prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr napisal/-a:
spela* napisal/-a:luzr, za razliko od nekoga drugega jaz nisem napovedovala svojih prihodov tako rekoč vsak četrtek. :mrgreen:
Torej ne rabim izgovorov za neprihod ali za to, da treniram na skrivaj po ravnini.
Spretno si se izognila odgovoru, kakor tudi vabilom na Golado. Večkrat pa nisem mogel iz objektivnih vzrokov. Ponavadi povezanih z delom...
:--

Pa je goljadica spet na tapeti... Le člani foruma očitno raje tečejo drugod...

Hmm, saj ni da raje tečemo drugod. Ko sem začela tečt s Forumom je bila Golada super obiskana in smo se imeli res odlično (vsaj jaz). POtem pa očitno tempo življenja narekuje raznorazne spremembe in se enostavno ne uspem/mo več prilagajat Goladici, Krožniku... Pa mi je malo žal zaradi tega. MIslim pa, da mi bo letošnjo jesen in zimo uspelo tečt v vaši družbi. Se mi je pa že dogajalo, da sem se pojavila na štartu Krožnika, pa nas je bilo glih ene 5, seveda so bili vsi prehitri in sem nazadnje tekla v družbi Raziskovalca, to pa lahko tudi doma :-) No, ja, za zimsko sezono zelo prav pride spodbuda na Goladi, tako da... upam, da se vidimo.
Pozdravljeni!

Sama sem se pred časom kar redno udeleževala tradicionalnega goladnega obhoda.In upam.....da se vam čez nekaj mesecev spet pridružim. Upam, da do takrat tradicijo ohranite. Na Golado imam zelo lepe spomine.

Moji nogi gre bolje......pravi mi pa še vedno, da naj na superge za kekšen mesec še pozabim.

Ohranite mi Golado :)

eggy
raziskovalec napisal/-a:Mal me ni, pa je Golada čisto zapostavljena. Dobro Oranžni ima dober izgovor, jaz pač ne. Ta teden me žal iz objektivnih fizikalnih razlogov spet ne bo (eno telo ne more biti hkrati na dveh krajih, ki velja tudi zame), naslednji teden pa začnem z redno jesensko vadbeno sezono (da ne bo pomote, vadim tudi sedaj a še v okviru poletne sezone), ki vključuje tudi Golado. Za kazen za predolgo abstiniranje Golade prinesem piškote in čokolado (načeloma samo za tiste, ki bomo tudi tekli), da skupaj premagamo abstinenčno krizo.

:bum: :bum: :bum:

Jej, jej Razy pa na ta dan je fotrov tek, kamor boš menda šel.
Oprostite mi.
Ojla!

Včeraj sem šla pred plavanjem.....malo pred 18.00 pogledat na korgce.

Pretirano živahnega dogajanja tam ni bilo. Morda 4-5 ljudi. O Bobrovih sladičkah pa tudi ni bilo več sledu :) No....saj s polnim želodcem se slabo plava (sem se potolažila ) :)

LP
eggy
Goladica stagnira, ne glede na sladko vabljive ponudbe. Mogoče pa je to del bobrove taktike, kako sejati razdor med tekači in zato straši z redilno kullinaričnimi bombami.

Nadvišji polovici dvojca brez krmarja se je v izgnanstvu na zelenem otoku pridružila še članica, ki se po potrebi boji malo bolj hribovitih tekov.

Jaz se obupan skrivam za sizifovsko kopico dela in mentalno treniram. Če sploh (morem)... :mrgreen:

Kaj pa ostali?
No "stagnator" luzr a prideš morda jutri na golado da poračunava z kulinaričnami bombicami? :) Aja že dolgo nismo jedli tvojih dobrot, se še vedno v živo spomnim tvojih domačih pridelkov. Njami :P

Si še kdo upa jutri ob 18ih?
Ha, bobr je začel spletkariti po Goladi, ker se na Roladi boji lisice zvitorepke...

Don bobr, mogoče mi uspe priti. Danes sem degustiral neko industrijsko mešanico za zapackanje črevesja, ampak če ti prineseš jakičine mojstrovine, potem se bom raje skril v kak smetnjak....
Če se ne odzovem na vsako tvojo kaprico še ne pomeni da nimam nič za povedat :twisted: Pač ne maram smetit kot nekateri.

Jaz sem svoje povedal, dons tečem klasično golado ob 18ih. Je še kaka dobra duša da mi dela družbo?
Ahm... torej, Dragi Moji,

jesen je tu, ptice selivke so se preselile na jug, in ena med njimi se je zataknila na Mami Koklji. Z drugimi besedami, evo mene nazaj! In kot se spodobi, prvi četrtek v mestu se nalimam tud na Golado.

Mam eno vprašanje, a bi komu ustrezalo tečt Golado danes ob 17h? Imam namreč obveznosti od 19h dalje, zato mi 18. ura malo manj ustreza...

Komaj čakam, da se spet vidimo!

Vaš pogrešano-spetnajdeni
Nadvojvoda Pegaz :)
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA