za Gardo se že kažejo, sicer je še malo daleč za bolj natančno napoved, a zaenkrat kaže na ugodno vreme. sončno dnevne temperature naj bi se gibale okoli 20°C jutranje pa okoli 10°C. Očitno bomo zjutraj malo zmrzovali, saj je potrebno oblačila kolikor razumem oddati do 8 ure :bum:
"ZAJČKI"......

PACEMAKERS

The Organization will provide a team of qualified race assistants who will run the marathon at a constant pace in order to cut the finish line in defined time.

Running close to them you can crash the wall of:
3:00, 3:15, 3:30, 3:45, 4:00, 4:30, 5:00.

In the start area the pacers will be easily seen.
Vreme napisal/-a:Prvi zametki vremenske napovedi za Gardo se že kažejo, sicer je še malo daleč za bolj natančno napoved, a zaenkrat kaže na ugodno vreme. sončno dnevne temperature naj bi se gibale okoli 20°C jutranje pa okoli 10°C. Očitno bomo zjutraj malo zmrzovali, saj je potrebno oblačila kolikor razumem oddati do 8 ure :bum:

Čez tekaške cote si obleči kakšno staro trenirko, ki ti je ne bo škoda odvrčti pred štartom. V NY so imeli eni čez oblečene tudi "majice" in "krila" iz velikih vreč za smeti (one črne). Sliši se smešno, ampak je baje kar toplo v tem.
Ojla,

Tudi Lili je včeraj dobila zdravniško potrdilo - upam da ga bom brez problemov tudi jaz v četrtek... :--
Nazadnje spremenil mazi, dne 16 Sep 2009, 08:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Tatjana napisal/-a:Moraš biti kar fajn oblečen, ker se kar namrzneš. Kolko prej pa morete biti na štartu?

Mogoče bi se splačalo probat s ''palarinco'' iz PVC -ja, ki jo brez problemov (in škode) odvržeš pred štartom...?
admiral napisal/-a:Evo,

Kalvarija z zdravniškim potrdilom urejena. Za borih 55 EUR :evil: (medicina dela in športa).
Ravnokar faksiral obrazec v Gardo. :--

Au. Mene je z medicine dela iz Ilirske Bistrice poslala v Sežano, me kar naročila za petek. Menda moram opraviti test na kolesu, ki je v obrazcu kot pogoj za podpis potrdila. ???????????????????? Popoldne pokličem, da vidim, kako bo s stroški.
Še dobro, da je sistem v naši veliki državi tako poenoten, da točno veš, kaj te čaka na vsakem koraku. :evil: :twisted:
Nazadnje spremenil RoKo, dne 16 Sep 2009, 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
RoKo napisal/-a:
Menda moram opraviti test na kolesu, ki je v obrazcu kot pogoj za podpis podrdila. ????????????????????

Roko, jaz sem opravil samo ekg in spirometrijo, pokramljal z zdravnikom in pustil novce sestram.
Kje pa je omenjeno kolo ?
admiral napisal/-a:
RoKo napisal/-a:
Menda moram opraviti test na kolesu, ki je v obrazcu kot pogoj za podpis podrdila. ????????????????????

Roko, jaz sem opravil samo ekg in spirometrijo, pokramljal z zdravnikom in pustil novce sestram.
Kje pa je omenjeno kolo ?

Sežana, Zdravstveni dom, dr. Vodopivčeva, pravkar klical za zgodnejši termin (uspel), pozabil vprašati za ceno.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA