Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pecivo in potice smo pojedl, mize pospravil, ta teden pripravim še lestvico absolutnih dosežkov vseh Fotrovih tekov. Zdajle pa bi rad sporočil, da je v avtu ostal modro črn Craft. Dobite ga lahko vsako popoldne v Prebačevem, 100m pod PoverFitom (je en lušn dovoz do Trbojskega jezera). Ma se hecam, v četrtek bom na Brdu..

Upam, da niste bili sam tolk prijazni in niste prav nobene pripombe na zabeležene čase prijavili, a očitno so štartne številke pomagale. Hvala, Ero!
En teden sem preboleval tistih 19 sekund čez 40 minut :wink: , zdaj je pa res že čas, da se zahvalim Alešu in ekipi za odlično organizacijo in prijetne trenutke. :clap: :clap: :clap:

lp
Marjan
marjan napisal/-a:En teden sem preboleval tistih 19 sekund čez 40 minut :wink:

Se mi je zdelo, da bo tako :D Marjan, a nisi mogu... :lol:
teden potem sem tudi jaz opravil moralno mi dolžnost do staroste gorenjskih TF tekačev in lokalnih organizatorjev :D seveda v družbi slednjega - absolutno srebrni iz tekme je krožil že včeraj ( tako kot jaz ).
se je krasno zapoditi po znanih destinacijah, ki so ostale rahlo v ozadnju zaradi luknanja tartana zadnje čase. čas čisto spodoben za dane razmere, s kilažo bi bil še konkurenčnejši :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA