Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V Berlinu so "maratonski novinci "opravili z odliko.

Naši "lakersi" ...IRA,Admiral,NatašaP....odštevajo dneve in ure..7.6.5.4....in čakajo na maratonski "krst".
Evo mene! Tudi sam sem se dokončno dokopal do zdravniškega potrdila. Sicer sem imel malo problemčkov z visokim pritiskom, a se je na koncu vse srečno končalo s podpisom in štemplom na zdravniškem potrdilu! :D

Sedaj mi je preostalo še samo da odženem prehlad, ki sem ga staknil v nedeljo :twisted:, pa bom nared :lauf:

Sicer pa bi bilo fino če bi tudi mi "gardisti" naredili kakšno skupno fotografijo pred maratonom. Bi bilo najbolje,da lonely pove kje in ob kateri uri bi se dobili!

A je že kdo kaj nervozen?? Zgleda da sem jaz danes bil in to tako,da mi je kar narastel pritisk :mrgreen:
Slikamo se lahko pri kamionih (za prevoz garderobe,športnih torb in uradnih vrečk za osebne stvari).
Če ni daleč do jezera...lahko tudi pri jezeru.

Ura..malo pred osmo uro...recimo 7:45.
lonely napisal/-a:Slikamo se lahko pri kamionih (za prevoz garderobe,športnih torb in uradnih vrečk za osebne stvari).
Če ni daleč do jezera...lahko tudi pri jezeru.

Ura..malo pred osmo uro...recimo 7:45.

Lahko, ja.
Jaz pridem z barko iz Malcesine v Limone (prihod 7:40, če sem prav razumel).
Tale ura ni najboljša, saj bo treba do 8h oddati prtljago.
Tisti, ki bodo prišli s trajektom, bodo zato verjetno šli kar tja.

Nekateri bodo v nedeljo verjetno šli še dvignit številke (možnost prav tako do 8. ure).

Zato predlagam, da se dobimo malo kasneje - recimo ob 8.30h, ko opravimo vse formalnosti.
Itak je štart šele ob 9.30h in uro prej jaz sigurno ne bom stal v "boxih".

Je že kdo bil v Limone, da bi lahko predlagal kakšen markanten kraj?
Glede na spodnjo karto, bi jaz predlagal, da se dobimo pred vhodom v expo, ki je blizu prostora za oddajo prtljage.
http://www.gardamarathon.it/backfiles/u ... a_2009.pdf
klatez napisal/-a:
Zato predlagam, da se dobimo malo kasneje - recimo ob 8.30h, ko opravimo vse formalnosti.
Itak je štart šele ob 9.30h in uro prej jaz sigurno ne bom stal v "boxih".

Je že kdo bil v Limone, da bi lahko predlagal kakšen markanten kraj?
Glede na spodnjo karto, bi jaz predlagal, da se dobimo pred vhodom v expo, ki je blizu prostora za oddajo prtljage.
http://www.gardamarathon.it/backfiles/u ... a_2009.pdf

Sem za to varianto!
Me je zanimalo, koliko nas gre in sem malo preletel to temo.
Naletel sem na seznam, ki ga Lonely skrito ažurira na 3 strani. :clap:
Sem ga kar sem skopiral, da bo bolj vidno.

lonely napisal/-a:Mini seznam TF:

--1) Vreme +
--2) IRA +
--3) RoKo +
--4) Arabo +
--5) tini +
--6) Lonely +
--7) Bernarda +
--8) aisha
--9) Admiral +
-10) ZEBRA
-11) V&I
-12) NatašaP +
-13) klatez +
-14) mazi +
-15) lili +
-16) Ugor +

(+) urejena prijava in plačilo
Bom sproti ažuriral.
Nič ne bo z pasta party... :--(

IMPORTANT NEWS

Dear athlete in the 3rd edition of the International Lake Garda Marathon,

Due to a last-minute logistics problem tied to the change in destination of the Expo area in Limone sul Garda, the Pasta Party scheduled for Saturday, September 26, between 6:00 and 8:00 p.m. has been cancelled due to a lack of alternative covered areas near the Palacongressi.

The organization has prepared an extra gift for the goody bag and a 5 euro coupon for each athlete that can be used in the restaurants and pizzerias of Limone sul Garda on the evening of September 26, 2009.
Thank you for your patience and understanding.

LGM
klatez napisal/-a:Nič ne bo z pasta party... :--(

IMPORTANT NEWS

Dear athlete in the 3rd edition of the International Lake Garda Marathon,

Due to a last-minute logistics problem tied to the change in destination of the Expo area in Limone sul Garda, the Pasta Party scheduled for Saturday, September 26, between 6:00 and 8:00 p.m. has been cancelled due to a lack of alternative covered areas near the Palacongressi.

The organization has prepared an extra gift for the goody bag and a 5 euro coupon for each athlete that can be used in the restaurants and pizzerias of Limone sul Garda on the evening of September 26, 2009.
Thank you for your patience and understanding.

LGM
bomo šli pa na pico (za 5 eurov)... :drink
Mislim, da jih za 5 EUR ne bo... :roll:
Boš pač kaj doplačal. :mrgreen:

PS: Mazi, če se tvoj odgovor nanaša na predhodnji post, se ne citira. :wink:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20