Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bravo Miro!

Iskrene čestitke za izjemen nastop!

Naj ti zmagovalni občutki še dolgo bodo motiv za podobne izzive, ki so pred tabo in ki jih ni malo.

Veseli me, da si zdaj- ne samo "poravnal račune" glede "odstopa na TransSLO", ampak poplačal "celoletne priprave" za letošnje ultra izzive.

Še naprej uspešno!

lp. Zvone
Bravo Miro ! :clap: :clap: :clap:

Moram na glas priznati, da si bil moj favorit na Trans Sloveniji. Z Boltez teamom in Zdravkotom smo včeraj na Kališču proslavili njegovo zmago, z Zdravkotom pa sva bila v mislih daleč na Hrvaškem! :laola

Sedaj sem tudi sam zadovoljen, ker si uspel vrhunsko zaceliti "rane". Za neprej pa ti iskreno želim, da se spočiješ in nabereš dovolj moči za "pogrevanje" ciljev v prihodnjem letu!

Držim pesti, da...

DARE
miroR napisal/-a:No,pa sem pospravil pod streho še enega izmed najtežjih ultramaratonov v Evropi
Zagreb - Vukovar 344,1 km.Po nepričakovanem odstopu ultramaratona Trans Slovenija
sem se odločil,da se ponovno preizkusim,ker mi glava ni dala miru.Vedel sem,da sem
dobro pripravljen.

Bravo Miro :clap: :clap: :clap:
Uspel ti je še en izjemen podvig v vrsti, ji ji ni videti konca.

LP Peter

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA