prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raines napisal/-a:Jaz sem tudi za ob 7.00 en krog mal podalšan (okol golovca)...

Ta bo pa takrat v akciji, ko bo imela "berlinska naveza" trening po PST :)
Bliža se nedelja in naše srečanje po PST-ju. :D

Kot kaže bo pa samo ena okrepčevalnica (če ni spremembe) in sicer pri Ljubljanskih mlekarnah (pripravi zajc), seveda za tiste ki gremo en krog, za polovičarje pa jo žal ne bo. Zato je dobro, da imate s seboj bidone, camele,....gele, frutabele,....

Dobra volja pa itak nikoli ne manjka in tudi sedaj ne bo. :D

Torej start v nedeljo ob 7:00 pri Fužinskem gradu.
Bobr lahko svojo skoraj mađarsko leno rit pripelje na koseški bajer če želite. Napišite želje kaj bi radi na okrepčevalnici in približno uro prihodov tekačov.

Evo imate še eno okrepčevalnico :lol:
To bi pa bilo zelo dobro in bi bili tega verjetno vsi veseli. Potem jaz ne bi potreboval camele in bi bidon zadoščal. Predviden čas prve skupine po mojih ocenah od 8:30 - 9:00 (čas bo odvisen od hitrosti zajc-a :D ), za polžke pa ne vem, bi morala lenči povedat.

Kakšnih posebnih želja pa nimamo za okrepčevalnico: čokolada, voda, coca cola,...pa saj sam dobro veš, vedno si dobro pripravil. :D

Bobr HVALA že v naprej.
ROSI64 napisal/-a:... za polžke pa ne vem, bi morala lenči povedat.

Verjetno bo težko, ker te trase še ni tekla.
Takrat, ko si nam julija pripravil okrepčevalnico smo do nje rabili nekaj več kot dve uri... približno 2.15. Dvomim, da bodo kaj veliko hitrejši. Je pa res, da smo se ustavili še na Peruzzijevi, tam pa OK sedaj ne bo.
Po moje bi morale biti kmalu po 9:00 na bajerju, :) malo pa morajo polžki trenirat tudi za prvi krog na LM, da pridejo še v času limita skoz. :wink:

Predvidevam in kolikor jaz bobra poznam, mu ne bo težko počakat kake pol ure še ostale.
Če ni sprememb laufamo v nedeljo:
:arrow: 2 kroga (če bo to sploh dovolj): Uroš Subočan (start nekje vmes)
:arrow: 1 krog: zajc (start pri mlekarnah in nas potem do Fužin dohiti), lenči, ROSI64, raines,
:arrow: 1/2 kroga: mojculja, Marjana, kengurujka,
Kot je že nana pravilno ugotovila, pojma nimam :lol: , ker ne poznam trase, tekla bom z Mojculjo in Kengurujko, pa še mogoče s kom, čeprav dvomim, ker ste ostali prehitri. In ne bom jo šibala prehudo, zatorej je nanina ocena pravilnejša :clap: . Seveda bomo veseli tudi polžki kakšnega okrepčila, še bolj pa, da spet koga srečamo :wink: . No, vsaj na štartu se bom videla s ta hitrimi :laola ,
Bobr hvala, če boš potrpežljivo čakal še na polžke :clap:
Nazadnje sem tekla tole traso pribl. 2.20 (z občasno hojo čez Golovec in postankom za okrepčilo v Murglah), torej...predvidevam prihod počasne sekcije do koseškega bajerja med 9.10 in 9.30 :roll:

Bobr, če nas počakaš, hvala, te bomo vesele :wink: ...pa kakšnega koščka čokolade in požirka vode tudi :D
Še iz moje strani tri majhna opozorila za del trase, kateri mi je domač:
-Previdno pri spustu iz Golovca. Včerajšnje deževje in odpadlo listje je zahrbtna kombinacija.
-Peruzzijeva je še vedno gradbišče. Posebno previdno pri prehodu čez progo.
-Mali leseni mostiček na Galjevici ima nekaj razmajanih desk...saj veste...previdno.

Vsem skupaj želim prijeten tek!!!

LP
Matjaž
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA